2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
oyun halısını neden iade ettiniz?

Evet, yüksek kalorili bir liste fıstık. Ben de tam uymuyorum aslında, normal zamanda fena diyet yapmam ama benim de senin gibi aklımda bir soru işareti oluşmuştu. Bir arkadaşin gebelik şekeri çıkınca ona bir başka diyetisyen liste vermiş, günde 1 fincan süt var,muz yok,1300 kalorilik falan, pek de iyi gelişti diyemem bebeği. Benim listede süt ürünleri 1 litre civarı. Kadın doğum uzmanim,dikkat et, bir ayda 5 kg aldin dedi, ben o yüzden gittim doktora, kadın doğuma kontrole gittim önceki gün, gelişimi iyi mi, biraz daha kontrollü besleniyorum diye, çok şükür her şey yolundaymis, zamanindaymis. Bir de geçen gün bebeği besleyen şeylerin videosunu izledim, en çok yumurta öneriliyor, sonra süt ürünleri, bakkiyatlardan mercimek, muz, ceviz ve fındık. Hepsini tuketebiliyoruz bu listede. Kilo artışı hızlı olursa yapılabilir aslında.

Güya 4kg aldım ama popomla basenden kım sorumlu bıraz genısledıler ay dogurunca bunlar hemen gıder mı sızce tesellı edelım bırbırımızı
Gecerdr hemen gecer mi benim ki ciddi arkada masa gibi oldu nasil gecer ne zaman gecer dusunmek bile ürkütücü: (((

Ben de 28.haftya gircem 11 kilo aldım Nasıl öyle az alıyorsunuz hayranım. Mesela 1-2 günlük yemek listeni saysana

Dokuz kilo aldim bile bizim bebe daha 600 grcik yanisi nasil kilo almazlar arkadaş alsin hepsi alsin
Ben de anlayamıyorum arkadaşım nasıl kilo almazlar sadece bi göbek büyüyor o kadar valla durunun reklamı gibi olcak ama ben kendimi kiloların içine haspetmiyorum özgürüm bu konuda

Kesinlikle cok guzel.
Ama catlaklar icin hindistancevizi tercih ediyorum bazen makyaj silip yuzumede suruyorum cunku.
Hafta sonu yogunumda ptesi yapayim eritip karistirip yazayim sanada
Süper olur. Pişik için de Hindistan cevizi yağı kullanmayın diyorum bebişe kısmetse. Sen ne düşünüyorsun?

Hanımlar şuan 8+3 haftalık hamileyim yardımlarınıza ihtiyacım var çok çaresiz hissediyorum. Bebeğim şuan normal 1.9 cm ama defalarca muayeneye gitmeme rağmen daha önce hiç soylenmeyen 7 cm lik bi miyomum var .doktor tavsiyesi istiyorum. Okuyan yardımcı olmaya çalışan herkese şimdiden teşekkür ederim

Canım myomu neden sorun ettn ki ? Bir sürü insanda olan bişey bende de var hatta ayrıntılıda doktorum rahim ağzında bi tanesi normal doğum yapamayabilirsin dedi. Çok önemsemedim önemli olan bebişler sağlıkla doğsunlar.
Myomlar gebelikte küçülebiliyor yer değiştirebiliyor bence bebeğin gelişimine odaklan myomunla ilgili bi sıkıntın olrsa o zaman doktorn söyler zaten.
Bana ilk doktorum myomun var çok ağrın olcak zor olcak fln demişti ama çok şükür rahat bş hamilelik geçirdim ve doktorumu değiştirdim şuanki doktorum hiç önemsemiyor bebeğin gelişimini takip ediyor

Süper olur. Pişik için de Hindistan cevizi yağı kullanmayın diyorum bebişe kısmetse. Sen ne düşünüyorsun?
Canım pişik kremlerinin içerisinde en iyisi Sudocrem ....Ama şimdi şöyle de bir durum var ,arkadaşım bebeğin altını her açtığında Sudocrem kullandı ve bebeği şu anda 4 aylık maşallah hiç pişik şikayeti yaşamadık.Ama kendi yiyenime Sudocrem hiç fayda etmedi,bepontol kullandık.Bu biraz da bebekle ilgili,Sudocrem pahalı bir krem o yüzden ilk etapta küçük boyunu alıp denemekte fayda var

Ben de 28.haftya gircem 11 kilo aldım ☹ Nasıl öyle az alıyorsunuz hayranım. Mesela 1-2 günlük yemek listeni saysana
Ben de 9 kilo aldım valla son üç ayda bi 9 daha almam inşallah Gerçi hakkını verdim hergün canım ne istediyse yedim yani az yedim de kilo aldım desem yalan olur

1300kcal çok az günlük kendi enerji ihtiyacını karşılamaya yetmez ki kaldı ki bebisi yetsin.Bende gebelik şekeri çıkarmı diye çok korkttum ama şükür çıkmadı.ömrümün yarısı rejim yapmakla geçti zaten ha öyle doğum dışında büyük kilo alışlarım olmadi ama 5-6kg al ver şeklinde yaşadım. Dediklerinin hepsini alıyorum gün içinde bende hergün mutlaka bir tabak mercimek yemeği yemeye çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…