2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Gecerdr hemen gecer mi benim ki ciddi arkada masa gibi oldu nasil gecer ne zaman gecer dusunmek bile ürkütücü: (((
karın gıder de totodan emın degılım ama en azından tatıle kadar gıder kılolar gıdınce o kalacak degıl ya eskı halıne donersın merak etmeee :)
Benim gliserinle ve kakao yagi ile dudak nemlendiricisini yapan bir arkadasim vardi o geldi aklima .dusununce mantikli bi usunmeyip eritip karistirip bakayim
acaba kışın eller catlıyor ya ıse yarar mı kardesımın daha fena oluyor ne surse gecıreemedı kız
Teselliye varım dünden beri kendi kendime dert ediniyorum bunu. Nasıl vercem diye ah ahh
hahahahah dumduz olursun merak etme ben tesellı arıyordum tesellı edıyorum
Ben de 28.haftya gircem 11 kilo aldım ☹ Nasıl öyle az alıyorsunuz hayranım. Mesela 1-2 günlük yemek listeni saysana
canım bısey uygulamıyorum kı hayran olasım ben normal hayatımda kı gıbı beslenıyorum baska bısey yapmıyorum.
Sabah kahvaltı ıkı ya da bır yumurta kesın,peynır coook severım, kaşar, bazen tahınpekmez, bazen yaZdan kendı cılek recelım(oda bttı ) bugday ekmegıne tost, bazen sıcak sımıt :) yanı normal kahvaltı yapıyorum:) bunu normal hayatımda yaptıgım gıbı
Meyve bu ara cok yemıyorum doktor cok yemenın faydası yok dedı kivi, elma, ayva ,armut vs canım ısterse yıyorum...
Aksam bız et cok tuketırız et yemeklerımın ıcıne de et cok gırıyor. onun harıcı sebze baklıyatlar ama bunların yanında mutlakaaa makarna pilavım oluyor ekmek yemıyorum aksamları onlar oldugu ıcın zaten doyuyorum..
yogurt sut gelıyor haftada bır 3lt yogurdumu kendım mayalıyorum hergun ıkı bardak ayran ıcıyorumdur cok severım...
boyle yanı ben normal beslenıyorum hergun bır cıkolata mutlaja yıyorum bazen tatlı aldırıyorum bazen psta yapıyorum canım ne ısterse yıyorum fındık fıstık zaten coook severım cevız her gun yıyorum bunlardan :) Belkı baskaları daha cok yıyodur blmıyorum keşke bende dıkkatlı beslensem...
bence elınde olmadan kılo alanlar normal hayatında belkı daha az beslendıgı ıcın vucut buna ıhtıyac duyabılır.
Ben mustela almıştım mesela onun sonuna gelemedık cunku bıyerden sonra gerek olmuyor :)) gercekten her bebek farklı kabul etmeyebılıyor.
Bu arada bılırsınız belkı ama asırıııı pişik olursa bebeklerınız o zaman fıto surebılırsınz

Günaydın canım ben eşimin uyanmasını bekliyorum.Bebeğin odasındaki balfixi ve kitaplığı söktürücem,dolabı gelebilir,yeri açılsın en azından
Gelince paylaş mutlaka dolabı canım. Ben de odadaki dolabı boşaltmaya çalışıyorum biraz biraz :)
Günaydın canım iyi haftasonları olsun hepimize
İyi haftasonları canımm
Ben de 9 kilo aldım valla son üç ayda bi 9 daha almam inşallah Gerçi hakkını verdim hergün canım ne istediyse yedim yani az yedim de kilo aldım desem yalan olur
Ben de 9 kg aldım galiba 15 le bitiririm diyorum inşallah hemencik veririrz kg ları doğumdan sonra

destina_88 Canım senin diyet listeni aldım Pazartesi başlamayı düşünüyorum. Ama benimki farklı bir kilo alma durumu diye düşünüyorum 1 haftadır çikolata hamur işi gibi şeyleri kıstım dün bir tartıldım 2 kilo almışım ya ben birisini çok kınadım Allah bana verdi hatırlamıyorum yada bende bir problem var.

Kızlar kg alma durumu acaba hareket ile de ilgili olabilir mi ??Ben de yiyorum çünkü ama ben çok hareketliyim,evde olmama rağmen her gün mutlaka bişey çıkıyor.Mesela ben geçen hafta bahar temizliğine başladım.Dolapların içlerine kadar herşeyi boşalttım,kendi kışlıklarımı kaldırdım,bugün onları ütüleyecem,akşam eşim işten gelince oturuyorum ben
tasarimcibayan paylaşırım tabiki canım bizim dolap 2 kapılı olduğu için yapılıyor Ya ondan uzun sürdü gelmesi

Istanbulda hava cok guzelllllll :))) tam bebıslerı cıkarmalık,yuruyus yapmalık hava :))
Ben cıkıcam hem kızım parkta bır kızla sozlestı hemde ben yuruyus yapmıs olayımmmmm... evde olanlar cıksınnnn guneslensın hava alsınnn kendılerıne dondurma ısmarlasınlar

Ben dün 68 dim bugün 66 çıktım

Bende oyleyım mesela kızım var nasıl oturayım halsız oldugum zmaan bıle cok uzun yatamıyorum ılgı bekleyen kızım var... zaten ev ısıyle ugras cocukla ugras yemek vs temızlık dısarı cık dolas ıs bıtmıyor kı ınsan hareket halınde oluyor. Bazen eve alısverıse dıye cıkıyoruz saatlerce dısarda oluyoruz. Dısarı cok cıkıyorum boylece hareker oluyor
Keşke spor falan yapsam ne guzel olur ama hıc rıske gırmıyorum.
Masallah baslamısın temızlıge kolay gelsın :))))

Teşekkür ederim . aslında benim doktorum da olumsuz hiç bir şey söylemedi ama bunca kontrolden sonra ilk kez o gün öğrenince biraz sarsildim ve aldırış edilemicek boyutta olmadığını düşünüyorum. Şuan 2 aylık ama inanın ilk günden beri zaten uyku uyamiyiyorum meğer bu yuzdenmis.sizin miyomunuzun boyutu nedir kaç haftalkksinjz şuan . Rabbim herkese şifa versin bizlere de kolay sağlıklı doğum nasip etsin

Süper olur. Pişik için de Hindistan cevizi yağı kullanmayın diyorum bebişe kısmetse. Sen ne düşünüyorsun?
Bende duydum onu deneyebiliriz.bazi markalar hindistancevizli bebek yaglari bile çıkarmis.simdi ben buyuk kavanoz aldim hatta yarisini gliserinli kendime hazirlayayim yarisini ssaklayayim.onarici ozelligi var sonucta dogal olur bebek poposunada : )

Saol canım ,teşekkür ederim.Ben de öyle haftada bir arkadaş günümüz var ,haftada bir annemdeyim,eşim hafta sonu evde ,hafta içi 3 gün kalıyor geriye onda da temizlikti,yemekti,çamaşırdı geçip gidiyor

Sudocremi ben epilasyon sonrasi kullanıyorum yogun ve temizlemesi zor birsey o ama bebekte zor olmuyor mu

Ben sabah kizin toplantisina gittim simdi spora getirdim kendimde bahcede güneşleniyorum gercekten harika hava ama dondurma hakkimi dun yedim ya : ((

Ben de anlayamıyorum arkadaşım nasıl kilo almazlar sadece bi göbek büyüyor o kadar valla durunun reklamı gibi olcak ama ben kendimi kiloların içine haspetmiyorum özgürüm bu konuda
biz fazla ozgür kalmisiz birde ben hayatimda ilk defa tatli yiyorum o kadar hosuma gidiyorki hepsini sirayla deniyorum

Şimdi ayrıntılı ultrason sonucundan baktım 5x3 cm miş 2 tane var bende bi tanesi rahim ağzındaymış. Burda daha çok olanlarda var bence bu kdr dert etmeyin zamanla gidişatına bakıp doğum şeklinize karar verirsiniz

Teşekkür ederim siz şuan kaç haftalık hamilesiniz

Yaaa ne guzel yetenekler var ben okulda el isi derslerini bile kantinde tost karsiligi arkadasa yaptirirdim yapamiyorum elinize saglik
Ah canım ya gerçekten mi Yok ayıptır söylemesi yaparım severimde ama icraat yok bende Dikiş makinem olsa daha çok şeyler var planımda ne yaptıysam kurstaki makinelerde yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…