- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
karın gıder de totodan emın degılım ama en azından tatıle kadar gıder kılolar gıdınce o kalacak degıl yaGecerdr hemen gecer mi benim ki ciddi arkada masa gibi oldu nasil gecer ne zaman gecer dusunmek bile ürkütücü: (((
acaba kışın eller catlıyor ya ıse yarar mı kardesımın daha fena oluyor ne surse gecıreemedı kızBenim gliserinle ve kakao yagi ile dudak nemlendiricisini yapan bir arkadasim vardi o geldi aklima .dusununce mantikli bi usunmeyip eritip karistirip bakayim
hahahahah dumduz olursun merak etme ben tesellı arıyordum tesellı edıyorumTeselliye varımdünden beri kendi kendime dert ediniyorum bunu. Nasıl vercem diye ah ahh
canım bısey uygulamıyorum kı hayran olasım ben normal hayatımda kı gıbı beslenıyorum baska bısey yapmıyorum.Ben de 28.haftya gircem 11 kilo aldım ☹ Nasıl öyle az alıyorsunuz hayranım. Mesela 1-2 günlük yemek listeni saysana
Ben mustela almıştım mesela onun sonuna gelemedık cunku bıyerden sonra gerek olmuyor :)) gercekten her bebek farklı kabul etmeyebılıyor.Canım pişik kremlerinin içerisinde en iyisi Sudocrem ....Ama şimdi şöyle de bir durum var ,arkadaşım bebeğin altını her açtığında Sudocrem kullandı ve bebeği şu anda 4 aylık maşallah hiç pişik şikayeti yaşamadık.Ama kendi yiyenime Sudocrem hiç fayda etmedi,bepontol kullandık.Bu biraz da bebekle ilgili,Sudocrem pahalı bir krem o yüzden ilk etapta küçük boyunu alıp denemekte fayda var
Gelince paylaş mutlaka dolabı canım. Ben de odadaki dolabı boşaltmaya çalışıyorum biraz biraz :)Günaydın canım ben eşimin uyanmasını bekliyorum.Bebeğin odasındaki balfixi ve kitaplığı söktürücem,dolabı gelebilir,yeri açılsın en azından
İyi haftasonları canımmGünaydın canım iyi haftasonları olsun hepimize
Ben de 9 kg aldım galiba 15 le bitiririm diyorumBen de 9 kilo aldım valla son üç ayda bi 9 daha almam inşallahGerçi hakkını verdim hergün canım ne istediyse yedim yani az yedim de kilo aldım desem yalan olur
Cok kılo alırda veremezsen 6aydan sonra yaz bana kılo verme kontrlun bendeSağlıkla kucağıma alayım da yavrumu tek derdim kilo olsun veririm nasılsa.
Ben dün 68 dim bugün 66 çıktımdestina_88 Canım senin diyet listeni aldım Pazartesi başlamayı düşünüyorum. Ama benimki farklı bir kilo alma durumu diye düşünüyorum 1 haftadır çikolata hamur işi gibi şeyleri kıstım dün bir tartıldım 2 kilo almışım ya ben birisini çok kınadım Allah bana verdi hatırlamıyorum yada bende bir problem var.
Bende oyleyım mesela kızım var nasıl oturayım halsız oldugum zmaan bıle cok uzun yatamıyorum ılgı bekleyen kızım var... zaten ev ısıyle ugras cocukla ugras yemek vs temızlık dısarı cık dolas ıs bıtmıyor kı ınsan hareket halınde oluyor. Bazen eve alısverıse dıye cıkıyoruz saatlerce dısarda oluyoruz. Dısarı cok cıkıyorum boylece hareker oluyorKızlar kg alma durumu acaba hareket ile de ilgili olabilir mi ??Ben de yiyorum çünkü ama ben çok hareketliyim,evde olmama rağmen her gün mutlaka bişey çıkıyor.Mesela ben geçen hafta bahar temizliğine başladım.Dolapların içlerine kadar herşeyi boşalttım,kendi kışlıklarımı kaldırdım,bugün onları ütüleyecem,akşam eşim işten gelince oturuyorum ben
tasarimcibayan paylaşırım tabiki canım bizim dolap 2 kapılı olduğu için yapılıyor Ya ondan uzun sürdü gelmesi
Teşekkür ederim . aslında benim doktorum da olumsuz hiç bir şey söylemedi ama bunca kontrolden sonra ilk kez o gün öğrenince biraz sarsildim ve aldırış edilemicek boyutta olmadığını düşünüyorum. Şuan 2 aylık ama inanın ilk günden beri zaten uyku uyamiyiyorum meğer bu yuzdenmis.sizin miyomunuzun boyutu nedir kaç haftalkksinjz şuan . Rabbim herkese şifa versin bizlere de kolay sağlıklı doğum nasip etsinCanım myomu neden sorun ettn ki ? Bir sürü insanda olan bişey bende de var hatta ayrıntılıda doktorum rahim ağzında bi tanesi normal doğum yapamayabilirsin dedi. Çok önemsemedim önemli olan bebişler sağlıkla doğsunlar.
Myomlar gebelikte küçülebiliyor yer değiştirebiliyor bence bebeğin gelişimine odaklan myomunla ilgili bi sıkıntın olrsa o zaman doktorn söyler zaten.
Bana ilk doktorum myomun var çok ağrın olcak zor olcak fln demişti ama çok şükür rahat bş hamilelik geçirdim ve doktorumu değiştirdim şuanki doktorum hiç önemsemiyor bebeğin gelişimini takip ediyor
Bende duydum onu deneyebiliriz.bazi markalar hindistancevizli bebek yaglari bile çıkarmis.simdi ben buyuk kavanoz aldim hatta yarisini gliserinli kendime hazirlayayim yarisini ssaklayayim.onarici ozelligi var sonucta dogal olur bebek poposunada : )Süper olur. Pişik için de Hindistan cevizi yağı kullanmayın diyorum bebişe kısmetse. Sen ne düşünüyorsun?
Saol canım ,teşekkür ederim.Ben de öyle haftada bir arkadaş günümüz var ,haftada bir annemdeyim,eşim hafta sonu evde ,hafta içi 3 gün kalıyor geriye onda da temizlikti,yemekti,çamaşırdı geçip gidiyorBende oyleyım mesela kızım var nasıl oturayım halsız oldugum zmaan bıle cok uzun yatamıyorum ılgı bekleyen kızım var... zaten ev ısıyle ugras cocukla ugras yemek vs temızlık dısarı cık dolas ıs bıtmıyor kı ınsan hareket halınde oluyor. Bazen eve alısverıse dıye cıkıyoruz saatlerce dısarda oluyoruz. Dısarı cok cıkıyorum boylece hareker oluyor
Keşke spor falan yapsam ne guzel olur ama hıc rıske gırmıyorum.
Masallah baslamısın temızlıge kolay gelsın :))))
Sudocremi ben epilasyon sonrasi kullanıyorum yogun ve temizlemesi zor birsey o ama bebekte zor olmuyor muCanım pişik kremlerinin içerisinde en iyisi Sudocrem ....Ama şimdi şöyle de bir durum var ,arkadaşım bebeğin altını her açtığında Sudocrem kullandı ve bebeği şu anda 4 aylık maşallah hiç pişik şikayeti yaşamadık.Ama kendi yiyenime Sudocrem hiç fayda etmedi,bepontol kullandık.Bu biraz da bebekle ilgili,Sudocrem pahalı bir krem o yüzden ilk etapta küçük boyunu alıp denemekte fayda var
Ben sabah kizin toplantisina gittim simdi spora getirdim kendimde bahcede güneşleniyorum gercekten harika hava ama dondurma hakkimi dun yedim ya : ((Istanbulda hava cok guzelllllll :))) tam bebıslerı cıkarmalık,yuruyus yapmalık hava :))
Ben cıkıcam hem kızım parkta bır kızla sozlestı hemde ben yuruyus yapmıs olayımmmmm... evde olanlar cıksınnnn guneslensın hava alsınnn kendılerıne dondurma ısmarlasınlar
Ben de anlayamıyorum arkadaşım nasıl kilo almazlar sadece bi göbek büyüyor o kadar valla durunun reklamı gibi olcak ama ben kendimi kiloların içine haspetmiyorum özgürüm bu konuda
Şimdi ayrıntılı ultrason sonucundan baktım 5x3 cm miş 2 tane var bende bi tanesi rahim ağzındaymış. Burda daha çok olanlarda var bence bu kdr dert etmeyin zamanla gidişatına bakıp doğum şeklinize karar verirsinizTeşekkür ederim . aslında benim doktorum da olumsuz hiç bir şey söylemedi ama bunca kontrolden sonra ilk kez o gün öğrenince biraz sarsildim ve aldırış edilemicek boyutta olmadığını düşünüyorum. Şuan 2 aylık ama inanın ilk günden beri zaten uyku uyamiyiyorum meğer bu yuzdenmis.sizin miyomunuzun boyutu nedir kaç haftalkksinjz şuan . Rabbim herkese şifa versin bizlere de kolay sağlıklı doğum nasip etsin
Çok az nohut tanesi kadar kullanıyorsun,bir sıkıntı olmuyorSudocremi ben epilasyon sonrasi kullanıyorum yogun ve temizlemesi zor birsey o ama bebekte zor olmuyor mu
Teşekkür ederim siz şuan kaç haftalık hamilesinizŞimdi ayrıntılı ultrason sonucundan baktım 5x3 cm miş 2 tane var bende bi tanesi rahim ağzındaymış. Burda daha çok olanlarda var bence bu kdr dert etmeyin zamanla gidişatına bakıp doğum şeklinize karar verirsiniz
Ah canım ya gerçekten miYaaa ne guzel yetenekler varben okulda el isi derslerini bile kantinde tost karsiligi arkadasa yaptirirdim yapamiyorum elinize saglik
Rİca ederim 29. HaftadayımTeşekkür ederim siz şuan kaç haftalık hamilesiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?