- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
Olsun yıne yeBen sabah kizin toplantisina gittim simdi spora getirdim kendimde bahcede güneşleniyorum gercekten harika hava ama dondurma hakkimi dun yedim ya : ((
Yiyeyim ya seni mi kiracagim : ))ben paketli yemiyorum keci sutuyle yapan butik bir yerden 3 5 top gomuyorum gidiyor cikolata zaten cantamda geziyorum kizdan gizli gizli yiyorum onuda :: ))Olsun yıne yebaska yok ama bugun dondurma dedıyseeeeem bı tane magnum olabılır yoksaaaa sen buyuklerden mı bende dun yedım bugunde yerım Sabah cıkılatta gomdumm ohh
Mustela ve destina kizimda iyi gelmişti onlardan aldim.arada hindistancevizi surerim simdide cok zorlarsa bazi bebeklerim cisi asitli oluyor malesef sudocremde denerim tesekkur ediyorum : ))Çok az nohut tanesi kadar kullanıyorsun,bir sıkıntı olmuyor
Hahahaa ben kecı peynırı cok yıyorum bıde keçı dondurması yersem keçı cıkacakYiyeyim ya seni mi kiracagim : ))ben paketli yemiyorum keci sutuyle yapan butik bir yerden 3 5 top gomuyorum gidiyor cikolata zaten cantamda geziyorum kizdan gizli gizli yiyorum onuda :: ))
Rabbim saglikla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin. Ben şuan 8. Haftamdayım ve 7 cm büyümesinin devam etmesinden korkuyorum şuanda bi risk görünmüyor takip edicez dedi yani eğer doğum kanalını kapatırsa sezeryanla olur doğum dedi.inanin bu benim için sorun değil sağlıklı olsun yeter ben bebeğime zarar vermesinden plesentaya yapismasindan doğum esnasında kanamayı durduramayip rahmimi almalarından vs vs yani şuan riskler beni korkutuyor bu kadar büyük olması kafama takılıyor. Cevaplarinjz için çok teşekkür ederimRİca ederim 29. Haftadayım
Evet, hiç öyle krem kullanma taraftarı değilim. Çatlak bakım kremi adı altındakiler de bebeğe geçiyormuş, hep yağlardan yana kullanıyorum hakkımı:).Bende duydum onu deneyebiliriz.bazi markalar hindistancevizli bebek yaglari bile çıkarmis.simdi ben buyuk kavanoz aldim hatta yarisini gliserinli kendime hazirlayayim yarisini ssaklayayim.onarici ozelligi var sonucta dogal olur bebek poposunada : )
Ben sana soylıyım yandınız erkek cocukları bu konuda kızlardan daha fenaa oluyor cok pişik oluyor hatta ıslak mendılı kabul etmeyen bır suru erkek bebek gordum:)) allahh pamuklarla sılersınız artık narin popişleri :))))Mustela ve destina kizimda iyi gelmişti onlardan aldim.arada hindistancevizi surerim simdide cok zorlarsa bazi bebeklerim cisi asitli oluyor malesef sudocremde denerim tesekkur ediyorum : ))
Ohooo kecilige hic girme hayat boyu bu kime cekmis keci gibi sozuni duydum her yerde eh evet oleyim napim : )))Hahahaa ben kecı peynırı cok yıyorum bıde keçı dondurması yersem keçı cıkacakaklıma geldı dedem bana da keçı derdı cok ınatcıyım dıye
Afıyet olsun yeeee yeee ohhh en cok dondurmaya sevınıyorum vallahı
Benım kızda gecen esımle yedık copu yakaladı ayy bır suru trip yedım keşke benıde kaldırsaydınz benden ızın alsaydınız neden yedınıznapayımm bende kıyamadım ufak onada aldım bır top ah ah bu cocuklarr
Amin, hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.. bence şu aşamada kötüyü düşünmeye gerek yok belki de küçülüp yok olacak.Rabbim saglikla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin. Ben şuan 8. Haftamdayım ve 7 cm büyümesinin devam etmesinden korkuyorum şuanda bi risk görünmüyor takip edicez dedi yani eğer doğum kanalını kapatırsa sezeryanla olur doğum dedi.inanin bu benim için sorun değil sağlıklı olsun yeter ben bebeğime zarar vermesinden plesentaya yapismasindan doğum esnasında kanamayı durduramayip rahmimi almalarından vs vs yani şuan riskler beni korkutuyor bu kadar büyük olması kafama takılıyor. Cevaplarinjz için çok teşekkür ederim
Tatlı yiyip sola yatın diyolar ama uyuyodur belki kuzucuk bugünKizlar merhaba bizim oglan bugün oynamadı napabilirim oynasin diye biraz endişelendim niyeysecikolata denendi ise yaramadi
Ins ise yararda dedigin gibi icerigi ne kadar masum denilsede ne oldugu belirsiz kremler kullanmayizEvet, hiç öyle krem kullanma taraftarı değilim. Çatlak bakım kremi adı altındakiler de bebeğe geçiyormuş, hep yağlardan yana kullanıyorum hakkımı:).
Benim oglum eziyet etmez belki ya teyzesi pamukla silmekte 1 hafta sorna nasil zor geliyor insana allahtan yaz tutarim muslugun altina yikarim poposunu : ))o kadar islal mendil aldim bi kabul etsin bence amaBen sana soylıyım yandınız erkek cocukları bu konuda kızlardan daha fenaa oluyor cok pişik oluyor hatta ıslak mendılı kabul etmeyen bır suru erkek bebek gordum:)) allahh pamuklarla sılersınız artık narin popişleri :))))
Bitter cikolata ye bekle biraz soluna uzanip dinelniyordur hava sicak ya mayismistir : ))su ic bolcaKizlar merhaba bizim oglan bugün oynamadı napabilirim oynasin diye biraz endişelendim niyeysecikolata denendi ise yaramadi
İyi yapmışsın :)Nevresim takimini begenmedigim icin ben almadim bide pahaliydi yani oyun halisi hic goremedim ihtiyacim da yoktu ama yorumlari cok iyiydinem olceri son anda biraktim esim iyi biyerden aliriz dedi bana biraz elimde kalacak gibi gelmisti esimde oyle diyince almadim sadece bir yelek alip ciktim
Kalitesiz geldi bana çok inceydi içime sinmedioyun halısını neden iade ettiniz?
Şeker yüklemesi yapıldı mı canım?destina_88 Canım senin diyet listeni aldım Pazartesi başlamayı düşünüyorum. Ama benimki farklı bir kilo alma durumu diye düşünüyorum 1 haftadır çikolata hamur işi gibi şeyleri kıstım dün bir tartıldım 2 kilo almışım ya ben birisini çok kınadım Allah bana verdi hatırlamıyorum yada bende bir problem var.
Nutella yedim sevmedi sanirim disari cikacaktim bitter alayim suyu da ilk kez duydum ki ben cok icerim ama bugün az ictim ondanmi kiBitter cikolata ye bekle biraz soluna uzanip dinelniyordur hava sicak ya mayismistir : ))su ic bolca
Onu yaptim pas vermedi uyuyor saniyorum dürtesim geliyor o kadar merak ettim en iyisi biraz beklemek sonra olmazsa sevdiği bikac sey var onlari denerimAmin, hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.. bence şu aşamada kötüyü düşünmeye gerek yok belki de küçülüp yok olacak.
Ben ilk doktora gittğimde beni baya korkuttu. Myom var hiç gitmedn mi doktora fln diye , yoo dedim gitmedim hiç. Sonra doktorumu değiştirip başka doktora gidince myomu söyledm hemen baktı bi sıkıntı görünmüyor bebeğe odaklanalm kontrol ederiz zaten onu da dedi ve öyle devam ediyoruz.
Tatlı yiyip sola yatın diyolar ama uyuyodur belki kuzucuk bugün
Benim oglusa da yap el emegi seyler cok hosuma gidiyor ya ama olmayinca olmuyorAh canım ya gerçekten miYok ayıptır söylemesi yaparım severimde ama icraat yok bende Dikiş makinem olsa daha çok şeyler var planımda ne yaptıysam kurstaki makinelerde yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?