2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ben sabah kizin toplantisina gittim simdi spora getirdim kendimde bahcede güneşleniyorum gercekten harika hava ama dondurma hakkimi dun yedim ya : ((
Olsun yıne ye baska yok ama bugun dondurma dedıyseeeeem bı tane magnum olabılır yoksaaaa sen buyuklerden mı bende dun yedım bugunde yerım Sabah cıkılatta gomdumm ohh

Olsun yıne ye baska yok ama bugun dondurma dedıyseeeeem bı tane magnum olabılır yoksaaaa sen buyuklerden mı bende dun yedım bugunde yerım Sabah cıkılatta gomdumm ohh
Yiyeyim ya seni mi kiracagim : ))ben paketli yemiyorum keci sutuyle yapan butik bir yerden 3 5 top gomuyorum gidiyor cikolata zaten cantamda geziyorum kizdan gizli gizli yiyorum onuda :: ))

Yiyeyim ya seni mi kiracagim : ))ben paketli yemiyorum keci sutuyle yapan butik bir yerden 3 5 top gomuyorum gidiyor cikolata zaten cantamda geziyorum kizdan gizli gizli yiyorum onuda :: ))
Hahahaa ben kecı peynırı cok yıyorum bıde keçı dondurması yersem keçı cıkacak aklıma geldı dedem bana da keçı derdı cok ınatcıyım dıye
Afıyet olsun yeeee yeee ohhh en cok dondurmaya sevınıyorum vallahı
Benım kızda gecen esımle yedık copu yakaladı ayy bır suru trip yedım keşke benıde kaldırsaydınz benden ızın alsaydınız neden yedınız napayımm bende kıyamadım ufak onada aldım bır top ah ah bu cocuklarr

Rİca ederim 29. Haftadayım
Rabbim saglikla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin. Ben şuan 8. Haftamdayım ve 7 cm büyümesinin devam etmesinden korkuyorum şuanda bi risk görünmüyor takip edicez dedi yani eğer doğum kanalını kapatırsa sezeryanla olur doğum dedi.inanin bu benim için sorun değil sağlıklı olsun yeter ben bebeğime zarar vermesinden plesentaya yapismasindan doğum esnasında kanamayı durduramayip rahmimi almalarından vs vs yani şuan riskler beni korkutuyor bu kadar büyük olması kafama takılıyor. Cevaplarinjz için çok teşekkür ederim

Evet, hiç öyle krem kullanma taraftarı değilim. Çatlak bakım kremi adı altındakiler de bebeğe geçiyormuş, hep yağlardan yana kullanıyorum hakkımı:).

Mustela ve destina kizimda iyi gelmişti onlardan aldim.arada hindistancevizi surerim simdide cok zorlarsa bazi bebeklerim cisi asitli oluyor malesef sudocremde denerim tesekkur ediyorum : ))
Ben sana soylıyım yandınız erkek cocukları bu konuda kızlardan daha fenaa oluyor cok pişik oluyor hatta ıslak mendılı kabul etmeyen bır suru erkek bebek gordum:)) allahh pamuklarla sılersınız artık narin popişleri :))))

Kizlar merhaba bizim oglan bugün oynamadı napabilirim oynasin diye biraz endişelendim niyeyse cikolata denendi ise yaramadi

Ohooo kecilige hic girme hayat boyu bu kime cekmis keci gibi sozuni duydum her yerde eh evet oleyim napim : )))
Ya aynen gizli sakli yiyorum tatli cikolata dondurmayi.
Nutella kavanozunu buldu dondu yaziklar olsun anne biricik kizindan mi sakliyorsun diyor : )))
Dondurma bir defa aldim onada simdi yokluyor bu havada dondurma yenir mi sende yemiyorsun dimi falan diye : )))

Amin, hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.. bence şu aşamada kötüyü düşünmeye gerek yok belki de küçülüp yok olacak.
Ben ilk doktora gittğimde beni baya korkuttu. Myom var hiç gitmedn mi doktora fln diye , yoo dedim gitmedim hiç. Sonra doktorumu değiştirip başka doktora gidince myomu söyledm hemen baktı bi sıkıntı görünmüyor bebeğe odaklanalm kontrol ederiz zaten onu da dedi ve öyle devam ediyoruz.
Kizlar merhaba bizim oglan bugün oynamadı napabilirim oynasin diye biraz endişelendim niyeyse cikolata denendi ise yaramadi
Tatlı yiyip sola yatın diyolar ama uyuyodur belki kuzucuk bugün

Benim oglum eziyet etmez belki ya teyzesi pamukla silmekte 1 hafta sorna nasil zor geliyor insana allahtan yaz tutarim muslugun altina yikarim poposunu : ))o kadar islal mendil aldim bi kabul etsin bence ama

İyi yapmışsın :)
oyun halısını neden iade ettiniz?
Kalitesiz geldi bana çok inceydi içime sinmedi

Şeker yüklemesi yapıldı mı canım?

S Serylady uyuyodur dinleniyordur benim bazen hiç hareketi olmuyor haftamız da aynı zaten telaş yapma canı isteyince başlar kıpırdanmaya :)
Benim baya hareketliydi ama son haftalarda pek yüz vermiyor bize endiselendirdi beni dün cok yoruldum belki ondandir diyorum

Onu yaptim pas vermedi uyuyor saniyorum dürtesim geliyor o kadar merak ettim en iyisi biraz beklemek sonra olmazsa sevdiği bikac sey var onlari denerim

Ah canım ya gerçekten mi Yok ayıptır söylemesi yaparım severimde ama icraat yok bende Dikiş makinem olsa daha çok şeyler var planımda ne yaptıysam kurstaki makinelerde yaptım
Benim oglusa da yap el emegi seyler cok hosuma gidiyor ya ama olmayinca olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…