2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Merhaba cnm. Benim sezeryan olacak ilk 2 oğlumda sezeryan olduğu için. Bende 62.5 ile hamile kaldım şu an aç karna 67 civarı çıkıyorum. Sen çok az almışsın 3 kilo bulantı dönemi sayılmıyor cnm Dr lar başlangıç kilosunu baz alıyorlar. Yok senin böyle giderse 15 ı bile bulmaz. İnşallah ben de 15 ı geçmem diye dua ediyorum. Hayırlısı bakalim

Senin benden önce olabilir o zaman, gerçi benim oğlum 20 gün önce doğmuştu bu da erken davranır mı bilmiyorum.sen de çok almamışsın bence iyi gidiyoruz

Bol su içip dinlen canım bazen bende de çok sıklaşıyor geçmezse mutlaka doktorunla görüş

Bakayim bi net bedenli birseyler var mi oldukca kilo aldim daha ne kadar alirim bilmiyorum bedende problem yaşarsam degisemem diye es gecmistim orayi
Var canım var zaten alt pijama yandan cocukların pantalonları gibi lastikli istedigin gibi daraltabilirsin sonradan

nasıl oldun devam edıyor mu? Bıraz gec gördüm doktorunu aradın mı?
Boyle sık yasanan durumlarda dınlenın gecmıyorsa doktora hemen ulasın... benım o toplanma olayı arada yasanıyor doktor bana bır gun ıcınde 15dk bıre duserse gel yoksa onemlı degıl demıstı... umarım ıyısındır gelınce yaz lutfen....

Arkadasim waikikiden ve pembeperiliden aldiklarin lohusalik icin mi normalde giymek icin mi
Pembeperili dekiler zaten lohusalar için yapılıyor galiba o dönemde kullanacağımı da ayrıca söyledim kilo ve hamilelik süresi hakkında bilgi verdim bedenimi söyledi canım LC Waikiki deki normal pijama lohusalık falan değil ama ben öğrendim ki doğumdan hemen sonra insan yedi aylık hamile olduğu zamanki ölçülerde olurmuş yani şuan için uygun olan bedenini aldım ben de böyle düşünerek

Kızlar benim bacağıma kramplar girmeye başladı,markete gittim geldim,onda bile çok yoruldum .E-bebekte çantalarda kampanya varmış 60 liraya düşmüş,yakından inceleyen oldu mu hiç,kalitesi filan nasıldır,Ali express vergi sistemine geçtiği için ordan söylemeye cesaret edemiyorum

bence güzel görünüyor, yakından incelemedim ama beğenmezseniz geri yollayabilirsiniz.

Bugün halsizlikten ölüyorum resmen yapıştım yatağa kaldım tansiyonum 10 6 ama düşük geliyor bana sanırım kan değerim de 11 çıkmış sınırda kalkıp kendime bi tuzlu ayran yapamadım daha

Bugün halsizlikten ölüyorum resmen yapıştım yatağa kaldım tansiyonum 10 6 ama düşük geliyor bana sanırım kan değerim de 11 çıkmış sınırda kalkıp kendime bi tuzlu ayran yapamadım daha
Bende öyleyim canım. Bu sabah yine çıkardım iyice halsiz düştüm. Az önce kahvaltı yapabildim. Bulantı ilacının hatrına. Tansiyonum 10/6 benimde normalde 9/5. Bugünden itibaren şeker ölçümü yapcam. Şeker yüklemesi Yüksek çıktı ikinciyi yüklememek için dahiliyeye gidene kadar yazayım hazır olsun dedim haftaya dahiliye randevum var. İnşâAllah bi sıkıntı çıkmaz.
Öyle halsizim ki bulaşık makinesini boşaltamadım ev aldı başını gidiyo

bende ilk 3 ay bulantı yaşamadım şimdi yaşıyorum resmen karnım da doymuyo deliricem eve süpürge tutamıyorum hiç gücüm yok şeker falan çıkmadı bende hatta kan şekerim düşüyo bile olabilir sizin b12 troid vitamin falan onlara bakılıyor mu her ay acaba onlarda mı sıkıntı var anlamadım bi markete gidiyorum bütün gün pert kendime de bakamıyorum hamilelikten önce tansiyonum 13 8 12 6 lardan falan düşmezdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…