2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bugün bebeğim çok az hareket ediyo yani sabahtan dinlemeye başladım kendimi ilk 1 saat önce hissettim şimdi yine bekliyorum dondurmamı yedim sakince oturdum bekliyorum. Bazen canımı acıtıyodu ne güzel acıymış o.

Yok canım 6 aydır devam ediyor bulantılarım berbat bi şekilde hamdolsun yine de. Vitamin hiç birşey içmedim düzenli olarak kanım 11 doktorumda zorlamıyor illa iç diye çünkü onları içince daha kötü oluyorum öyle böyle zaman geçiyor

Bazen oluyo canım insan tedirgin oluyo bazen çok hareketli bazen az uyuyormuşlar

Ben gördüm canlı olarak, hepsine de baktim neredeyse ama hiçbiri cazip gelmedi, çok da şık sayılmazlar bence.

Teşekkür ederim canım bende mayasını alıp bi denicem

Hadi ya korktum bak şimdi doğumdan sonra görüyomuşum bide

Gerçekten inanılmaz tedirginim hiç bişey yapmak istemiyorum sürekli hareket bekliyorum
Benimde oyle canim endiselenme. Bazen arkasini donuyor hareketleri bosluga geldigi icin hissedemiyoruz doktor demisti bana. Hic hissedemezsen mutlaka doktora danis ama. Benimde isim gucum hareket takip etmek oldu. Dogsalarda gozumuzun onunde dursalar

bebek nasıl peki kilosu falan iyi mi ben böyle kendime bakamıyorum onun için endişeleniyorum valla onlar iyi olsun da kanım benim de 11 çıkmış düşük mü acaba 13-14 falandı kan ilacı da içiyorum sadece bi kaç gün içemedim arada

Canım civilde 10 lu hastane çıkışları indirime girmiş 70 tl. Sen uygun bakıyodunya bi bak istersen bundan uygunda yoktur heralde. Mah-i nev

Eklentiler

• 1002D16A-A764-4294-BD83-ACC24E4729B1.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 56
Canım civilde 10 lu hastane çıkışları indirime girmiş 70 tl. Sen uygun bakıyodunya bi bak istersen bundan uygunda yoktur heralde. Mah-i nev
aynen canım benimde hoşuma gitti bi ara e bebekte 38 tl di bide içinde tulum falanda vardı ay niye almadıysam ona yanıyorum bakıyorum şimdi belki gene koyarlar diye

Gerçekten inanılmaz tedirginim hiç bişey yapmak istemiyorum sürekli hareket bekliyorum
Gerçekten stres oluyoruz ama günde en az 10 kere hareket etmesi lazımmış saydın mı hiç?
kilosu tam haftasıyla 824gr bi kaç gün önce gittiğimde. Doktor kanım için normal dedi

Gerçekten stres oluyoruz ama günde en az 10 kere hareket etmesi lazımmış saydın mı hiç?
kilosu tam haftasıyla 824gr bi kaç gün önce gittiğimde. Doktor kanım için normal dedi
Burda bi arkadaş söylemişti müzik açıyorum coşuyo diye açtım hareket etmeye başladı kuduz korkuttu beni

kaç haftalıktı benimde 25 artılarda 730 du valla senin gene iyi bide ben 20 günde 1 kilo anca almışım merak içindeyim bakalım bebek şimdi kaç oldu

Son düzenleme:
Benimde oyle canim endiselenme. Bazen arkasini donuyor hareketleri bosluga geldigi icin hissedemiyoruz doktor demisti bana. Hic hissedemezsen mutlaka doktora danis ama. Benimde isim gucum hareket takip etmek oldu. Dogsalarda gozumuzun onunde dursalar
Aynen öyle diyolar ya hamileliği özlüyorum falan diye hayırlısıyla doğsun hiç özleyeceğimi sanmıyorum

Kızlar benim glukoz değeri 69 düşmüş bugün bayım bayım bayıldım zaten acaba ondan mı böyle halsiz düştüm ne yapmak lazım ki

aynen canım benimde hoşuma gitti bi ara e bebekte 38 tl di bide içinde tulum falanda vardı ay niye almadıysam ona yanıyorum bakıyorum şimdi belki gene koyarlar diye
Bak bakalım canım ben 5li takım aldım lcwdan incecik yumuşacık o kadar yumuşakki 30 tlye düşmüş açıkcası doğar doğmaz onu vermeyi düşünüyorum çünkü yağ veya kan olabiliyomuş ilk doğduklarında o yüzden pahalı bişey vermeyin diyolar. Bi tanede isimli organik tulum yaptırıcam oda normalde pahalı ama içerisinde isimli yastık ve battaniye olduğu için en azından onları sürekli kullanırım diye acımıcam verdiğim paraya

Bugün halsizlikten ölüyorum resmen yapıştım yatağa kaldım tansiyonum 10 6 ama düşük geliyor bana sanırım kan değerim de 11 çıkmış sınırda kalkıp kendime bi tuzlu ayran yapamadım daha
Ya galiba havadan ben bütün gun yatagin icinde uyukladim bir halsiz keyifsiz ruhsuz bisi oldum.degisiklik olsun diye kizinalmaya gittim okula ama o kadar sicakti ki daha fena oldum

Annemi kandirdim yine gelip yarın mutfak dolaplarimi bosaltacak hazir gelmisken 2 gundur bekleyen bulasik makinesini bosaltip birazda yemek yapar.hamileligin ilk zamanlarinda olur herkesde uyku yorgunluk bende simdi var.kuyruk sokumumda oturup kalktikca deli gibi agriyor.bugun karnimin icide yara gibi acidi.belim zaten allaha emanet.ne bicim bitmez gun bole.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…