Bugün bebeğim çok az hareket ediyo yani sabahtan dinlemeye başladım kendimi ilk 1 saat önce hissettim şimdi yine bekliyorum dondurmamı yedim sakince oturdum bekliyorum. Bazen canımı acıtıyodu ne güzel acıymış o.
bende ilk 3 ay bulantı yaşamadım şimdi yaşıyorum resmen karnım da doymuyo deliricem eve süpürge tutamıyorum hiç gücüm yok şeker falan çıkmadı bende hatta kan şekerim düşüyo bile olabilir sizin b12 troid vitamin falan onlara bakılıyor mu her ay acaba onlarda mı sıkıntı var anlamadım bi markete gidiyorum bütün gün pert kendime de bakamıyorum hamilelikten önce tansiyonum 13 8 12 6 lardan falan düşmezdi
Yok canım 6 aydır devam ediyor bulantılarım berbat bi şekilde hamdolsun yine de. Vitamin hiç birşey içmedim düzenli olarak kanım 11 doktorumda zorlamıyor illa iç diye çünkü onları içince daha kötü oluyorum öyle böyle zaman geçiyor
Bugün bebeğim çok az hareket ediyo yani sabahtan dinlemeye başladım kendimi ilk 1 saat önce hissettim şimdi yine bekliyorum dondurmamı yedim sakince oturdum bekliyorum. Bazen canımı acıtıyodu ne güzel acıymış o.
Kızlar benim bacağıma kramplar girmeye başladı,markete gittim geldim,onda bile çok yoruldum .E-bebekte çantalarda kampanya varmış 60 liraya düşmüş,yakından inceleyen oldu mu hiç,kalitesi filan nasıldır,Ali express vergi sistemine geçtiği için ordan söylemeye cesaret edemiyorum
Mantara benzeyen bi mayası var cnm cam kavanozda metal değmeden süte mayaliyorsun tabi o mayayı çoğu kez kullanabilirsin. Biraz uğraştırici mayayı da sürekli sütte muhafaza ediyosun ve çoğalıyor maya. bu kadarını biliyorum yanlışım varsa bilen duzeltsin
Oğlumdan kalma iç bacaklarımda ve göğüslerimin de var biraz bunda yeni i çatlak oluşmadı inş oluşmaz ben ilkte doğumdan sonra görmüştim çatlaklarımı doğumdan sonra daha çok anlaşılıyor
Benimde oyle canim endiselenme. Bazen arkasini donuyor hareketleri bosluga geldigi icin hissedemiyoruz doktor demisti bana. Hic hissedemezsen mutlaka doktora danis ama. Benimde isim gucum hareket takip etmek oldu. Dogsalarda gozumuzun onunde dursalar
Yok canım 6 aydır devam ediyor bulantılarım berbat bi şekilde hamdolsun yine de. Vitamin hiç birşey içmedim düzenli olarak kanım 11 doktorumda zorlamıyor illa iç diye çünkü onları içince daha kötü oluyorum öyle böyle zaman geçiyor
bebek nasıl peki kilosu falan iyi mi ben böyle kendime bakamıyorum onun için endişeleniyorum valla onlar iyi olsun da kanım benim de 11 çıkmış düşük mü acaba 13-14 falandı kan ilacı da içiyorum sadece bi kaç gün içemedim arada
aynen canım benimde hoşuma gitti bi ara e bebekte 38 tl di bide içinde tulum falanda vardı ay niye almadıysam ona yanıyorum bakıyorum şimdi belki gene koyarlar diye
bebek nasıl peki kilosu falan iyi mi ben böyle kendime bakamıyorum onun için endişeleniyorum valla onlar iyi olsun da kanım benim de 11 çıkmış düşük mü acaba 13-14 falandı kan ilacı da içiyorum sadece bi kaç gün içemedim arada
Gerçekten stres oluyoruz ama günde en az 10 kere hareket etmesi lazımmış saydın mı hiç?
kilosu tam haftasıyla 824gr bi kaç gün önce gittiğimde. Doktor kanım için normal dedi
Gerçekten stres oluyoruz ama günde en az 10 kere hareket etmesi lazımmış saydın mı hiç?
kilosu tam haftasıyla 824gr bi kaç gün önce gittiğimde. Doktor kanım için normal dedi
Benimde oyle canim endiselenme. Bazen arkasini donuyor hareketleri bosluga geldigi icin hissedemiyoruz doktor demisti bana. Hic hissedemezsen mutlaka doktora danis ama. Benimde isim gucum hareket takip etmek oldu. Dogsalarda gozumuzun onunde dursalar
aynen canım benimde hoşuma gitti bi ara e bebekte 38 tl di bide içinde tulum falanda vardı ay niye almadıysam ona yanıyorum bakıyorum şimdi belki gene koyarlar diye
Bak bakalım canım ben 5li takım aldım lcwdan incecik yumuşacık o kadar yumuşakki 30 tlye düşmüş açıkcası doğar doğmaz onu vermeyi düşünüyorum çünkü yağ veya kan olabiliyomuş ilk doğduklarında o yüzden pahalı bişey vermeyin diyolar. Bi tanede isimli organik tulum yaptırıcam oda normalde pahalı ama içerisinde isimli yastık ve battaniye olduğu için en azından onları sürekli kullanırım diye acımıcam verdiğim paraya
Bugün halsizlikten ölüyorum resmen yapıştım yatağa kaldım tansiyonum 10 6 ama düşük geliyor bana sanırım kan değerim de 11 çıkmış sınırda kalkıp kendime bi tuzlu ayran yapamadım daha
Ya galiba havadan ben bütün gun yatagin icinde uyukladim bir halsiz keyifsiz ruhsuz bisi oldum.degisiklik olsun diye kizinalmaya gittim okula ama o kadar sicakti ki daha fena oldum
Annemi kandirdim yine gelip yarın mutfak dolaplarimi bosaltacak hazir gelmisken 2 gundur bekleyen bulasik makinesini bosaltip birazda yemek yapar.hamileligin ilk zamanlarinda olur herkesde uyku yorgunluk bende simdi var.kuyruk sokumumda oturup kalktikca deli gibi agriyor.bugun karnimin icide yara gibi acidi.belim zaten allaha emanet.ne bicim bitmez gun bole.