Yaa sorma gelinlik gibiler hepsi.waikikiden almisti arkadasim gecen sene orayi bile takip ediyorum yakalarim belki diye.o dantellee tuyleri gorunce kasiniyorum ben icinde dusunemedim zaten aci agri lohusa teri birbirine karisiyor : )Ban ankarada olcagim icin uzun kollu ama ince bisey dusundum. Alternatif bulursam atarim buraya. Spor hamile pijamasi bulmak imkansiz her yerde dantelli tuylu seyler var
Kefiri kendin mi mayalıyorsun yoksa marketten mi alıyosun? Çok faydalıymış bebiş için hatta geçen gün ebe doğumdan sonrada muhakkak içmenizi öneririm her gün dediHer aksam bu saatlerde kefir iciyorum bebis dans etmeye basliyor bayiliyor.ayaklarim cok sukur asagida degil 3gundur sag bosluguma vurup duruyor
Ben bunu çok beğendim çok tarz duruyo ama fiyatı yüksekti diye hatırlıyorum lacivertide vardır bence eğer beğenirsen bi sor istersenLacivert agirlikli spor tarz bir lohusa pijamasima denk gelirseniz haber verin kizlar bana lütfen
Lohusa icin mi bu malum ben kilo aliyorum : )birde nerden bu sayfa varsa paylasir misinBen bunu çok beğendim çok tarz duruyo ama fiyatı yüksekti diye hatırlıyorum lacivertide vardır bence eğer beğenirsen bi sor istersen ☺
Normalde bi kere içtim hayatımda ve tadını hiç beğenmedim ama bende alışmaya çalışıcam. Doğumdan sonrada çok yararlıymış ebe baya bi anlattıda şuan niye önemli olduğunu unuttum açıkcası sütümü arttırıyo dedi sütle bebeğe geçtiği için hastalıktan koruyomu dedi öyle bişeyler dedi ama muhakkak için dedi. Hatta evde kendiniz mayalarsanız daha iyi olur dedide zor bişeymi acaba mayalamak falanYok alıyorum canim.kesinlikle ben normalde de hep icerim ama hamilelikten beri her aksam mutlaka 1 tane iciyorum.mutlaka ic sende
anladım canım geçmiş olsun hamilelikte her şeyimiz daha hassas oluyorHafif degil ya bildigin mahvoldum kac saattir hic olmamisti boyle
Pembeperili diye bi sayfa canım instagramda. Erkek anneleri için diye yazmışlar ama lohusa içinmi hiç bilmiyorum ama bi beden büyük alabilirsin rahat etmek istiyosan bi incele istersen sayfayıLohusa icin mi bu malum ben kilo aliyorum : )birde nerden bu sayfa varsa paylasir misin
Laktozsuz ve sade ic.ayran tadinda.meyveli vs deneme bile bence.Normalde bi kere içtim hayatımda ve tadını hiç beğenmedim ama bende alışmaya çalışıcam. Doğumdan sonrada çok yararlıymış ebe baya bi anlattıda şuan niye önemli olduğunu unuttum açıkcası sütümü arttırıyo dedi sütle bebeğe geçtiği için hastalıktan koruyomu dedi öyle bişeyler dedi ama muhakkak için dedi. Hatta evde kendiniz mayalarsanız daha iyi olur dedide zor bişeymi acaba mayalamak falan
Takip ediyorum ben orayai hep pembeleri koymuslardi super mom diye sanirim.bu renkte mi gelmis.bana bel kisimlari dar gibi geldi ama bi bakayim tekrar ins mavi yada lacivertte yaparlar.en olmadi hastanede degilde evde giyerim.bu modeli cok seviyorum.tesekkur ederim : )Pembeperili diye bi sayfa canım instagramda. Erkek anneleri için diye yazmışlar ama lohusa içinmi hiç bilmiyorum ama bi beden büyük alabilirsin rahat etmek istiyosan bi incele istersen sayfayı
Benim bi akrabam zayıflamak için içiyodu bayada zayıfladı kendi mayalıyodu evde çoğaltıyodu sürekli. Ben yarın onu bi arayayımda sorayım nasıl yaptığınıLaktozsuz ve sade ic.ayran tadinda.meyveli vs deneme bile bence.
Protein bol icinde.kabizlik diye birsey asla olmuyor.midemde rahatliyor.sutle bebege gecme kisminda ki faydalara inanirim ama bak onu bilmiyordum dogumdan sonrada rutin sekilde iceyim.haftalik aliyorum 7 tane her aksam iciyorum.esim bir ara mayalayalim diye arastiriyordu aman ne anlarsin sen dedim biraktirdim.kefir mayasi farkli birsey galiba.
Mantara benzeyen bi mayası var cnm cam kavanozda metal değmeden süte mayaliyorsun tabi o mayayı çoğu kez kullanabilirsin. Biraz uğraştırici mayayı da sürekli sütte muhafaza ediyosun ve çoğalıyor maya. bu kadarını biliyorum yanlışım varsa bilen duzeltsinNormalde bi kere içtim hayatımda ve tadını hiç beğenmedim ama bende alışmaya çalışıcam. Doğumdan sonrada çok yararlıymış ebe baya bi anlattıda şuan niye önemli olduğunu unuttum açıkcası sütümü arttırıyo dedi sütle bebeğe geçtiği için hastalıktan koruyomu dedi öyle bişeyler dedi ama muhakkak için dedi. Hatta evde kendiniz mayalarsanız daha iyi olur dedide zor bişeymi acaba mayalamak falan
Hazir biliyor suracikta azcik kaldi doguma yapip yapip getirse sana keske : )inan hic fikrim yok mayasini surekli muhafaza etmek lazim galiba falan diye hamilelikte hata yapar küf attiririm kâr yerine zarar olur diye korktum acikcasi.bilen biride yok yapandan ogrenmek garanti olur tabi netten cesaret edemedim.Benim bi akrabam zayıflamak için içiyodu bayada zayıfladı kendi mayalıyodu evde çoğaltıyodu sürekli. Ben yarın onu bi arayayımda sorayım nasıl yaptığınıher zaman doğal daha iyidir. Şokta kefir mayası var sanırım onunla yapılıyor.
Aliexpreste vardı bir süri istersen bak oraya yada bulursam bende atabilirimYaa sorma gelinlik gibiler hepsi.waikikiden almisti arkadasim gecen sene orayi bile takip ediyorum yakalarim belki diye.o dantellee tuyleri gorunce kasiniyorum ben icinde dusunemedim zaten aci agri lohusa teri birbirine karisiyor : )
Sürekli acıkmana bısey dıyemem de bu cok asırı halsızlık acaba bırseyın mı dusuk? Değerlerine en son ne zaman bakıldı?kızlar ben bu ara çok açım ya ne yiceğmi şaşırmış durumdayım kahvaltı yapıyorum gene açım yemek yiyorum gene açım sonra bi uyku basıyo elim ayağım kalkmıyo her gün bi 2-3 saat uyuyorum sonra bakıyorum akşam olmuş off bebekte doymayacak böyle
en son bir ay önce bakıldı değerlerime yarın gene baktırıcam bakalım gerçekten çok halsizim oturduğum yerde kalıyorumSürekli acıkmana bısey dıyemem de bu cok asırı halsızlık acaba bırseyın mı dusuk? Değerlerine en son ne zaman bakıldı?
Mesela bende oyle uyku halı asırı halsızlık vs yok...
Degerlerım normal ama tabı cabuk yorulma, karın agrısı,kasık agrısı,uykusuzluk,hatta sabah bacak agrısıyla aglayarak uyandımAma halsizlık dedin aklıma demır vs geldı bilemedim doktoruna danıs istersen canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?