2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ban ankarada olcagim icin uzun kollu ama ince bisey dusundum. Alternatif bulursam atarim buraya. Spor hamile pijamasi bulmak imkansiz her yerde dantelli tuylu seyler var
Yaa sorma gelinlik gibiler hepsi.waikikiden almisti arkadasim gecen sene orayi bile takip ediyorum yakalarim belki diye.o dantellee tuyleri gorunce kasiniyorum ben icinde dusunemedim zaten aci agri lohusa teri birbirine karisiyor : )

S Serylady canım geçmiş olsun, banada geçen öyle oldu çok fena oldum nefes alamadım miğdem alt üst oldu. İyi düşünmüşsün acile gitmekle, pek müdahale edemezler ama en azından bi serumla rahatlarsın.

Her aksam bu saatlerde kefir iciyorum bebis dans etmeye basliyor bayiliyor.ayaklarim cok sukur asagida degil 3gundur sag bosluguma vurup duruyor
Kefiri kendin mi mayalıyorsun yoksa marketten mi alıyosun? Çok faydalıymış bebiş için hatta geçen gün ebe doğumdan sonrada muhakkak içmenizi öneririm her gün dedi

Lacivert agirlikli spor tarz bir lohusa pijamasima denk gelirseniz haber verin kizlar bana lütfen
Ben bunu çok beğendim çok tarz duruyo ama fiyatı yüksekti diye hatırlıyorum lacivertide vardır bence eğer beğenirsen bi sor istersen

Eklentiler

• 9F0C6E3B-C554-42D3-9DAE-C722E051185C.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 74
Kefiri kendin mi mayalıyorsun yoksa marketten mi alıyosun? Çok faydalıymış bebiş için hatta geçen gün ebe doğumdan sonrada muhakkak içmenizi öneririm her gün dedi
Yok alıyorum canim.kesinlikle ben normalde de hep icerim ama hamilelikten beri her aksam mutlaka 1 tane iciyorum.mutlaka ic sende

Yok alıyorum canim.kesinlikle ben normalde de hep icerim ama hamilelikten beri her aksam mutlaka 1 tane iciyorum.mutlaka ic sende
Normalde bi kere içtim hayatımda ve tadını hiç beğenmedim ama bende alışmaya çalışıcam. Doğumdan sonrada çok yararlıymış ebe baya bi anlattıda şuan niye önemli olduğunu unuttum açıkcası sütümü arttırıyo dedi sütle bebeğe geçtiği için hastalıktan koruyomu dedi öyle bişeyler dedi ama muhakkak için dedi. Hatta evde kendiniz mayalarsanız daha iyi olur dedide zor bişeymi acaba mayalamak falan

Lohusa icin mi bu malum ben kilo aliyorum : )birde nerden bu sayfa varsa paylasir misin
Pembeperili diye bi sayfa canım instagramda. Erkek anneleri için diye yazmışlar ama lohusa içinmi hiç bilmiyorum ama bi beden büyük alabilirsin rahat etmek istiyosan bi incele istersen sayfayı

Laktozsuz ve sade ic.ayran tadinda.meyveli vs deneme bile bence.
Protein bol icinde.kabizlik diye birsey asla olmuyor.midemde rahatliyor.sutle bebege gecme kisminda ki faydalara inanirim ama bak onu bilmiyordum dogumdan sonrada rutin sekilde iceyim.haftalik aliyorum 7 tane her aksam iciyorum.esim bir ara mayalayalim diye arastiriyordu aman ne anlarsin sen dedim biraktirdim.kefir mayasi farkli birsey galiba.

Pembeperili diye bi sayfa canım instagramda. Erkek anneleri için diye yazmışlar ama lohusa içinmi hiç bilmiyorum ama bi beden büyük alabilirsin rahat etmek istiyosan bi incele istersen sayfayı
Takip ediyorum ben orayai hep pembeleri koymuslardi super mom diye sanirim.bu renkte mi gelmis.bana bel kisimlari dar gibi geldi ama bi bakayim tekrar ins mavi yada lacivertte yaparlar.en olmadi hastanede degilde evde giyerim.bu modeli cok seviyorum.tesekkur ederim : )

Benim bi akrabam zayıflamak için içiyodu bayada zayıfladı kendi mayalıyodu evde çoğaltıyodu sürekli. Ben yarın onu bi arayayımda sorayım nasıl yaptığını her zaman doğal daha iyidir. Şokta kefir mayası var sanırım onunla yapılıyor.

Iyi akşamlar anneler nasılsınız size bana iyi gelen iki şeyi tavsiye etmek için uğradım umarım size de faydası olur

1.si hangi yemegi yaparsam yapayım içine bir çay kaşığı kimyon atıyorum kesinlikle tadı kokusu belli olmuyor. Yemek hem şişirmiyor hemde rahat gaz çıkarılıyor.

2.olarak da doktoruma sorup yaptım faydalı olacağını zarar vermeyeceğini söyledi sizde doktorunuza danışıp yapabilirsiniz. Kabızlık için yoğurdun içine 4 tane gün kurusu kayısı minik minik doğrayıp yiyorum kızıma da veriyorum bayağı faydasını gördüm. Umarım sizde faydasını görürsünüz

Mantara benzeyen bi mayası var cnm cam kavanozda metal değmeden süte mayaliyorsun tabi o mayayı çoğu kez kullanabilirsin. Biraz uğraştırici mayayı da sürekli sütte muhafaza ediyosun ve çoğalıyor maya. bu kadarını biliyorum yanlışım varsa bilen duzeltsin

Hazir biliyor suracikta azcik kaldi doguma yapip yapip getirse sana keske : )inan hic fikrim yok mayasini surekli muhafaza etmek lazim galiba falan diye hamilelikte hata yapar küf attiririm kâr yerine zarar olur diye korktum acikcasi.bilen biride yok yapandan ogrenmek garanti olur tabi netten cesaret edemedim.

Yaa sorma gelinlik gibiler hepsi.waikikiden almisti arkadasim gecen sene orayi bile takip ediyorum yakalarim belki diye.o dantellee tuyleri gorunce kasiniyorum ben icinde dusunemedim zaten aci agri lohusa teri birbirine karisiyor : )
Aliexpreste vardı bir süri istersen bak oraya yada bulursam bende atabilirim

Sizinde özellikle yemek sonra karnınızın ust yanları derin nefes alırken gerilip acıyor mu?
Karnım daha yenı hamıle karnı oldu bebiş yukarı cıktıgı ıcın mı acaba yoksa mıdem yuzunden mı?
Gece donerkende acıyor sankı kasıklar karın Uykularım haramm daha ıkı kere falan cok dınlenmil uyandım

Sürekli acıkmana bısey dıyemem de bu cok asırı halsızlık acaba bırseyın mı dusuk? Değerlerine en son ne zaman bakıldı?

Mesela bende oyle uyku halı asırı halsızlık vs yok...
Degerlerım normal ama tabı cabuk yorulma, karın agrısı,kasık agrısı,uykusuzluk,hatta sabah bacak agrısıyla aglayarak uyandım Ama halsizlık dedin aklıma demır vs geldı bilemedim doktoruna danıs istersen canm

en son bir ay önce bakıldı değerlerime yarın gene baktırıcam bakalım gerçekten çok halsizim oturduğum yerde kalıyorum

Arkadaşlar bebeğim aksamdan beri sürekli sağ tarafima toplanıyor son 1 saattir 2 dakika da bir toplanip on onbeş saniye surmeue başladı normal mi ve vajinaya baski yapiyor ara sira korkmaya başladım şuan beni yerinden kaldiracak kadar bi baski oldu altta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…