2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Hamileliktten miymıs o ağrılar
Benim de ellerimde parmaklarım ve ayaklarımın altı çok agrıyor
İlk aylar güzeldi herşey :)
evet büyüdükleri için.. herkesin farklı bi yeri ağrıyor.. evet ya öyleymiş, kanamam olan 2,5 ve 3. Aylar arası hariç katılıyorum :)

Hayırlı akşamlar

Aynı hafta aynı gündeyiz kaç kilo aldın cnm. Bende kahvaltıda çok yiyorum dediğin gibi bir ekmeğe yakın. Çok korkuyorum kilo almaktan malesef de aliyorum
Merhaba günümüz aynı bakalım hangimizinki erken davranacak Ben 62 ile hamile kaldım şu an aç karna 65 çıkıyorum amaaaaa bulantı dönemi 58e düşmüştüm yani 7 kilo aldım inşallah 15 i geçmez

Hayrlı sabahlar mutlu hayırlı güzel haberler aldığmz bir hafta olsun inşallah kızlar hep beraber ❤Sayfaları okudum hızlı hızlı hepimiz de aşağı yukarı benzer sıkıntılaf yaşyoruz bebişler büyüyor malum önemli olan onların sağlığı sıkın dişinizi az kaldı inşallah bakın nisan anneleri doğurmaya başladı bile biz de mayıs da dökülürüz bir bir

İçlerine oturmuş demek ki:). Zaten akrabadan , en yakından gelene şaşiyorsun, destek olacağına köstek olan çok insan var. Halbuki senin mutlu olman onların mutsuzluğunu mu azaltacak, ne gibi bir fayda ya da zararları olacak, anlayamıyorum. Herkes kendi hayatının meyvelerini yiyiyor. Yaradan aglatmanin da, güldürmenin de zamanını vermiş bize,onlara ne?

Kızlar hiç çatlayan oldumu aranızda? Benim göbeğimde bişey yok şükür ama göğüslerim ve belim biraz çatladı bazıları diyo 9. Ayda belli olur çatlayıp çatlamadığı diyolar
Oğlumdan kalma iç bacaklarımda ve göğüslerimin de var biraz bunda yeni i çatlak oluşmadı inş oluşmaz ben ilkte doğumdan sonra görmüştim çatlaklarımı doğumdan sonra daha çok anlaşılıyor

Bugün randevum war 1:15 te yüzünü görmeye gidicem gösterirse tabi 2,3 paket çikolata alayım sabahtan beri içerde yılan gibi bi sağa bi sola kayıp duruyo karnımın şekli felan değişio doktorda çok hanım hanımcık olacak biliyorum

Pembeperili diye bi sayfa canım instagramda. Erkek anneleri için diye yazmışlar ama lohusa içinmi hiç bilmiyorum ama bi beden büyük alabilirsin rahat etmek istiyosan bi incele istersen sayfayı
Ben o sayfadan gecelik siparişi verdim ama daha boy ölçüsü vermedigim için gelmedi çok tatlı bı kadın ilgili yardımcı oluyor beden konusunda da aklınızda olsun ayrıca bu tarz daha spor bı kumaşta LC Waikiki de de var oradan pijama takımı aldım ben sevdim bu tarzı hem spor hem de tatlı duruyor aklında olsun freyahel

Canım korkutmak istemem tabi ki ama bu bahsettiğin kasılma olabilir belki, istersen doktorunu ara yada eğer olanağın varsa doktora git bizi de haberdar et inşallah hiç sıkıntı yoktur

Arkadasim waikikiden ve pembeperiliden aldiklarin lohusalik icin mi normalde giymek icin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…