2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
İyi akşamlar herkese bir şey danışmak istiyorum özellikle deneyimli annelere :)) iç zıbın kıyafetlerinin altına Yen'i doğan için gerekli dimi ? Şu incecik olanlar . 10 lu takımın içinde var ama 5 li takımlarda yok ekstra olarak da uygun fiyatlı satılan bir şey . Sanki 5 li takımın üst kıyafeti direkt olmaz altına iç zıbın almak gerekiyor gibi geldi bana

Geçmiş olsun canım bidaha tekrarlamasın inşallah o kadar sık. Benim hala günde en az 7-8 kez oluyo o kasılmalar insan korkuyo ister istemez. Artık kendimizi çok yormamamız gerekiyo gerçekten

Ben aldım böyle bikaç tane. Yazın sıcaklarda giyer canım üşüyeceklerini sanmıyorum

Ben de toplamda 4 tane var canım ,göbek kordonu değmesin diye içine giydirmek gerekiyormuş

Burda bi arkadaş söylemişti müzik açıyorum coşuyo diye açtım hareket etmeye başladı kuduz korkuttu beni
yerim onu ben ya
kaç haftalıktı benimde 25 artılarda 730 du valla senin gene iyi bide ben 20 günde 1 kilo anca almışım merak içindeyim bakalım bebek şimdi kaç oldu
bende almıyorum hiç kilo. BENDe tam 25 bitince gitmiştim doktorun ölçümüylede alakalı. 62 ile hamile kalmıştım şimdi yeni 62 oldum 55e düşmüştüm
Aynen öyle diyolar ya hamileliği özlüyorum falan diye hayırlısıyla doğsun hiç özleyeceğimi sanmıyorum
Hahaa Ben 7 sene hasret çektim bu bebeğime ama o kadar zor bir hamilelik geçiriyorum ki yine de hamdolsun diyorum ama İnşâAllah bu bebeğim sağ Salim sağlıklı doğsun da ikinciye hiç gözüm kesmiyor

Kızlar tecrübeli anneler size bir sorum olacak. Benim bebiş karnımda yan duruyordu haftalardır. Ayakları sağımda kafası solumda yatıyordu. Bugün sert tekmeleri göğsümün altında yumruklarını da baya aşağıda hissediyorum. Başaşağı döndü. Bu kalıcı mıdır acaba bebişler kaçıncı haftada aşağı dönüyor kalıcı olarak?

Ben aldim bi suru boyle 2 3 ay oldugunda yaz ortasi olacak ve ben muhtemelen tatilde olacagim bunlari giyecek buyuk cogunlukla ins.

Kolsuz yada yarim.kol citcitli badi giydirebilirsin.o gomlek tarzi zibinlardan bahsediyorsan o zaten gibek bagi düşene kadar ise yariyor bide ben banyodan sonra giydirirdim guzel ince ya alttan banyo sonrasi iyi oluyordu.illa alman gerekmez bence

Ben aldim bi suru boyle 2 3 ay oldugunda yaz ortasi olacak ve ben muhtemelen tatilde olacagim bunlari giyecek buyuk cogunlukla ins.

Bebekle tatil nasil olur? Freyahel
En erken ne zmaan gidilir?
Sıcaktan etkilenirlermi?
Su vermek gerekirmi?
Endiselerim. Varda benim

Ya o baska bi yeri galba aşağıdaki
Kalçası veya baska binyeri bence

aynen canım her ölçümde farklı çıkabiliyormuş ben bile her tartıda farklı çıkıyorum bende 2 kilo vermiştim onu aldım üstüne 4 buçuk kilo almışım verilen kiloları saymıyorlarmış

son anda bile değişebiliyormuş canım benimki şu an sürekli dönme peşinde bi sabit durmuyor son anda umarım doğum pozisyonunda olur

Ben de toplamda 4 tane var canım ,göbek kordonu değmesin diye içine giydirmek gerekiyormuş
Teşekkür ederim fikirleriniz için arkadaşlar 2-3 tane yedek olabilir aslında zarar gelmez gibi geldi siz de söyleyince

S Serylady canım seni merak ettim ya nasıl oldun sesin çıkmadı
Yazamadim canim dün cok kotuydum kustum falan ciddi bir agrim vardi mahvoldum suan daha iyiyim hafif yedim bugün mide bulantisi kaldi bitek bu arada acilde hicbirsey yapmadilar mide ilaci yazdilar sadece bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…