2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Her randevıda şekil değiştirmiş oluyor dün kafası aşağıdaydı ramdevuya gitmeden döndüğünü hissettim dönüşte ayaklar aşağıda daha çooook dönerler

Bende halsizim genel olarak ama dışarı çıkıncaya kadar evde oturunca daha kötü oluyorum dışarda aşırı yoruluyorum o ayrı tabi oğlumun peşinde koşmaktan akşam tır çarpmışa dönüyorum

Kızlarr günaydın
bi süredir çok giremedim bi hafta izin almıştım işten evdeki işlerimi hallettim dinlendim keyif yaptım derken burayı fazla boşladımm herkes iyidir inş. bebişlerinizz nasılll ? :)
Günaydın canım ohh negüzel yapmışsın . İyiyim ben bebişimde büyüyo saolsun acıtıyor artık hareketleriyle yerimden hopluyorum bazen senin bebiş nasıl

Günaydın canım ohh negüzel yapmışsın . İyiyim ben bebişimde büyüyo saolsun acıtıyor artık hareketleriyle yerimden hopluyorum bazen senin bebiş nasıl

Ben bu haftaya kadar kendim hissedebiliyordum sadece ama izinde oldugumu hissedip baya çoştu bizimkide her yanıma gelenede hissettirdi kendini dün de video çektim baya göbüşü dalgalandırıyor hareketi belli oluyor baya ne güzel duygularmışş :)

ben dışarı çıkmaya korkuyorum bir yerlerde fenalaşırım diye

Kızlar günaydın. Bugün rüyamda bebeğim doğmuş oluyo kucağıma alıyorum onu çıplak bi şekilde o kadar yumuşak ve o kadar güzel kokuyoki anlatamam. Saçları simsiyah oluyo ben normalde sarışınım herkese diyorum esmer olcak kesin baya siyah saçları diyorum. Neyse bir iki gün evde bakıyorum emziriyorum kokluyorum o kadar güzel bi duyguki size anlatamam gerçek gibiydi. Sonra dışarıya koyuyorum güneşlensin diye ben biraz içeri giriyorum çıktığımda bebek kaybolmuş oluyo. Hiç bi şekilde bulamıyorum ama kıyameti koparıyorum resmen bağıra bağıra ağlıyorum allah kimsenin evladını annesinden ayırmasın çok etkilendim gerçekten

Hayır olsun canım bende bu ara sadece bebekle ilgili rüyalar görüyorum gerçek gibi etkilenip üzülüp seviniyorum çok etkiliyor aklımız hep onlarda olduğu için herhalde bilinç altıda bebekle dolu

Basi tam gogsumun altindaydi. Her gittigimde donuyor zaten sabit durmuyor. Kocaman olmus ama her gittigimde daha da heyecanlaniyorum
Heee ben de yukarda daha kuvvetli tekmeler hissediyorum başı aşağıdaydı en son bakalım Perşembe günü nasıl duruyor kuzum ben de özlüyorum artık bebişimi

Hayır olsun canım bende bu ara sadece bebekle ilgili rüyalar görüyorum gerçek gibi etkilenip üzülüp seviniyorum çok etkiliyor aklımız hep onlarda olduğu için herhalde bilinç altıda bebekle dolu
Ben hiç görmüyodum canım baya etkilendim inşallah iyidir yarın gidicez görücez bakalım 1 aydan fazladır gitmiyorum

Heee ben de yukarda daha kuvvetli tekmeler hissediyorum başı aşağıdaydı en son bakalım Perşembe günü nasıl duruyor kuzum ben de özlüyorum artık bebişimi
Basi asagida olunca cok baski oluyor. Boyle daha rahat. Eve ultrason alsakta baksak ozledikce

Hayır olsun canim.simdi hep bebek dogum dusunuyoruz daha neler gorecegiz.benimde etrafimi bebek kurbagalar sarmıştı onlari seviyordum.: ))
Ve aminn allah kimseye evladinin yoklugunu gostermesin

cıtcıtsız ıc zıbınlar mı? Onlar ılk ay ıcın ıyı oluyor zAten bende kullandım kullanıcam...
sonra kısa kollulara gecerız ozaman normal cıtcıtlılardan gıydırırsın. Endıse etme annesı sen zaten ozaman geldıgınde kendılıgınden anlayacaksın usurmu usumez mı olmadı alırsın yanı :)
benım bebıs donmuş 27de ogunden sonra takıp edıyorum tekmelerı gogsumun altında hatta doktorun cıhazına da aynı sekılde vururken tekme atısını usg dan gördum:) yanı bu zamanlardan sonra sureklı sekıl degıstırmıyorlae dıye bılıyorum.
kızım da 30da donmustu bıdaha hıc degısmemıstı...
Benım ıcın onemlı degıl zaten normal olmayacak bence donduyse degısmez dıye dusunuyorum tabı bebıslerın ısı bellı olmaz :)
Bebekle tatil nasil olur? Freyahel
En erken ne zmaan gidilir?
Sıcaktan etkilenirlermi?
Su vermek gerekirmi?
Endiselerim. Varda benim
gidilir gidilir gidilir :)
Ben ilk tatilini 3aylık oldugunda baslatmıstım :)
bunda da ınsallah 3aylıkken agustos sonu gitmeyi düşünüyoruz. Muhtemelen arabayla ıstanbul-muğla arası olacak...
Hayır emzırıyorsan suya gerek yok.
Istersenız herseyı yapabılırsınız
Saglıklı olsunlar da dunyanın ucuna bıle gideriz

Ay ne güzell maşallah ona büyüdüler yerleri daraldı tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…