2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kuzum cok sukur bugün daha iyiyim midem hassas ama hala agri gecti en azindan bulanti var hafif acilde dogru duzgun birsey yapmadiklari icin dun baya kıvrandım tabi
Ay kiyamam.ayran falan icsem sakinlestirir mideni kendi doktorunlada görüşseydin.cok gecmis olaun tekrardan

Bebekle tatil nasil olur? Freyahel
En erken ne zmaan gidilir?
Sıcaktan etkilenirlermi?
Su vermek gerekirmi?
Endiselerim. Varda benim
Kizimda temmuzda dogmustu benim ama gitmiştim.
Hayir 6 ay sadece emzirdim.
Istanbul gidecegim yerden cok daha sicak olabiliyor.
Muhtemelen temmuzda giderim.
Pekte guzel pekte eğlenceli pekte hos olur.
Tatile gitmeye cesaret edemezsende sakın kendini eve kapatma.sahil deniz kenari piknik park bahce cık bebeginle öncelikle kendini düşün sen rahat olunca bebek rahat olur.eve kapanma yani : )

Yazamadim canim dün cok kotuydum kustum falan ciddi bir agrim vardi mahvoldum suan daha iyiyim hafif yedim bugün mide bulantisi kaldi bitek bu arada acilde hicbirsey yapmadilar mide ilaci yazdilar sadece bu kadar
allah allah neden öyle oldu ki ya yağlı falan yediysen dokunuyor ya mideler kaldırmıyor hamilelikte

İnşâAllah sağlıcakla doğar kuzular bizde sağlıkla kucağımıza alırız

İnşâAllah sağlıcakla doğar kuzular bizde sağlıkla kucağımıza alırız
İnşallah canım valla şu aralar o kadar bitkinim ki bir an önce doğsun istiyorum son ay napıcam bilmiyorm havalar da ısınıyor şu yerinde durmayan hamileler nasıl beceriyor bilmiyorm ben resmen hastalıklı gibiyim sabahtan beri başım ağrıyo

Aynen öyle diyolar ya hamileliği özlüyorum falan diye hayırlısıyla doğsun hiç özleyeceğimi sanmıyorum
Allah beterinden korusun ama ben cok zorlandim hamilelikte birde cok hareketli bir insandim resmen o bile gitti uyku problemi rahatsizliklar falan kusma bulanti falan derken zorlandim baya sanirim bebisi kucagima alinca bende hic ozleyemicem hamileligi

Pide yedim disardan cok yagli idi ondan şüphelendik aslinda ama
Ben bikere söylemesi ayıp adana yedim ya geldim restoranttan çıkardım hepsini yağlıymış midem kaldırmadı ondan beridir yağlı yememeye özen gösteriyorum

Kızlarr günaydın
bi süredir çok giremedim bi hafta izin almıştım işten evdeki işlerimi hallettim dinlendim keyif yaptım derken burayı fazla boşladımm herkes iyidir inş. bebişlerinizz nasılll ? :)

Günaydın kızlar . 50 mg glukozu içtim bekliyorum şuan tadı fena değildi ya limonlu etkilemedi beni :) çok korkuyorum gebelik şekerinden o diyet kafası halinden umarım sonuçları iyi çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…