2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Yarım saatte olsa bi yürüyüş yapsan iyi gelir belki
çıkıyorum her gün markete falan ama eve pert halde geri geliyorum bugün iyiyim ama şükür ya hava da çarpıyor sıcağa da gelemiyoruz sanırım yaz hamilesi olsak napardık

Yazamadim canim dün cok kotuydum kustum falan ciddi bir agrim vardi mahvoldum suan daha iyiyim hafif yedim bugün mide bulantisi kaldi bitek bu arada acilde hicbirsey yapmadilar mide ilaci yazdilar sadece bu kadar
ay canımmm ne oldu sanaa... cok geçmiş olsun bıraz hafıf beslen ınsallah toprlarsın hemen
sen daha gıtmedın mı canım. Gıt bır degerlerıne baktır okadar asırııııı halsız olmanı ona bagladım bılemıyorum :/
Yanı tamam hemen yorulmak vs onlar normal zaten ama asırııııı halsızsen bence bır baktır eksıkse takvıye alırsın.
Hava cok guzel bende kızımla cıkıcam sımdı ınan evde oturunca dha kotu oluyor ınsan hem hareket oluyor hem ıcın acılıyor.

canım gittim dün kan aldırdım sadece şekerim 69 çıkmış oda aç giymiştim ondan sanırım vitaminlerime falan da bakılmamış söylicem onlara da baksınlar bende her gün bi çıkıp markete falan gidiyorum ama havada çarpıyo sanırım bugün biraz serin daha iyiyim bol bolda uyudum

çıkıyorum her gün markete falan ama eve pert halde geri geliyorum bugün iyiyim ama şükür ya hava da çarpıyor sıcağa da gelemiyoruz sanırım yaz hamilesi olsak napardık
Yazın çok çok zor çok çetim oğlumda heryerim terden kaşınmaktan yara olmuştu sıcaklarda gerçekten çok zor az kaldı Allahtan

B
Yazın çok çok zor çok çetim oğlumda heryerim terden kaşınmaktan yara olmuştu sıcaklarda gerçekten çok zor az kaldı Allahtan
bende aşırı terleyen bir insanım normalde bile yazın ellerim ayaklarım terden davul gibi olurdu şimdi yaza denk gelse temelli terden patlardım herhalde şimdiden başladım gece sular içinde uyanıyorum

Kızlar bişey sorucam size tecrübeli anneler ;
Yarın dolabımız gelecek ,ben de yarın bebeğin beyazlarını yıkarım diye düşünüyorum ,dinlene dinlene de ütülerim .Şimdi beyazlardan ben de bir tek zıbınlar kaldı ,kaçar tane daha alıyım bana söylermisiniz,birazdan alışverişe çıkacağım
4 tane iç zıbınımız var
4 tane yenidoğan zıbınımız var
4 tane de 3-6 aylık zıbın almışım

B
bende aşırı terleyen bir insanım normalde bile yazın ellerim ayaklarım terden davul gibi olurdu şimdi yaza denk gelse temelli terden patlardım herhalde şimdiden başladım gece sular içinde uyanıyorum
İyi zamanda hamile kaldık desene bol bol duşa gireriz doğurana kadar

29 30 gibi dönmeye başlıyorlarmış benim de dönmüş doktorum söyledi ama ben hareketlerinden anlayamıyorum. İnşallah doğru pozisyonda bekler

Hayır olsun canim.simdi hep bebek dogum dusunuyoruz daha neler gorecegiz.benimde etrafimi bebek kurbagalar sarmıştı onlari seviyordum.: ))
Ve aminn allah kimseye evladinin yoklugunu gostermesin
Ay ne tuhaf demi Evet canım ya öyle valla daha doğmadan anladım bunun önemini

rüya çok güzel başlamış canım ya imrendim gerçekten sonunu unut sen onun hayırlara vesile olsun inş..

29 30 gibi dönmeye başlıyorlarmış benim de dönmüş doktorum söyledi ama ben hareketlerinden anlayamıyorum. İnşallah doğru pozisyonda bekler
Yaa dönmüş müü yerim ben onu Benim hissettiğim aşağıda baskı arttı bi de tekmelerin yeri değişti eğer döndüyse bakalım doktora gidince görcez

Doktor randevumuz çok güzel geçti sonunda anlaşabileceğim bir doktor buldum sanırım tıpkı ayrıntılı ultrason gibi damarlarından tutunda ciğerlerine kadar gördüm hatta kız olduğunu bile gördüm büyümüş kuzum boy 33 800 grm olmuş çok şükür son dönemde badem kaşar muz artırmıştım bir sürü kan değerleriyle ilgili test istedi şeker yüklemesi istemedi sadece açlık tokluk bakılsın dedi başından beri gidiyormuşum gibi ilgilendi el ayak şişmesinin hareketsizliğe bağlı olduğunu söyledi çok önemsemedi bol bol su iç dedi beslenmeden sağlığa herşeyle detaylı ilgilendi ilk defa doktordan tatmin olmuş bi şekilde ayrıldım

Geçmiş olsun canım bidaha tekrarlamasın inşallah o kadar sık. Benim hala günde en az 7-8 kez oluyo o kasılmalar insan korkuyo ister istemez. Artık kendimizi çok yormamamız gerekiyo gerçekten
Sağol canim benim nadiren olan bi durum ilk defa o kadar sık olunca korktum kendini yordgun zamanlarda oluyorsa hemen dinlenmeye geç canim sağ salim kucagimiza aliriz insAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…