2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
rüya çok güzel başlamış canım ya imrendim gerçekten sonunu unut sen onun hayırlara vesile olsun inş..
Evet canım inşallah ay bide ne diyorum biliyomusun bebeğin saçları siyahtıya herkese esmer demi falan diye soruyodum rüyamda sonra işte bak esmer esmer dedim çocuk kayboldu nasıl olursa olsun o benim canımdı diye ağlıyorum. Valla esmer sarışın ne farkeder o nasıl olursa olsun bizim için dünyanın en güzel bebeği olucak bence

Arkadaşlar ben artık 2 haftada bir gidiyorum doktora siz nasıl gidiyorsunuz ?
ben şimdi 3 haftada 1 gidiyorum. 3 hafta sonra gidince 1 hafta sonra çalışabilir raporu için tekrar gidicem sonra 2 haftada bire düşürecek sanıyorum
kızlar selam nasılsınız bebişler nasıl ben bugün kontrole gittim kızçem tam 1 kilo olmuş
Nasıl sizce kilosu 26+0 haftayız
maşallahhh tombik bence benm 28 de 1300 dü

Allah buyuk dert vermesin halıları ne zaman yikatsam derdim oldunormalde hic umrumda olmayacak seyler.sonunda karar verdim nisanin 15inde yikatayim ama sarmayayım diyorum.

aynen öyle bende diyorum babana benze oglumm sakın dayıya benzeme diyee hahahah
Eşim kumral mavi gözlü çocuklugunda saçlar sapsarıymış resimlerine falan bakıyorum ayy diyorum inş. ben kumralım abimde baya kara kaş kara göz bakalım kime benzicekler

Allah buyuk dert vermesin halıları ne zaman yikatsam derdim oldunormalde hic umrumda olmayacak seyler.sonunda karar verdim nisanin 15inde yikatayim ama sarmayayım diyorum.
Bunlar iyi günlerimiz canım çanta hazırla evi hazırla hediyelikler pijamalar derken son aylar baya yoğun geçiyor tatlı telaşlar Allah hepimizi erdirsin o günlere bende mayıs ortalarında vericem halıları sermem Doğuma kadar havalar sıcak zaten storları ne yapsam bilmiyorum hiç sevmiyorum stor perdeyi

S Serylady canım çok geçmiş olsun arada okuyorum bakıyorum yazamıyorum bu hamilelik bize yaramıyor dikkat et kendine son aylara girdik hayırlısıyla bitircez inşallah.

ben şimdi 3 haftada 1 gidiyorum. 3 hafta sonra gidince 1 hafta sonra çalışabilir raporu için tekrar gidicem sonra 2 haftada bire düşürecek sanıyorum

maşallahhh tombik bence benm 28 de 1300 dü
ay çok sevindim ya içim içimi yiyordu çalışırken yiyemiyorum fazla bakamıyorum diye

Al bendende o kadar benim minnak bugün aşağıya baskı yapıyor son bi kaç saattir korktum biraz İnşâAllah bi sıkıntı çıkarmaz kuzucuk. Şeker yüklemesinden sonra hala toparlayamadım kendimi hep yatıyorum yine bi sürü hazırlık yapmam lazım hiç bişey yapamadım daha Rabbim yardımcımız olsun

hadi ya iyi mi kilosu bende az diye düşündüm çünkü hiç iştahım yok normal insandan daha az yiyiyorum 2 öğünle yatıyorum
iyi tabikide canım o haftalarda genelde ben 900 lerde falan gördüm kaç kilo aldın? Bende öyle iki öğün yiyorum valla aralarda bir şeyler atıştırıyorm

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben artık 2 haftada bir gidiyorum doktora siz nasıl gidiyorsunuz ?
Ben başindan beri her hafta gidiyorum canım

1,2 kere 2 haftada 1 gittim meraktan çatladım resmen
dayanamıyorum hiç

İnşallah doğuma kadar böyle devam edicem

aynen canım onlardan diyorum çok teşekkür ederim
Senin adına çok sevindim canım nihayet memnun kaldın birinden

arada benimde aşağıya baskı yapıyor hele ilk zamanlar yürümekte falan çok zorlanıyordum büyüdükçe baskı gitti benim bide genelde başı aşağıda olunca baskı yapar derler ama benm poposu aşağıdaydı çok rahatsız ediyordu döndü şimdi rahatladım :) benimde bir ton işim var valla taşınmayı falan düşünüyordum birde evde bulamadık zaten şimdi yavaş yavaş temizlik yapıyorum bugün biraz kendimi iyi hissettim de mutfağa giriştim her hafta bir odayı temizliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…