2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Merhaba ilk aylarda ben kullandım midemi çok ağrıttı, farklı saatlerde denedim yine de ağrım geçmedi. Doktorum maltofer adında başka bir demir takviyesi verdi, hiçbir şikayetim kalmadı.

iştahım hiç yok dün 4-5 gibi simit poğaça atıştırdım taa sabahın 6sına kadar bişey yemedim lavaboya kalktım tekrar yatim dedim uykum kaçtı 1 tane havuç yedim geri uyudum bilmiyorum böyle iyi mi kötü mü

Kizlar bu 1 kilo aldim 3 kilo aldim diyenler ne yiyip ne iciyorsunuz bize de yardim edin ben bugun tartildim 9 kilo almisim. Engelenecek gibi degil zaten istahim da acik. Son haftalarda daha cok aliniyor diyorlar napcam ben
benim şahsen iştahım yok birde gece yemelerim yok heralde ondan mıdır.

Sende yan etki mi yaptı acaba? Ben de kullanıyorum sabahları aç karnına ama bi sıkıntı yaşamadım hiç

Bebişin besleniyormus en güzeli bu. Kilosu da iyi.Ama tabi istahin az olduğundan sağlıklı atistirmalara gitsen iyi olur. Beyin gelişimleri devam ediyor mesela, ceviz yiyebilsen süper.

Kizlar bu 1 kilo aldim 3 kilo aldim diyenler ne yiyip ne iciyorsunuz bize de yardim edin ben bugun tartildim 9 kilo almisim. Engelenecek gibi degil zaten istahim da acik. Son haftalarda daha cok aliniyor diyorlar napcam ben
Ben yemeyince bebiş hareketsiz oluyo diye moralim bozuluyo ondan sürekli yiye yiye 10 kilo aldım amaan veririz yaa yemesem çocuğu aç bırakmışım gibi moralim bozuluyo

oğlumda yine 6-7 kilo kadar almıştım doğurduğumda ama galiba kızımda fazla almicam gibi görünüyo
maşallah canım bebişler sağlıklı olsun da bende fazla almıyorum fazla yiyemiyorum da yarın gidicem bakalım kaç oldu iyidir inşallah göbeğimde minicik 5 aylık gibi

Kolay gelsin canım. Benimkinin de başı aşağıdaydı ayaklar sağda hareketlerde hep sağdaydı bi döndü şimdi hareketler sola kaydıBaskıda aşağıda şimdilik yerleri geniş dolansınlar
evet benimkide sürekli dönüyor artık anlıyorum neresi nerde doğumda sabit kalır inşallah

Canım bana ilk onu verdi içemedim onu tam bulantı zamanıydı mahvetti beni ikiye katladı :/ sonra hiçe içmedim ayrıntılı ultrason zamanı gynoferon verdi doktor pembe bonibon gibi çok rahat içiyorum bunu . Fotolarını ekleyeyim senin için çok karıştırıyorum isimlerini çünkü Alttakini içemedim üstteki iyi geldi

Eklentiler

• image.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 81
Valla 4 buçuk kilo aldım kahvaltı geç yapıyorum aralarda meyve çikolata tatlı ceviz havuç ne varsa atıştırıyorum akşam yemek sonra varsa tatlı sonra maden suyu süt falan içip yatıyorum

Bebişin besleniyormus en güzeli bu. Kilosu da iyi.Ama tabi istahin az olduğundan sağlıklı atistirmalara gitsen iyi olur. Beyin gelişimleri devam ediyor mesela, ceviz yiyebilsen süper.
fındık baya tükettim ama ceviz fazla yemiyorum alıcam yarın allah kısmet ederse canım

Ben yemeyince bebiş hareketsiz oluyo diye moralim bozuluyo ondan sürekli yiye yiye 10 kilo aldım amaan veririz yaa yemesem çocuğu aç bırakmışım gibi moralim bozuluyo
Benimki de acikinca hareketlenio kalk ye diyor gibi geliyor bana cocugumun bir bildigi vardir deyip butun gun biseyler yiyorum..

Valla 4 buçuk kilo aldım kahvaltı geç yapıyorum aralarda meyve çikolata tatlı ceviz havuç ne varsa atıştırıyorum akşam yemek sonra varsa tatlı sonra maden suyu süt falan içip yatıyorum
Bende boyle besleniyorum. Tatliyi biraz kaciriyor olabilirim ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…