2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Merhaba ilk aylarda ben kullandım midemi çok ağrıttı, farklı saatlerde denedim yine de ağrım geçmedi. Doktorum maltofer adında başka bir demir takviyesi verdi, hiçbir şikayetim kalmadı.
mıde sorunun varmı ? Acaba hassas mıdelere dokunuyor mu cunku benım mıdem bayaaa hassas bu hamılelıkte hemen agrıyor Tesekkur ederım bu ılacı da sorarım
Sende yan etki mi yaptı acaba? Ben de kullanıyorum sabahları aç karnına ama bi sıkıntı yaşamadım hiç
yarında sansımı denıcem :/
Aaa sagol bak sorarım bunu doktora...ya ben kızımda da kullandım hıc yasamamıstım cok saskınım bır an kasılma falanmı noluyor dedım yanlardan bıcak gıbı agrı gırınce Aslında sukur degerlerım ıyıydı ama takvıye verdı ıyıde yaptı tabı ama kötü olduNeyse bakalım yarın da takıpte kalayım ona gore degıstıreyım.

Ben kullanıyorum canım ilk içtiğimde çıkarcak gibi oluyorum 5,10 dk sürüo bulantı geçio sonra

Ben kullanıyorum canım ilk içtiğimde çıkarcak gibi oluyorum 5,10 dk sürüo bulantı geçio sonra
yok oyle bulantı olup gecse ıyı ıcıp gerı yattım cunku kahvaltıyla arası olsun dıye... yanı dıyorum ya noldu dedım bır an korktum kasılıyorum sandım oyle agrıdı mıdem.
Neyse sagolun canm bakım yarından sonra anlarım

Bende ayni şekilde kullaniyorum
Bazende içtiğim çorbaya damlatiyorum
Ekmekteki tatdan hoşlanmıyorum çünkü
İlk defa gebelikte verilğini duyuyorum doktor verince şaşırdım henüz almadım yarın alıp denicem bencede ekmekle zor olur çorba daha iyi ne için veriliyor acaba soramadımda

Ya benim de kan değerlerim çok düşük ve mutlaka kan ilacı kullanmam lazım,bana da doktor Ferro yazdı ,3 gün içtim sonra bende mide bulantısı yaptığı için içmeyi bıraktım.Doktor da bu sefer tek kullanımlık cam şişede olan ilaçlardan yazdı ,onu da meyve suyunun filan içine katıp içebilirsin dedi,onun tadını da hiç sevmedim,tekrar ferroya geçiş yaptım

3 aydır kullanıyorum kana pek bi etkisi olmadı hala sınırda tek yan etkisi bende ishal yapıyor aç karnına al diye belirtilmedi geceleri alabilirsin

İlk defa gebelikte verilğini duyuyorum doktor verince şaşırdım henüz almadım yarın alıp denicem bencede ekmekle zor olur çorba daha iyi ne için veriliyor acaba soramadımda
Doktor bana hamileliğin kışa denk geldiği için veriyorum dedi 8.haftadan beri kullaniyorum

Kışın vucudumuz güneş almiyo diye veriyolar d vitaminini
yaz hamilelerine cok fazla verilmiyo sanirım

bende dusukluk yok cok sukur takvıye olarak verdı hatta kızımda daha erken aylarda baslamıstık.
Ben tahın pekmez yıyorum bazen cok sık degıl ama senın madem kanın dusuk kecıboynuzu pekmezı vs yıyor musun?Baska seylerde olur ama pekmezın faydası olacaktır.
3 aydır kullanıyorum kana pek bi etkisi olmadı hala sınırda tek yan etkisi bende ishal yapıyor aç karnına al diye belirtilmedi geceleri alabilirsin
Doktorum ac karnına dedı aksam da alabılırmısız ama ben yemekle arası 2 saat olsun dıye sabahı tercıh ettım. Cunku aksam agzım pek bos durmuyor cayın yanında bseyler vs. Oda ılacın etkısını azaltır.
Etkısı olmaması kötü olmus sen de takvıye yap cnm

Canım bende kızımda kullandım aynı ılacı oyle bısey yasamadım. Bugun berbat gecırdım suan bıle bıraz var Bakıcam yarında aynı olursa demek kı bana dokunuyor Cok kötü ya
Ya
Canım bende kızımda kullandım aynı ılacı oyle bısey yasamadım. Bugun berbat gecırdım suan bıle bıraz var Bakıcam yarında aynı olursa demek kı bana dokunuyor Cok kötü ya
bence dokunduğunu düşünüyorsan doktoruna sorana kadar kullanma belki ilk kullandığından bu zamana ilaç içeriği değişmiştir ya da bünyen artık kabul etmiyordur. Bir zararı olmasın vücuduna,burda bir arkadaşı ishal yapınca bile doktor bıraktırmıştı bir ilacı. İlaçlar önemli bence ciddiye al sor doktoruna öyle karar ver

Kizlar bu 1 kilo aldim 3 kilo aldim diyenler ne yiyip ne iciyorsunuz bize de yardim edin ben bugun tartildim 9 kilo almisim. Engelenecek gibi degil zaten istahim da acik. Son haftalarda daha cok aliniyor diyorlar napcam ben
Ben 26 haftada 11 kg almışım. 2 haftan fazla oluyor kilomda artış yok Biden aldım gibi,öyle son aylar fazla alınıra inanmıyorum ya son aylar bahara denk gelcek daha çok yürüycez daha çok öğünleri meyveyle geçiştircez ben de kiloyu takıyorum az alanlara da özeniyorum ama battı balık yan gider

Ben kullandim canım sabah ac karnima tiroid ilacı aldığım için onu öğle yemeğinden 2 saat sonra alıyorum.
Ve aradan en az 1saat geçmeden bişey yemiyorum kesinlikle sut ve süt ürünleri ile birlikte tüketme..
Alışana kadar zorlayabilir yada doktorundan mudili bir ilaç işte fazlaca rahatsız ederse
Ben değiştirdim.

Son düzenleme:
Doktor bana hamileliğin kışa denk geldiği için veriyorum dedi 8.haftadan beri kullaniyorum

Kışın vucudumuz güneş almiyo diye veriyolar d vitaminini
yaz hamilelerine cok fazla verilmiyo sanirım

Canım benim d vitaminim çok düşüktü, ben de başında kullandım d vitamini. Sonra kan değerime baktırdı bida 35 e yakın bir şey olmuştu tamam artık kullanma yeterli dedii. Fazlası da zararlı olabilir,bi ölçtür sor doktora derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…