Fındık da çok faydalı ama ceviz beyin gelişimden çok önemli. Süt falan da icebiliyorsundur inşallah. Gerçi anne uzun, otomatik uzun olurfındık baya tükettim ama ceviz fazla yemiyorum alıcam yarın allah kısmet ederse canım
mıde sorunun varmı ? Acaba hassas mıdelere dokunuyor mu cunku benım mıdem bayaaa hassas bu hamılelıkte hemen agrıyorMerhaba ilk aylarda ben kullandım midemi çok ağrıttı, farklı saatlerde denedim yine de ağrım geçmedi. Doktorum maltofer adında başka bir demir takviyesi verdi, hiçbir şikayetim kalmadı.
yarında sansımı denıcem :/Sende yan etki mi yaptı acaba? Ben de kullanıyorum sabahları aç karnına ama bi sıkıntı yaşamadım hiç
Aaa sagol bak sorarım bunu doktora...ya ben kızımda da kullandım hıc yasamamıstım cok saskınımCanım bana ilk onu verdi içemedim onu tam bulantı zamanıydı mahvetti beni ikiye katladı :/ sonra hiçe içmedim ayrıntılı ultrason zamanı gynoferon verdi doktor pembe bonibon gibi çok rahat içiyorum bunu . Fotolarını ekleyeyim senin için çok karıştırıyorum isimlerini çünküAlttakini içemedim üstteki iyi geldi
Ben kullanıyorum canım ilk içtiğimde çıkarcak gibi oluyorum 5,10 dk sürüo bulantı geçio sonraKızlar gyno ferro sanol kullanan var mı????
Daha yeni başladık bugun ac karna aldım çok kötü bır gun gecırdımOglen karnımda neresı anlayamadıgım bır agrı yanlarıma kadar vurdu kramplar gırdi
Kızımda masallah karnımı calkalandırıyor ıkısı bır arada bır fena oldum
Rennıe soda falan bıraz hafıfledı dısarı cıktım bıraz devam ettı...
Halaa bıraz var mıdem agrıyor hem acıktım hem yıyecek yer yok gıbıIlaç bana mı dokundu ya
Bende ayni şekilde kullaniyorumD vitamini damla kullanan varmı ekmeğe damlat ye dedi doktor
yok oyle bulantı olup gecse ıyı ıcıp gerı yattım cunku kahvaltıyla arası olsun dıye... yanı dıyorum ya noldu dedım bır an korktum kasılıyorum sandım oyle agrıdı mıdem.Ben kullanıyorum canım ilk içtiğimde çıkarcak gibi oluyorum 5,10 dk sürüo bulantı geçio sonra
Kullanıyorum ben ekmekle yapamam midem bulanır diye kaşığa damlatıp içiyorumD vitamini damla kullanan varmı ekmeğe damlat ye dedi doktor
İlk defa gebelikte verilğini duyuyorum doktor verince şaşırdım henüz almadım yarın alıp denicem bencede ekmekle zor olur çorba daha iyi ne için veriliyor acaba soramadımdaBende ayni şekilde kullaniyorum
Bazende içtiğim çorbaya damlatiyorum
Ekmekteki tatdan hoşlanmıyorum çünkü
Ya benim de kan değerlerim çok düşük ve mutlaka kan ilacı kullanmam lazım,bana da doktor Ferro yazdı ,3 gün içtim sonra bende mide bulantısı yaptığı için içmeyi bıraktım.Doktor da bu sefer tek kullanımlık cam şişede olan ilaçlardan yazdı ,onu da meyve suyunun filan içine katıp içebilirsin dedi,onun tadını da hiç sevmedim,tekrar ferroya geçiş yaptımKızlar gyno ferro sanol kullanan var mı????
Daha yeni başladık bugun ac karna aldım çok kötü bır gun gecırdımOglen karnımda neresı anlayamadıgım bır agrı yanlarıma kadar vurdu kramplar gırdi
Halaa bıraz var mıdem agrıyor hem acıktım hem yıyecek yer yok gıbıIlaç bana mı dokundu ya
3 aydır kullanıyorum kana pek bi etkisi olmadı hala sınırda tek yan etkisi bende ishal yapıyor aç karnına al diye belirtilmedi geceleri alabilirsinKızlar gyno ferro sanol kullanan var mı????
Doktor bana hamileliğin kışa denk geldiği için veriyorum dedi 8.haftadan beri kullaniyorumİlk defa gebelikte verilğini duyuyorum doktor verince şaşırdım henüz almadım yarın alıp denicem bencede ekmekle zor olur çorba daha iyi ne için veriliyor acaba soramadımda
bende dusukluk yok cok sukur takvıye olarak verdı hatta kızımda daha erken aylarda baslamıstık.Ya benim de kan değerlerim çok düşük ve mutlaka kan ilacı kullanmam lazım,bana da doktor Ferro yazdı ,3 gün içtim sonra bende mide bulantısı yaptığı için içmeyi bıraktım.Doktor da bu sefer tek kullanımlık cam şişede olan ilaçlardan yazdı ,onu da meyve suyunun filan içine katıp içebilirsin dedi,onun tadını da hiç sevmedim,tekrar ferroya geçiş yaptım
Doktorum ac karnına dedı aksam da alabılırmısız ama ben yemekle arası 2 saat olsun dıye sabahı tercıh ettım. Cunku aksam agzım pek bos durmuyor cayın yanında bseyler vs. Oda ılacın etkısını azaltır.3 aydır kullanıyorum kana pek bi etkisi olmadı hala sınırda tek yan etkisi bende ishal yapıyor aç karnına al diye belirtilmedi geceleri alabilirsin
YaCanım bende kızımda kullandım aynı ılacı oyle bısey yasamadım. Bugun berbat gecırdım suan bıle bıraz varBakıcam yarında aynı olursa demek kı bana dokunuyor Cok kötü ya
bence dokunduğunu düşünüyorsan doktoruna sorana kadar kullanmaCanım bende kızımda kullandım aynı ılacı oyle bısey yasamadım. Bugun berbat gecırdım suan bıle bıraz varBakıcam yarında aynı olursa demek kı bana dokunuyor Cok kötü ya
Ben devit-3 kullanıyorum,damla. Bana 1yk zeytinyağina damlat, icemezsen öyle zeytine damlat dedim yağda çözünen vitaminmis herhalde. Ekmeği duymadım.D vitamini damla kullanan varmı ekmeğe damlat ye dedi doktor
Ben kullanıyorum. Ekmeğe tereyağ sürüp üzerine damlatıyorum. 3 aydır kullanıyorum neredeyse faydasını görmeye başladım :)D vitamini damla kullanan varmı ekmeğe damlat ye dedi doktor
Ben 26 haftada 11 kg almışım. 2 haftan fazla oluyor kilomda artış yokKizlar bu 1 kilo aldim 3 kilo aldim diyenler ne yiyip ne iciyorsunuz bize de yardim edinben bugun tartildim 9 kilo almisim. Engelenecek gibi degil zaten istahim da acik. Son haftalarda daha cok aliniyor diyorlar napcam ben
Kızlar gyno ferro sanol kullanan var mı????
Kızımda masallah karnımı calkalandırıyor ıkısı bır arada bır fena oldum♀
Doktor bana hamileliğin kışa denk geldiği için veriyorum dedi 8.haftadan beri kullaniyorum
Kışın vucudumuz güneş almiyo diye veriyolar d vitaminini
yaz hamilelerine cok fazla verilmiyo sanirım
öyle yapıyım canımbol bol kuruyemiş ye ben bu ara baya fındık yedm belkide faydası oldu
ben tatlı hamur işi yemiyorum pek tatlı gene yiyorum da hamur işi ayda bir belki onun etkiside olabilir :)Bende boyle besleniyorum. Tatliyi biraz kaciriyor olabilirim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?