2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
İnşallah allah gönlümüze göre verir bebiş gerçekten bazen anneye ve babaya hiç benzemiyor kaç nesil önceye bile benzeyebiliyomuş kısmet

Bılıyorum canım ııkı saat olmalı ben sabah ıcıp yatıyordum bunda da oyle yapyım dedım dokundu sanırım. Öyle basıt agrı olsa hıc sallamazdım da cıdden baya kotu oldum. Bende degıstırrım bıdaha dokunursa sagol cnm

Benim hepsi hazir hemen hemen valizi yerlestiririm bu hafta.mayisa birakamam benim mayista olacak dogum.storlarida yeni yikatmistim.salonun perdeleri kuru temizlemeye gitti mi halilarda yikandi mi tamam.her hafta temizloge geliyorlar ama yilda bir defa buyuk firma cagiriyorim vakumlu duvar falan detayli onuda denk getiricem.
Nisan ortasinda besigi kurariz.mayisa hazir kita girerim diye dusunuyorum ins.

Kızlar yurudukce aşağıya baskı oluyo yaşayan var mi benim gibi herhangi sancı yok ama baskı bazen zorluyo
Benim de öyle oluyor cnm az bi mesafe yürüsem bile sanki aşağıdan çıkacakmış gibi oluyor. Ve çok kasiliyor bende yürüyemiyorum.

mayısta versen de olur zaten maks 4 günde getiriyolar.
Olede mayista benim dogumum perdelerim var kuru temizlemeye gidecek buyuk firmadan gelecekler duvar koltuk vakumlu parke fayans temizlemeye.iste mayisa hazir sekilde girersem ne olur ne olmaz rahat ederim

İlk defa gebelikte verilğini duyuyorum doktor verince şaşırdım henüz almadım yarın alıp denicem bencede ekmekle zor olur çorba daha iyi ne için veriliyor acaba soramadımda
Yogurtla salata ile kullan dedi ebe bende kullanmiyordum hiç olmazsa damgayı kullan dedi hep icemiyorum

Hamileligimin ilk başlarında 7 tüp kan vermiştim ama d ye bakildimi bilmiyorum
Yarin doktora gidicem mutlaka sorucam bunu tesekkurler

Benim de öyle oluyor cnm az bi mesafe yürüsem bile sanki aşağıdan çıkacakmış gibi oluyor. Ve çok kasiliyor bende yürüyemiyorum.
Kızlar korkutmak gibi olmasın ama bu kasılmaları önemseyin nst ye girin ben dün akşam kasılmam çıkınca nstde serum yedim şimdi yatıyorum ilaç kullanıyorum rabbim sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin

kızlar kızçemin boyu kaç cm anlayan var mı ben pek çözemedim

Eklentiler

• IMG_20190319_214852.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 63
Canım eğer kanın düşükse mutlaka al takviyelerini çünkü sen sezeryan da olacaksın serumla kan vermişlerdi bi arkadaşıma ameliyattan önce

@ParteMoralll valla o ilaç beni içtiğim gün perişan etmişti hatırlamak istemiyorum o günü

Bu arada ben coledan d diye bir d vitamini kullanıyorum direkt ağzıma damlatıyorum yanlış mı yapıyorum acaba doktor extra şöyle kullan falan demedi

S Serylady canım çok geçmiş olsun arada okuyorum bakıyorum yazamıyorum bu hamilelik bize yaramıyor dikkat et kendine son aylara girdik hayırlısıyla bitircez inşallah.
Ben de giremiyorum bu aralar canim evde tadilat var heryer heryerde midem gecti sükür ilacta verdiler con rahatsiz ederse iceyim diye sen nasilsin bebis nasil ?

Coleda yi ekmege damlat demisti benim doktorum oyle iciyordum ama biraktim onu multivitamin verdi cunku ferroyu bende iciyorum bulanti yapiyor maalesef o yuzden yatmadan 5 dk once iciyorum

Coleda yi ekmege damlat demisti benim doktorum oyle iciyordum ama biraktim onu multivitamin verdi cunku ferroyu bende iciyorum bulanti yapiyor maalesef o yuzden yatmadan 5 dk once iciyorum
Sabah aç kahvaltıdan 2 saat kadar önce gynoferon akşam yatarken regenesis max ve damla :)
Şu sıralar bunlara antibiyotik eklendi sadece bitsin ve tekrar gelmesin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…