Ben kullandim canım sabah ac karnima tiroid ilacı aldığım için onu öğle yemeğinden 2 saat sonra alıyorum.
Ve aradan en az 1saat geçmeden bişey yemiyorum kesinlikle sut ve süt ürünleri ile birlikte tüketme..
Alışana kadar zorlayabilir yada doktorundan mudili bir ilaç işte fazlaca rahatsız ederse
Ben değiştirdim.
Bılıyorum canım ııkı saat olmalı ben sabah ıcıp yatıyordum bunda da oyle yapyım dedım dokundu sanırım. Öyle basıt agrı olsa hıc sallamazdım da cıdden baya kotu oldum. Bende degıstırrım bıdaha dokunursa sagol cnm
Kizla nifty sonucum temiz cikti. Bu arada burda da paylasmistim yakin bir arkadasima aldigim hediyeleri, o arkadasim dunden beri hastahanede, bebek geliyor, dua edin kolay bir dogum olsun. Suan 6 cm acilmasi varmis, biraz daha bekleyecekler.
Bunlar iyi günlerimiz canım çanta hazırla evi hazırla hediyelikler pijamalar derken son aylar baya yoğun geçiyor tatlı telaşlar Allah hepimizi erdirsin o günlere bende mayıs ortalarında vericem halıları sermem Doğuma kadar havalar sıcak zaten storları ne yapsam bilmiyorum hiç sevmiyorum stor perdeyi
Benim hepsi hazir hemen hemen valizi yerlestiririm bu hafta.mayisa birakamam benim mayista olacak dogum.storlarida yeni yikatmistim.salonun perdeleri kuru temizlemeye gitti mi halilarda yikandi mi tamam.her hafta temizloge geliyorlar ama yilda bir defa buyuk firma cagiriyorim vakumlu duvar falan detayli onuda denk getiricem.
Nisan ortasinda besigi kurariz.mayisa hazir kita girerim diye dusunuyorum ins.
Olede mayista benim dogumum perdelerim var kuru temizlemeye gidecek buyuk firmadan gelecekler duvar koltuk vakumlu parke fayans temizlemeye.iste mayisa hazir sekilde girersem ne olur ne olmaz rahat ederim
İlk defa gebelikte verilğini duyuyorum doktor verince şaşırdım henüz almadım yarın alıp denicem bencede ekmekle zor olur çorba daha iyi ne için veriliyor acaba soramadımda
Canım benim d vitaminim çok düşüktü, ben de başında kullandım d vitamini. Sonra kan değerime baktırdı bida 35 e yakın bir şey olmuştu tamam artık kullanma yeterli dedii. Fazlası da zararlı olabilir,bi ölçtür sor doktora derim
Kızlar korkutmak gibi olmasın ama bu kasılmaları önemseyin nst ye girin ben dün akşam kasılmam çıkınca nstde serum yedim şimdi yatıyorum ilaç kullanıyorum rabbim sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin
Ya benim de kan değerlerim çok düşük ve mutlaka kan ilacı kullanmam lazım,bana da doktor Ferro yazdı ,3 gün içtim sonra bende mide bulantısı yaptığı için içmeyi bıraktım.Doktor da bu sefer tek kullanımlık cam şişede olan ilaçlardan yazdı ,onu da meyve suyunun filan içine katıp içebilirsin dedi,onun tadını da hiç sevmedim,tekrar ferroya geçiş yaptım
SSerylady
canım çok geçmiş olsun arada okuyorum bakıyorum yazamıyorum bu hamilelik bize yaramıyor dikkat et kendine son aylara girdik hayırlısıyla bitircez inşallah.
Ben de giremiyorum bu aralar canim evde tadilat var heryer heryerde midem gecti sükür ilacta verdiler con rahatsiz ederse iceyim diye sen nasilsin bebis nasil ?
Coleda yi ekmege damlat demisti benim doktorum oyle iciyordum ama biraktim onu multivitamin verdi cunku ferroyu bende iciyorum bulanti yapiyor maalesef o yuzden yatmadan 5 dk once iciyorum
Coleda yi ekmege damlat demisti benim doktorum oyle iciyordum ama biraktim onu multivitamin verdi cunku ferroyu bende iciyorum bulanti yapiyor maalesef o yuzden yatmadan 5 dk once iciyorum
Sabah aç kahvaltıdan 2 saat kadar önce gynoferon akşam yatarken regenesis max ve damla :)
Şu sıralar bunlara antibiyotik eklendi sadece bitsin ve tekrar gelmesin inşallah