2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Sabah aç kahvaltıdan 2 saat kadar önce gynoferon akşam yatarken regenesis max ve damla :)
Şu sıralar bunlara antibiyotik eklendi sadece bitsin ve tekrar gelmesin inşallah
Ben demir ilacini asla ac karnına icemedim her seferinde kustum mecbur gece yemek yiyip ustune demiri icip yatiyorum

Rabbim vaktinde gelmelerini nasip etsin hayırlı sağlıklı inşallah benimde bugün biraz aşağı baskı ve hafif kasilmalar var ama öyle aşırı birşey yok insallah bi sorun yoktur

Tamam canım içicem mutlaka

Amin cnm insallah benim 2.gebeligimde de aynı şekilde oluyordu. Dr a sormuştum o zamanlar normal demişti. Haftaya gideceğim inş Dr a sorarım tekrardan. Birde benim çatı kemikleri me baskı yapıyor ayağımı kaldiramiyorum nasıl iştir bilemedim. Hayırlısı bakalim

Mide şikayetim yoktu, o ilaçta bana uymayan birşey var demek ki :) en iyisi doktora danışmak

Evet canim sanci yaninda rahatlamak için yapiliyormus
Anladım bende çalışayım bari. Bide ebe bize meditasyon müziği gönderdi her gün yatmadan önce muhakkak dinleyin doğumda sakin olmanıza çok fayda sağlıcak dedi düzenli olmasada yapmaya çalışıyorum ama baya rahatlatıyo insanı gerçekten

Hamilelik öncesi bende kapsül olanı içemedim draje daha iyi geliyordu şimdi kapsül verdi hiç içemedim. Korkumdan drajeyi bile içmiyorum

Canım ilacı aldığın zamanı değiştirmeyi dene, bana ilk gece yatarken aç karnına demişlerdi bulantı yapabilecegi için ama ne zmn gece içsem ertesi gün mide bulantıları vs kötü bi gün geçiryordum, kahvaltıdan 2 saat sonra içmeye başladıktan sonra daha az olumsuz etkisini gördüm..

Ay bir ağlama isteği... Herşey moralimi bozuyor modumu düşürüyor... bu haftalara kadar çok iyiydim oysa ki. En ufak bişeyde zırzır ağlamaya başlıyorum kendimden sıkıldım vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…