- 16 Ekim 2018
- 1.105
- 3.488
- 133
Canım bi hurca ütüleyip kaldırablrsın. Onuda gardrobunda, boş olan bır yerinde muhafaza edeblrsin. 33 te felan hastane cantalarımız hazır olsa çok daha iyi olur.Bulabilir canım boyayı aldık odayı tamamen boşaltık perde halı vardı onları falan kaldırdık duvar kağıtlarını sökmemiz bi günümüzü aldı zaten hafta sonuda boyucaz. Eşyaları sipariş verip gelmesi 15-20 günü bulcak. Ee dolabı olmayınca yıkayıp ütüleyemicemde mecbur beklemek zorundayım oğluş erken gelmek istemez umarım
Akşam ları benimde daha çok oluyor neden acaba yaYaaa ben de oyleyim. Nefes alamiyorum gibi geliyor. Hele aksamlar hic olmasin istiyorum. Sıkıntı basıyor daraliyorum. Nabzim yukseliyor nefesim yetmiyor
Inşallah sıkıntı olmaz zaten yürüyünce ya da biraza ayakta durunca sertleşiyor karnım aşağı baskı yapıyorMerak etme ciğer geliştirici de vurmuşlar bişi olmaz. Sınırda belki ama haftalarca sınırda kalabilir. Dinlenmek çok önemli..
Benim de 32+1 pazartesiye denk geliyor, o gün doktora gidip raporu alıp o günden itibaren izinli olacağız yani öyle mi? Pek aklım almıyor bu mevzuyuben işten 32.haftamda çıkıcağım için beni çok etkilemeyecek ama inş. zamanında gelirler tabikii :)
Bugün dolabı alıcaz canım 15 güne gelicek o zaman yapıcam odasını boyayıp gardrobu gelip kurduğumuz zaman hemen çamaşırlarını yıkıcam şifonyerini ve beşiğini hastane çantasından sonra alsamda olur. Arabasını kurduk anne yanı beşiğinide pazartesi kurmaya gelcekler yavaş yavaş tamamlıcaz inşallahCanım bi hurca ütüleyip kaldırablrsın. Onuda gardrobunda, boş olan bır yerinde muhafaza edeblrsin. 33 te felan hastane cantalarımız hazır olsa çok daha iyi olur.
Canım benim bildiğim 32+0 da başlıyor doktorum bana öyle söylediBenim de 32+1 pazartesiye denk geliyor, o gün doktora gidip raporu alıp o günden itibaren izinli olacağız yani öyle mi? Pek aklım almıyor bu mevzuyu
@kanaryamm arkadaşım biliyorum çok zor bir hamilelik geçirdin,herkesin hamilelik durum mları çok çok farklı ama içinden gelmezse de bebeğin için yemek zorundasın ,bebeğin için hareket etmek zorundasın.Yok mu hiç arkadaşın filan İnan ki dışarı çıkıp bir kahve içmek bile insana çok iyi geliyor.Biz her hafta sonu eşimle bugün ne yapalım planları yapıyoruz,bugünler bir daha gelmez ,çık eşinle,arkadaşınla gez dolaş,eve kapatma ,düşük tehliken olmadığı sürece yatarak hamilelik geçmez,benim yemek kültürüm yoktu,fast food ağırlıklı beslenirdim,hamile kaldığımdan beri Bebek için yemek yapıyorum,eğer sen yapamazsan da yardım al ,annen ya da kvden den ama bulansan da ,ıkınsan da yemek zorundasınDoktorun bir bildiği vardır ve o listeyi sana vermiştir
[/QUO ben de
32. Hafta dlduğunda mı almamız gerekiyor, yoksa 31. Dolup 32ye girerken mi?İyi haftasonları arkadaşlar herkese 30. haftayı geçen özellikle çalışan arkadaşlarım 32. Haftada işe devam edecekseniz doktorunuzdan çalışabilir raporunuzu mutlaka alın nasıl olsa izne ayrılmadım demeyin sistem çünkü izninizi başlatıyor. Etrafımda bu konuda mağdur olanlar oldu doğum sonrasına izin aktarımı noktasında
32+0 da :)32. Hafta dlduğunda mı almamız gerekiyor, yoksa 31. Dolup 32ye girerken mi?
Aynen canım bi de eşimde seçiyor ben de çok zorlanıyorum. Bu mevsimde aslnda en iyisi bakliyat & et .. tavuğuda hamileliğimden beri hiç tüketmedik çok zorlanıyorum o yüzdenBenim gibi yemek derdinden bıkan varmı valla her gün düşün düşün bir hal oldum zaten pazar market fiytları almış başını gidiyor
Benimkide seçiyor ya napıcağmı şaşırıyorum bu aralar mecbur yiyor artık et fiyatları da almış başını gidiyor valla millet kasabın yolunu unuttu haftada bir etli bir yemek anca tavuk daha çok yeniyor bizde ama valla tükendim bu ara dönüp dönüp aynı yemekleri yapıp duruyorumAynen canım bi de eşimde seçiyor ben de çok zorlanıyorum. Bu mevsimde aslnda en iyisi bakliyat & et .. tavuğuda hamileliğimden beri hiç tüketmedik çok zorlanıyorum o yüzden
Bende öyle canım her gün ne yapcam diye düşünmekten yoruldum vallaBenimkide seçiyor ya napıcağmı şaşırıyorum bu aralar mecbur yiyor artık et fiyatları da almış başını gidiyor valla millet kasabın yolunu unuttu haftada bir etli bir yemek anca tavuk daha çok yeniyor bizde ama valla tükendim bu ara dönüp dönüp aynı yemekleri yapıp duruyorum
Benim gibi yemek derdinden bıkan varmı valla her gün düşün düşün bir hal oldum zaten pazar market fiytları almış başını gidiyor
Canım sana hastane de nidilat vermişmiydiler birde sancın kaç çıktığında yatış yaptılar.. bana serum verip tekrar baktılar yine çıktı evde dinlen dediler de tekrar kontrolüm var bakalım ne olacakİlk serum yediğim gece tamamen geçmedi yatırmak istedi ama ben yatmadım sonra da gittiğimde herşey normal dedi ama ben sürekli kasılma ve ağrı hissediyorum bi yandan da doğursam dogururdum diyorum allahım hakkımızda hayırlısını eylesin zamanında gelsinler inşallah
3 günde 1 kilo almışım, üstelik 3 gündür de ekmeği bırakmıştım hiç yemedim, bu nasıl iş anlamadım mutfakta oturmak bile bana kilo aldırıyor galiba
onu bir ara bende yasadim on günde 3 kilo alivermisim ödem olabilir canim
Benim tartinin pili bitmiş 69 da kalirim artik kilo almam de miumarım öyledir yarın sabah bi daha tartılacağım
Benim sancim 40-50 arasında çıkmıştı serumla biraz düştü sonra 20-30 arası çıkınca yatıralım dedi ben istemedim evde bi seferlik içmem için adalat vermişti onu içtim bu hafta yine ağrım olunca gittim bu sefer şancı çıkmadı ama tedbir amaçlı nidicard veriyorum için rahat olsun dedi.Senin sancın kaç cıktı canım hiç erken doğum falan dediler miCanım sana hastane de nidilat vermişmiydiler birde sancın kaç çıktığında yatış yaptılar.. bana serum verip tekrar baktılar yine çıktı evde dinlen dediler de tekrar kontrolüm var bakalım ne olacak
Benim ilk bakıldığında 20-30 arası çıktı cnm düzenli...serum taktılar acilde 3 saat sonra tekrar bakıldı 15 dk durdu nst 2 tane 25 civarı vardı. Biri erken Doğum riskin var yat dinlen evde dedi. Kendi doktoruma gittim o alttan usg rahim ağzını ölçtü 4.6 dedi sonra progestan verdi magnezyum sabah akşam 10 gün sonra tekrar bakalım dedi ama benim kasık ağrılarım devam ediyor inşallah bişey olmazBenim sancim 40-50 arasında çıkmıştı serumla biraz düştü sonra 20-30 arası çıkınca yatıralım dedi ben istemedim evde bi seferlik içmem için adalat vermişti onu içtim bu hafta yine ağrım olunca gittim bu sefer şancı çıkmadı ama tedbir amaçlı nidicard veriyorum için rahat olsun dedi.Senin sancın kaç cıktı canım hiç erken doğum falan dediler mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?