2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Canım bi hurca ütüleyip kaldırablrsın. Onuda gardrobunda, boş olan bır yerinde muhafaza edeblrsin. 33 te felan hastane cantalarımız hazır olsa çok daha iyi olur.

Canım bi hurca ütüleyip kaldırablrsın. Onuda gardrobunda, boş olan bır yerinde muhafaza edeblrsin. 33 te felan hastane cantalarımız hazır olsa çok daha iyi olur.
Bugün dolabı alıcaz canım 15 güne gelicek o zaman yapıcam odasını boyayıp gardrobu gelip kurduğumuz zaman hemen çamaşırlarını yıkıcam şifonyerini ve beşiğini hastane çantasından sonra alsamda olur. Arabasını kurduk anne yanı beşiğinide pazartesi kurmaya gelcekler yavaş yavaş tamamlıcaz inşallah

32. Hafta dlduğunda mı almamız gerekiyor, yoksa 31. Dolup 32ye girerken mi?

Benim gibi yemek derdinden bıkan varmı valla her gün düşün düşün bir hal oldum zaten pazar market fiytları almış başını gidiyor

Benim gibi yemek derdinden bıkan varmı valla her gün düşün düşün bir hal oldum zaten pazar market fiytları almış başını gidiyor
Aynen canım bi de eşimde seçiyor ben de çok zorlanıyorum. Bu mevsimde aslnda en iyisi bakliyat & et .. tavuğuda hamileliğimden beri hiç tüketmedik çok zorlanıyorum o yüzden

Aynen canım bi de eşimde seçiyor ben de çok zorlanıyorum. Bu mevsimde aslnda en iyisi bakliyat & et .. tavuğuda hamileliğimden beri hiç tüketmedik çok zorlanıyorum o yüzden
Benimkide seçiyor ya napıcağmı şaşırıyorum bu aralar mecbur yiyor artık et fiyatları da almış başını gidiyor valla millet kasabın yolunu unuttu haftada bir etli bir yemek anca tavuk daha çok yeniyor bizde ama valla tükendim bu ara dönüp dönüp aynı yemekleri yapıp duruyorum

Bende öyle canım her gün ne yapcam diye düşünmekten yoruldum valla

Bennnn birde sağlıklı seyler olsun derken hepten şaşıyorum ama hemen hemen şöyle yapıyorum 2 gün sebze (mevsime göre ) 3gün et (köfte balık tavuk)1 gün bakliyat bu yemeklerin yanına corba makarna pilav yogurtlu bişeyler ve pazar serbest esimle mutfağa giriyoruz :)

Canım sana hastane de nidilat vermişmiydiler birde sancın kaç çıktığında yatış yaptılar.. bana serum verip tekrar baktılar yine çıktı evde dinlen dediler de tekrar kontrolüm var bakalım ne olacak

onu bir ara bende yasadim on günde 3 kilo alivermisim ödem olabilir canim
3 günde 1 kilo almışım, üstelik 3 gündür de ekmeği bırakmıştım hiç yemedim, bu nasıl iş anlamadım mutfakta oturmak bile bana kilo aldırıyor galiba

Canım sana hastane de nidilat vermişmiydiler birde sancın kaç çıktığında yatış yaptılar.. bana serum verip tekrar baktılar yine çıktı evde dinlen dediler de tekrar kontrolüm var bakalım ne olacak
Benim sancim 40-50 arasında çıkmıştı serumla biraz düştü sonra 20-30 arası çıkınca yatıralım dedi ben istemedim evde bi seferlik içmem için adalat vermişti onu içtim bu hafta yine ağrım olunca gittim bu sefer şancı çıkmadı ama tedbir amaçlı nidicard veriyorum için rahat olsun dedi.Senin sancın kaç cıktı canım hiç erken doğum falan dediler mi

Benim ilk bakıldığında 20-30 arası çıktı cnm düzenli...serum taktılar acilde 3 saat sonra tekrar bakıldı 15 dk durdu nst 2 tane 25 civarı vardı. Biri erken Doğum riskin var yat dinlen evde dedi. Kendi doktoruma gittim o alttan usg rahim ağzını ölçtü 4.6 dedi sonra progestan verdi magnezyum sabah akşam 10 gün sonra tekrar bakalım dedi ama benim kasık ağrılarım devam ediyor inşallah bişey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…