- 17 Şubat 2019
- 1.897
- 2.474
- 133
- 32
Benimde rahim ağzı uzunlugum iyiydi progestan ve magnezyum kullanıyorum bikac gündür de nidicard a başladım işte. Benimde ağrılarım devam ediyo ama acildeki doktor doğum olsaydı şimdiye kadar çoktan olurdu deyip içimi rahatlattı ki bende öyle düşünüyorum yaklaşık 2 haftadır ağrım var doğursam doğururdum diyorum allahım yardımcımız olsun da zamanında gelsinler inşallahBenim ilk bakıldığında 20-30 arası çıktı cnm düzenli...serum taktılar acilde 3 saat sonra tekrar bakıldı 15 dk durdu nst 2 tane 25 civarı vardı. Biri erken Doğum riskin var yat dinlen evde dedi. Kendi doktoruma gittim o alttan usg rahim ağzını ölçtü 4.6 dedi sonra progestan verdi magnezyum sabah akşam 10 gün sonra tekrar bakalım dedi ama benim kasık ağrılarım devam ediyor inşallah bişey olmaz
Baksana ne buldum senin konundanİyi misin şimdi herşey yolunda mı?
Bebeğin iyi ona hiçbirşey olmayacak kendini sakinleştirmeye çalış
Amin cnm inşallah ilaç yan etkisi çok mu bana da verseler bari belki iyi gelir...hergünüm bugün de doğurmadım şükür diye geçiyor nasip bakalımBenimde rahim ağzı uzunlugum iyiydi progestan ve magnezyum kullanıyorum bikac gündür de nidicard a başladım işte. Benimde ağrılarım devam ediyo ama acildeki doktor doğum olsaydı şimdiye kadar çoktan olurdu deyip içimi rahatlattı ki bende öyle düşünüyorum yaklaşık 2 haftadır ağrım var doğursam doğururdum diyorum allahım yardımcımız olsun da zamanında gelsinler inşallah
Biraz ateş basması bide baş ağrısı yapiyo ama beni çok da rahatsız etmedi doktora gidince yazarsın canım bende 2 hafta sonra gidicemAmin cnm inşallah ilaç yan etkisi çok mu bana da verseler bari belki iyi gelir...hergünüm bugün de doğurmadım şükür diye geçiyor nasip bakalım
valla süt yoğurt her gün yiyorum mutlaka khvaltımız yumurtasız olmuyo zaten eşim yoksa patates falan yapıyorum kendime öğlen meyve falan yiyorum zaten kahvaltı çok geç yiyorum öyle kuruyemiş hiç yemedim nerdeyse arada ceviz falan yedim balık zaten pişmiyo evde dediğin gibi yeşil mercimek falan çok tüketiyorum bulgur pilavı falan bazen olmuyo makarna ile geçiştiriyoruz artık ne yesem diye düşünmekten tükendim önceden daha çok çeşit yapardım canımda istemiyo yapacak enerjimde yokMah-i nev Valla ilk başlarda hamileliğimi öğrendim çerez aldırdım eşime hepsinden günde saati saatine düzenli bi şekilde fındık badem ceviz kuru üzüm kuru kayısı leblebi vs hep yedim ilk 3 ay falan. Sonra bunlardan tiksindim süt içmeyide bıraktım 2 ay falan hiç içmedim şimdi uzun süredir yumurtamı sütümü peynirimi yoğurdumu meyvemi yiyorum ama yemek olarak hiiiiç dikkat etmiyorum. Bazen kahvaltı yapıp öğlen bi makarna yapıp akşam ekmek arası yiyip yatıyorum düşün bakliyat yemeye özen göster et çok yiyemiyosan mesela nohut kuru fasulye mercimek ye et yerine geçer zaten ben çok yiyorum bakliyat yanına bulgur pilavı yoğurt oh. Salata çok yiyorum bide ben marulun falan inanılmaz faydası varmış öyle yani çokta kasma boşver
5 senedir var hamileliktede hep çıktı daha doğurmadım şükür benimkini vücut yapıyormuş ilaçlar geçirmiyo zaten kolay değil öyle enfeksiyon iyice ilerleyecek böbreklere falan çıkacak da o zaman sıkıntı erken doğum riski o zaman oluyor ilaçta geçirmiyosa bol su içmekten başka yapıcak bir şey yok ilaçlarını iç ve bol suArkadaşlar idrar yolu enfeksiyonum yüksekmiş doktor motiflor gyno diye bi ilaç verdi bi eczacı çok kuvvetli bi ilaç muadili var ama onu her yerde bulamazsınız dedi. Enfeksiyonu olup erken doğurmayan var mı
Ya bide bu sene şansımıza herşey pahalı ve hormonlu güzel değil yani geçen sene ben pazardan bir sürü yemeklik alırdım her gün birini yapardım yanınada bi gün makarna bi gün pirinç pilavı bi gün bulgur pilavı vs yapardım şimdi pazara gidiyorum hiç alıncak doğru düzgün bişey yokki meyve alıyorum domates salatalık biber alıyorum mantar ıspanak gibi şeyler alıyorum iki günden sonra düşünüyorum ne yapsam diyevalla süt yoğurt her gün yiyorum mutlaka khvaltımız yumurtasız olmuyo zaten eşim yoksa patates falan yapıyorum kendime öğlen meyve falan yiyorum zaten kahvaltı çok geç yiyorum öyle kuruyemiş hiç yemedim nerdeyse arada ceviz falan yedim balık zaten pişmiyo evde dediğin gibi yeşil mercimek falan çok tüketiyorum bulgur pilavı falan bazen olmuyo makarna ile geçiştiriyoruz artık ne yesem diye düşünmekten tükendim önceden daha çok çeşit yapardım canımda istemiyo yapacak enerjimde yok
aynen öyle o zaten böyle yaptı benide kaç haftadır patlıcan almadım 10 liraydı bura gene iyi büyük şehirlerde hiç yanaşılmıyo marul olmuş 5 tl ayy salatalık falanda almıyorum biraz havuç meyve 2-3 kabak falan öyle alıyorum zaten kasabın yolunu falan unutucaz yakındaYa bide bu sene şansımıza herşey pahalı ve hormonlu güzel değil yani geçen sene ben pazardan bir sürü yemeklik alırdım her gün birini yapardım yanınada bi gün makarna bi gün pirinç pilavı bi gün bulgur pilavı vs yapardım şimdi pazara gidiyorum hiç alıncak doğru düzgün bişey yokki meyve alıyorum domates salatalık biber alıyorum mantar ıspanak gibi şeyler alıyorum iki günden sonra düşünüyorum ne yapsam diye
hiç öyle bir düzen otutturamadım daha valla nolucak halimiz bilmemBennnn birde sağlıklı seyler olsun derken hepten şaşıyorum ama hemen hemen şöyle yapıyorum 2 gün sebze (mevsime göre ) 3gün et (köfte balık tavuk)1 gün bakliyat bu yemeklerin yanına corba makarna pilav yogurtlu bişeyler ve pazar serbest esimle mutfağa giriyoruz :)
Benimde çok belli değil canım iç karnımız geniş demek kiKuzum senin karnın çıktımı baya? Benim çıktı ama görenler 5 aylık sanıyor bebek önde gidiyor ama karnım gerçekten bi tuhafbebeğin duruşumu tuhaf yoksa iç karnım mı baya geniş anlamış değilim
Ben de başlıycam yıkamayaBana yine bir dünya ütü yolları gözüktü
Heralde canımBenimde çok belli değil canım iç karnımız geniş demek ki
40 derecede yıkadım canım,30 dakikadaBana yine bir dünya ütü yolları gözüktü
Bende bugün yıkadımmm :) ama ütüler o kadar gözümde büyüyor ki azar azar yapıyorum hemen bi bacak bel ağrısı oluyor :/Bana yine bir dünya ütü yolları gözüktü
yerimmm pembiş,pembiş Çilek tulum mu o ,lcw,da görmüştüm ,ütüleri ben de yavaş yavaş yapıcam artık bu benim 3.postam diğer 2'sinin ütüleri bitti,yerleşti onlar ,bunları da yavaş yavaş yaparım.Bende bugün yıkadımmm :) ama ütüler o kadar gözümde büyüyor ki azar azar yapıyorum hemen bi bacak bel ağrısı oluyor :/
Yaa nasıl imreniyorum kız bebek kıyafetlerine Allah banada nasip eder inşallah ikincideBende bugün yıkadımmm :) ama ütüler o kadar gözümde büyüyor ki azar azar yapıyorum hemen bi bacak bel ağrısı oluyor :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?