Benim yillardir kardesim yatiriyor o sebeple gun konusunda hic fikrim yok malesefBen de çalışmıyorum Doğum için eşim bana dışarıdan sigorta yatırdı senin SSK günün ne kadar oldu ?90 günü tamamlayıp mı raporu almak gerekiyor,yoksa 90 gün tamamlamadan rapor alabiliyormuyuz
Cok guzel olmuşlar. Instagramdan demissin. Hangi kullanici bu
Çağlayan Hediyelik Tasarım (@caglayanhediyeliktasarim) • Instagram photos and videos
2,306 Followers, 784 Following, 754 Posts - See Instagram photos and videos from Çağlayan Hediyelik Tasarım (@caglayanhediyeliktasarim)instagram.com
Son postunda var keselerimin tamami : )
Tesekkur ediyorum canimİkisi de çok güzel kızlar güle güle kullanınn
Benim bildiğim Başka bir şeye gerek yok canım direkt 32+0 32+1 hangisi uygunsa al. bir iki günlük farklardan bir şey olacağını düşünmüyorum haftası geçmeden . Sen zaten direkt Doğum izni alacaksın sigortan için dimi ?Bunu sormaya gelmistim.devlet hastanesinden alabiliyormusum ben doktorum ole dedi muayeneye gittigim icin kendisi veremiyor.her hangi bir hastaneden randevu alsam gittigimde baska ne gerekli birde 32+0 32+1 e alsam randevuyu oluyor mu bilgin var mi.calisabilir raporu degil ama.ben cakismiyorum zaten dogum izni raporu alacagim
Bende seni duyuncaBenim de hemen hemen o haftalarda ancak bitecek evde yapılacaklar da var... Bence normal ama tabi deneyimli arkadaşlar söylesin esas... Çoğu kişi daha erken hazırlayınca ben de bı kaygılandım aslında ama seni duyunca rahatladım:)))
Evet dogum izni alacagim sadece.goturmem gereken birsey yoksa randevumu tamn32.haftaya girecegim gune aldim.hemem verirler ins.hic bilgim yok bu konularda.cok tesekkurlerBenim bildiğim Başka bir şeye gerek yok canım direkt 32+0 32+1 hangisi uygunsa al. bir iki günlük farklardan bir şey olacağını düşünmüyorum haftası geçmeden . Sen zaten direkt Doğum izni alacaksın sigortan için dimi ?
Benim etrafımda extra bir şey hazırlayan olmamıştı umarım değişmemiştirEvet dogum izni alacagim sadece.goturmem gereken birsey yoksa randevumu tamn32.haftaya girecegim gune aldim.hemem verirler ins.hic bilgim yok bu konularda.cok tesekkurler
Benim etrafımda extra bir şey hazırlayan olmamıştı umarım değişmemiştirSAT a göre işte çalışamaz diye rapor olacak sadece :) rica ederim
İnşallah canımins ilk gittigimde hallolur
Son 1 aydir her hafta havuzlu han,kürkçü han, oralardayım
evet böbreklere baskı yapabiliyomuş bebekler az kaldı ama hamilelik hastalık değil diyorlar ama bazıları için gerçekten hasta gibi geçiyorEvet benimde hep idrara sıkısmis gibi oluyor. Birde bu aralar sirtim agriyor. Bebek bobreklerime baski yapiyormus sabah dayak yemis gibi uyaniyorum.son haftalar nasil gecicek boyle gozumde buyudu...
ilaç falan verilmiştir zaten canım ilaçlarını iç bol dinlen az bir zamanımız kaldı zatenSağolasın canım inşallah yalancıdır ama nst de sancım çıktı tekrar bakılacak bakalım
kesinlikle yapısal ya iç karın falan da sanmıyorum ben ne kadar geniş olabilirki bebişler sıkışık gibi geliyor banaBen anne yanı beşik aldım burda da paylaşmıştm hatta. Sepet beşik kullanan arkadaşlarım tavsiye etmedi. Doktorumda tavsiye etmedi çnkü bebek uyuynca eğilerek koyduğun için yatağa zorlanıyormuşsun ve bebekte uyanabiliyormuş ama odam müsait olmasa mecburen alırdım o ayrı tabii
37+1 de doğum olunca doğum öncesi iznin doğum sonrasına aktarıldı dimi canım ?
Başlangıç kilomu baz aldık hep biz :)
Bu tamamen yapıyla alakalı bizim kurumda 5 hamile fln var herkesin göbeği çok farklı büyüyorBenmde sizin tam aksinize çok büyük göbeğim . Beni görenlerde doğum çok yakın fln sanıyorlar hep . Geçen tanımadığım bi teyze ayy benim gelinimde böyle doğurdu doğurcak haber bekliyoruz hadi Allah kurtarsın dedi
Bana doktorum randevunu direk 32+0 a al dedi rapor içinEvet dogum izni alacagim sadece.goturmem gereken birsey yoksa randevumu tamn32.haftaya girecegim gune aldim.hemem verirler ins.hic bilgim yok bu konularda.cok tesekkurler
Yani canım mesela bebek 41 de doğdu diyelim doğum sonrası 11 haftalık izin duruyor mu yoksa 10 hafta mı kalmış oluyor onu anlamadım :)tasarimcibayan yukarıda konuşmuşsunuz geç doğum konusunda uzuyor izin lafa atlamış gibi oldum ama :) mesela sen 37 de ayrıldın 40. Hafta doğum olmadı diyelim gününü geçen hergün 16 haftaya artı olarak alınır 41de doğum olduysa 17 hafta gibi . Post bir şey deniyor adına ama unuttum :/
Benim daha doğumum yok ilk çocuk ama 10 yıldır devlet memuruyum etrafIm doldu taştı Doğum izinleriyle ordan biraZ biliyorum
Ya evet benim bi arkadaşım var o da 1 ay büyük benden kız iri hiç hamile gibi durmuyor daha çok kilolu biri gibi duruyor,ben daha zayıfım direk top yutmuş gibiyim. Başka bi arkadaşım var o da biraz yapılı benden 1 ay küçük herkes onunkini daha büyük sanıyor bakınca fln.. kişiden kişiye değişiyor tamamen. Mesela benim 12. Haftada hemen çıkmıştı karnım ve hala göbek dışında değişen hiç bi yerim yok , yüzüm küçük mesela göğüslerim flnda küçük keşke biraz büyüseydikesinlikle yapısal ya iç karın falan da sanmıyorum ben ne kadar geniş olabilirki bebişler sıkışık gibi geliyor banaseninki rahat rahat takılıyordur bizim kursta da bi kız var 6 aylık olacak iri yapılıda bir kız ama hiiç karnı yok benim daha bile çıkmıştı o zaman
Tamam canım teşekkür ederim :)Son 1 aydir her hafta havuzlu han,kürkçü han, oralardayım
Bence gitmelesin çok güzel şeyler var kaliteli ve fiyatlarida uygun tavsiye ederim
(Cumartesi gitmeni önermem
gidiceksen hafta içi git çok kalabalık oluyor )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?