2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ben de çalışmıyorum Doğum için eşim bana dışarıdan sigorta yatırdı senin SSK günün ne kadar oldu ?90 günü tamamlayıp mı raporu almak gerekiyor,yoksa 90 gün tamamlamadan rapor alabiliyormuyuz
Benim yillardir kardesim yatiriyor o sebeple gun konusunda hic fikrim yok malesef

Benim bildiğim Başka bir şeye gerek yok canım direkt 32+0 32+1 hangisi uygunsa al. bir iki günlük farklardan bir şey olacağını düşünmüyorum haftası geçmeden . Sen zaten direkt Doğum izni alacaksın sigortan için dimi ?

Bende seni duyunca ya erken hazırlama gibi bi imkan varsa en güzeli öyle yapmak ama şuan odası bitip gardrobu gelmeden eşyaları yıkayıp yerleştiremem malesef o yüzden mecburen 35lere falan kalıcak her işin bitmesi şuan evde boooommm booooşşş oturuyorum millet son haftalarda oturup beklicek ben mecburen şuan oturuyorum son haftalarda koşturcam

Evet dogum izni alacagim sadece.goturmem gereken birsey yoksa randevumu tamn32.haftaya girecegim gune aldim.hemem verirler ins.hic bilgim yok bu konularda.cok tesekkurler

Evet dogum izni alacagim sadece.goturmem gereken birsey yoksa randevumu tamn32.haftaya girecegim gune aldim.hemem verirler ins.hic bilgim yok bu konularda.cok tesekkurler
Benim etrafımda extra bir şey hazırlayan olmamıştı umarım değişmemiştir SAT a göre işte çalışamaz diye rapor olacak sadece :) rica ederim

tasarimcibayan yukarıda konuşmuşsunuz geç doğum konusunda uzuyor izin lafa atlamış gibi oldum ama :) mesela sen 37 de ayrıldın 40. Hafta doğum olmadı diyelim gününü geçen hergün 16 haftaya artı olarak alınır 41de doğum olduysa 17 hafta gibi . Post bir şey deniyor adına ama unuttum :/
Benim daha doğumum yok ilk çocuk ama 10 yıldır devlet memuruyum etrafIm doldu taştı Doğum izinleriyle ordan biraZ biliyorum

freyahel S Serylady kızlar havuzlu han alışveriş için nasıl sizce? Ben de alışverişe çıkmayı planlıyorum da o tarafa mı gitsem yoksa yakınımdaki e bebek , civil gibi bebek mağazalarından mı alışveriş yapsam karar veremedim

Son 1 aydir her hafta havuzlu han,kürkçü han, oralardayım
Bence gitmelesin çok güzel şeyler var kaliteli ve fiyatlarida uygun tavsiye ederim

(Cumartesi gitmeni önermem
gidiceksen hafta içi git çok kalabalık oluyor )

Geçen gece saat 1de gördüm ebebeğin ürünü sanıyorum gittigidiyorda 13 liraya düşmüş kargo ücretsiz hemen kaptım zaten 5 dk içinde de tükenmişti bazen gerçekten çok düşürüyolar fiyatları

Eklentiler

• 67513A41-5369-41C9-A7DF-E2AB63C0FDE0.webp
    67,2 KB · Görüntüleme: 54
Evet benimde hep idrara sıkısmis gibi oluyor. Birde bu aralar sirtim agriyor. Bebek bobreklerime baski yapiyormus sabah dayak yemis gibi uyaniyorum.son haftalar nasil gecicek boyle gozumde buyudu...
evet böbreklere baskı yapabiliyomuş bebekler az kaldı ama hamilelik hastalık değil diyorlar ama bazıları için gerçekten hasta gibi geçiyor

kesinlikle yapısal ya iç karın falan da sanmıyorum ben ne kadar geniş olabilirki bebişler sıkışık gibi geliyor bana seninki rahat rahat takılıyordur bizim kursta da bi kız var 6 aylık olacak iri yapılıda bir kız ama hiiç karnı yok benim daha bile çıkmıştı o zaman

Bana doktorum randevunu direk 32+0 a al dedi rapor için
Yani canım mesela bebek 41 de doğdu diyelim doğum sonrası 11 haftalık izin duruyor mu yoksa 10 hafta mı kalmış oluyor onu anlamadım :)

Ya evet benim bi arkadaşım var o da 1 ay büyük benden kız iri hiç hamile gibi durmuyor daha çok kilolu biri gibi duruyor,ben daha zayıfım direk top yutmuş gibiyim. Başka bi arkadaşım var o da biraz yapılı benden 1 ay küçük herkes onunkini daha büyük sanıyor bakınca fln.. kişiden kişiye değişiyor tamamen. Mesela benim 12. Haftada hemen çıkmıştı karnım ve hala göbek dışında değişen hiç bi yerim yok , yüzüm küçük mesela göğüslerim flnda küçük keşke biraz büyüseydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…