2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ozaman bu agrilar artik normal demekki herkes yasamaya baslamis. Nst ye girmeye baslasak iyi olur. Tedirgin olmak cok zormus bu zamana kadar agrisiz sizisiz gidiodum ne guzel
nst bence daha gırmeyız ama doktor doktor fark edıyor:) ınsallah hayırlısıyla bır tamamlasak
Ya şeker falan yoktu de mi sende ?ben şeker yüklemesi yaptırmadım ama intte bunun için şeker varsa el ayak yanması falan okudum doğum koçu da hormonlardan normaldr dedi. Sen ne diyorsun ?
ben yukleme yaptırmadım bılıyosun ama aclık tokluk sekerımde ıyı.. benımde mesela yattıgım oturdugum yer ates gıbı yanıyor. Genel olarak ellerım vucudum heryerım sıcak hatta esım dıyor ates gıbı yanıyorsun dıye :)
Ama kızımda daha fenaydım karda kısa kolla dolasıyordum bence hormonlarla alakalı korkma.. bazı geceler benımde ayaklarım cok yanıyor.
Öyle canım yoksa bellı degıl dıye cok tedırgın olurdum normalde ınsanları takmam ama sonucta yaslı ınsanlar saygısızlık yapıyor gıbı kötü bır durum
Yanı bırı bısey dese elbet soylerım hamıleyım dıye cunku allah korusun bır fren yapsa dussek bebege bısey olsa kımse umrumuzda olmaz. Cok sıkıntı durum yaa neyse kı kullanmıyorum

Çok güzel canım sağlicakla giysin inşallah yavrucak

Gitti gidiyorda saticinin ismi neydi canım ?

benim göğüslerim falan da hiç büyümedi ya ben bide bebeği çok erken hissettim onu da karnımın olmamasına bağlıyorm biraz mantıken düşününce şimdide resmen kemiklerini hissediyorum batıyor acıtıyor dönerken falan 40 cm koca bebek oldular resmen iki büklüm yavrum yoksa bazen diyolar iç karın ama seninde neren geniş ufacıksın çocuğu sıkıştırdın diyorlar

Evet benim de açlık tokluk düşüktü,doktor da yaştan aileden ötürü yaptırmayabilirsin dedi. İyi bari içim rahatladı,elim ayağım arada yanıyor ilk defa karşılaşıyorum ya şaşırdım

cok seker olmuş hastane de mı dagıtacaksın yoksa mevlutte mı canım?
Bende cok abartsızı hos bısey arıyorum bu hosuma gıttı bende yazdım sımdı fıyat ıcın... kuması cokmu ınce kalıtesı guzel mı sen almıssın oma gore karar vereyım ustunde kı taş dmı ? Sabun sandım ılk:)
Yaaa ben de oyleyim. Nefes alamiyorum gibi geliyor. Hele aksamlar hic olmasin istiyorum. Sıkıntı basıyor daraliyorum. Nabzim yukseliyor nefesim yetmiyor
benım burnum hep kanıyor basından berı suan daha fena sabahları tamamen tıkalı kalkıyorum sonra sureklı kan temızlıyorum Hamılelıkte oluyor sonra gecıyor aynı seylerı yasamstım :/
ben gıttım ama kıyafet almaya degıl yanı ben kıyafetlerı E bebek idil baby den falan aldım çarşıdan da ozdılek nevresım battanıye ufak tefek seyler kapı süsü yapıcam onun ıcın malzemeler baska seyler falan baya bısey aldım hersey var pzarlık yapılıyor gıtmenı tavsıye ederım guzel kıyafetlerde bulabılırsın ben cok bakmadım kıyafete...
29 haftaya kadar prenses gibiydim valla balkabagina donustum
hahahahaha bunu sevdım bende superdım ama hep soylemıstım 30lar sonrası bıraz agır dıye :) kolay gelsın hepımıze
yok yok bundan sonra vucudundan herseyı bekle

Çok şükür sancı geçmiş cnm senin.. inşallah bana da faydası olur gidince çıkmaz nst de sancı... sorun değil ben ağrı çekerim yeterki vaktinde gelsin... Amin canım hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah

Aynen canım bence hareket hissetmede o etkiliyordu ben de baya geç hissettm 24 haftada fln hissetmeye başladım gerçi benimki çok sakin bi bebiş hala öyle çok hareketli değil beni zorlamıyor hiç Yeri genişse bile benim paşa zaten çok hareketlenip keyfini bozmuyor keyifçi işte anca yatış
Aktarılıyordur diye düşünüyorum ama emin değilim, bi sorayım arkadaşlara
Teşekkürler canımm

Bana doktorum randevunu direk 32+0 a al dedi rapor için

Yani canım mesela bebek 41 de doğdu diyelim doğum sonrası 11 haftalık izin duruyor mu yoksa 10 hafta mı kalmış oluyor onu anlamadım :)
37 de izin aldın 40 da Doğum oldu diyelim sonrasına 13 haftan var . Eğer geç doğum oldu diyelim o senin gününü azaltmıyor Doğum belgesindeki tarih üzerinden yine 13 hafta . Şubatta Doğum yapan bir öğretmenden biliyorum ben de bu hesabı umarım yanılmıyorumdur:)

İlk serum yediğim gece tamamen geçmedi yatırmak istedi ama ben yatmadım sonra da gittiğimde herşey normal dedi ama ben sürekli kasılma ve ağrı hissediyorum bi yandan da doğursam dogururdum diyorum allahım hakkımızda hayırlısını eylesin zamanında gelsinler inşallah

Ben 16 haftalıktı hissetmeye başladım 18 de falan karnımı açıp bakınca belli oluyordu şimdi dirsek falan çıkarıyor

Teşekkür ederim canım inşallah öyledir Geç gelirlerse fln beraber geçireceğimz süreden gitsin istemiyorum hiç
Ben 16 haftalıktı hissetmeye başladım 18 de falan karnımı açıp bakınca belli oluyordu şimdi dirsek falan çıkarıyor
Ooy maşallah kuzuya ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…