2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ay maşallah bu çok net benim de geçen ayki güzeldi bu ay kafasını gömmüş derinlere hiç göremedik yüzünü

Ben ultrasona bakarken güzel fotoğraf yakalayabilir miyiz diye soruyorum sonra 4 boyutluya geçince de güzel bi an olursa bunu alabilir myimm diyorum

Yok bu huzursuz bacak sendromu, farklı bişi...
ayy bu bende de var önceden de vardı zaten şu aralar fena arttı çözümü de yok kendince geliştirdiğin bı çözüm var mı ben sadece ayaklarımı soğuk suyla yıkadığım zaman daha az oluyor sanki...

İnşallah zamanında gelsin bebişlerimiz benim herşey geldi aslında ufak tefek şeyler dışında ama evi temizlemeden şöyle bahar temizliği yapmadan bebişin eşyalarını da hazırlamak istemedim yazlık kışlık değişimi ile başlayıp evi güzelce temizlemeyi planlıyorum sonra da mis gibi evde mis gibi bebiş kıyafetleri kokusu

Benim etrafımda extra bir şey hazırlayan olmamıştı umarım değişmemiştir SAT a göre işte çalışamaz diye rapor olacak sadece :) rica ederim
Benim bı sonraki randevum tam 32 haftayı doldururdugum gün doktor herhangi bişey den bahsetmedi gelirken şunu getir bunu getir gibi benim şimdiki gittiğim doktor da eski kendi doktorum değil biliyorsunuz yeni ilk defa gittiğim bı doktordu demek ki bişey gerekmiyor denilebilir bu durumda freyahel ben senden bıkac gün öndeyim yazarım burdan istersen

Cook sevinirim. Ben hic gitmedigim bir doktordan randevu aldim rapor isi icin kalabalikta bir hastane en azindan bilgili gidersem ayni gun hallederim belki.bende tam 32yi doldurdugum gune aldim 10 nisana denk geliyor

Ben hastane icin bir kutu isimli cikolata yaptircagim sadece aslinda susleme yapmam.minik sirin bir sepetim var icine koyarim bunlari kizim koluna takar artik ister hastanede ister evde gelene veriri dedim.hastaneyede bizde cok kalabalik gelmez zaten.20 tane yaptirdim.ben begendim fiyati iyi geldi.uzerinde ki tas kokulu abarti suslude degil neseli olmuş. Bak bakalim sayfaya koymus benimkilerin tamamini kumasida ole incecik degil guzel

Fiyatlar e bebekle falan ayni yani ole cok cok makul degil.aslinda oraya daha hic 1 sey almamis birisi gitse herseyi alip çıkar mantığı olabilir.ben 2 3 bebek pijamasi yazlik takimlar aldim birde battaniye aldim.

Cook sevinirim. Ben hic gitmedigim bir doktordan randevu aldim rapor isi icin kalabalikta bir hastane en azindan bilgili gidersem ayni gun hallederim belki.bende tam 32yi doldurdugum gune aldim 10 nisana denk geliyor
Ben de yeni doktora gitmiştim ilk randevumdu doktor eğer tekrar gelecekseniz tam 32 olan 6 Nisan gününe randevu alın yada başka bı yere giderseniz de o günü kaçırmayın dedi dediğim gibi başka da bişey demedi haftaya cumartesi yazarım buraya seni de etkiletlerim canım ama bı günde halledersin bence

Ay poz vermis masallah ; ))
Benim ki pek.poz vermiyor 4 boyutluya gectigimizde ne yakalarsak en iyisini veriyor doktorum geri kalan hepsini bir tane flash bellegim var her kontrolde ona yukletiyorum ben

Ins sende sorunsuz sıkıntısız alirsin gittigin gun.mutlaka bekliyorum. Cok tesekkur ederim ; ))

32 yi doldurunca direk raporu yazarlar, herhangi bir şey gerekmiyor, bu ayki randevuda doktorumla konuştum 2 Mayıs 32+0 oluyorum Perşembe gününe denk geldiği için ben Bi sonraki Pazartesi gidip raporumu almayı düşünüyorum okulu zor durumda bırakmamak için

Ben 32+1 e aldım sorun olur mu ? 32+0 pazar gününe denk geliyor çünkü

Evet oleymis birsey gerekmiyor dedi arkadaslarda.sonrasinda da muhasebeciye ulastirmak yeterli sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…