- 3 Haziran 2018
- 1.724
- 2.407
- 83
O sertleşme bende de oluyor ve çoğu hamilede de vardır. Sen mümkün olduğunca iyi hissetmeye çalış..Inşallah sıkıntı olmaz zaten yürüyünce ya da biraza ayakta durunca sertleşiyor karnım aşağı baskı yapıyor
Yaaa ne günlerdi amaBaksana ne buldum senin konundan
Ay maşallah bu çok netKızlar benim miniğim de bu
28. Hafta
Ben doktora gittiğimde alet hiç foto vermıyor bu şekilde
Sizin dr lar veriyor mu
Bunu suyun az dediklerinde ayrıntılıya girmıstim 2. Kez o zaman başka dr verdi
Şehrin en iyi hastanesine gidiyorum ama
Ultrasonda bebeğimi doğru düzgün gmremıyorum sizde de öyle oluyor mu
Elimdeki en net resmî bu 2 hafta evvel
Evet senin meşhur bir belirtin vardı neydi o hep onu soruyordunYaaa ne günlerdi amatutundu mu tutunmadı mı diye kafayı yicektim transferden sonraki 5 gün
Ben ultrasona bakarken güzel fotoğraf yakalayabilir miyiz diye soruyorum sonra 4 boyutluya geçince de güzel bi an olursa bunu alabilir myimm diyorumKızlar benim miniğim de bu
28. Hafta
Sizin dr lar veriyor mu
ayy bu bende de varYok bu huzursuz bacak sendromu, farklı bişi...
İnşallah zamanında gelsin bebişlerimizBende seni duyuncaya erken hazırlama gibi bi imkan varsa en güzeli öyle yapmak ama şuan odası bitip gardrobu gelmeden eşyaları yıkayıp yerleştiremem malesef o yüzden mecburen 35lere falan kalıcak her işin bitmesi şuan evde boooommm booooşşş oturuyorum millet son haftalarda oturup beklicek ben mecburen şuan oturuyorum son haftalarda koşturcam
Benim bı sonraki randevum tam 32 haftayı doldururdugum gün doktor herhangi bişey den bahsetmedi gelirken şunu getir bunu getir gibi benim şimdiki gittiğim doktor da eski kendi doktorum değil biliyorsunuz yeni ilk defa gittiğim bı doktordu demek ki bişey gerekmiyor denilebilir bu durumdaBenim etrafımda extra bir şey hazırlayan olmamıştı umarım değişmemiştirSAT a göre işte çalışamaz diye rapor olacak sadece :) rica ederim
Cook sevinirimBenim bı sonraki randevum tam 32 haftayı doldururdugum gün doktor herhangi bişey den bahsetmedi gelirken şunu getir bunu getir gibi benim şimdiki gittiğim doktor da eski kendi doktorum değil biliyorsunuz yeni ilk defa gittiğim bı doktordu demek ki bişey gerekmiyor denilebilir bu durumdafreyahel ben senden bıkac gün öndeyim yazarım burdan istersen
Ben hastane icin bir kutu isimli cikolata yaptircagim sadece aslinda susleme yapmam.minik sirin bir sepetim var icine koyarim bunlari kizim koluna takar artik ister hastanede ister evde gelene veriri dedim.hastaneyede bizde cok kalabalik gelmez zaten.20 tane yaptirdim.ben begendim fiyati iyi geldi.uzerinde ki tas kokulu abarti suslude degil neseli olmuş. Bak bakalim sayfaya koymus benimkilerin tamamini kumasida ole incecik degil guzelcok seker olmuş hastane de mı dagıtacaksın yoksa mevlutte mı canım?
Bende cok abartsızı hos bısey arıyorum bu hosuma gıttı bende yazdım sımdı fıyat ıcın... kuması cokmu ınce kalıtesı guzel mı sen almıssın oma gore karar vereyım ustunde kı taş dmı ? Sabun sandım ılk:)
benım burnum hep kanıyor basından berı suan daha fena sabahları tamamen tıkalı kalkıyorum sonra sureklı kan temızlıyorumHamılelıkte oluyor sonra gecıyor aynı seylerı yasamstım :/
ben gıttım ama kıyafet almaya degıl yanı ben kıyafetlerı E bebek idil baby den falan aldım çarşıdan da ozdılek nevresım battanıye ufak tefek seyler kapı süsü yapıcam onun ıcın malzemeler baska seyler falan baya bısey aldım hersey var pzarlık yapılıyor gıtmenı tavsıye ederım guzel kıyafetlerde bulabılırsın ben cok bakmadım kıyafete...
hahahahaha bunu sevdım bende superdım ama hep soylemıstım 30lar sonrası bıraz agır dıye :) kolay gelsın hepımıze
yok yok bundan sonra vucudundan herseyı bekle
Fiyatlar e bebekle falan ayni yani ole cok cok makul degil.aslinda oraya daha hic 1 sey almamis birisi gitse herseyi alip çıkar mantığı olabilir.ben 2 3 bebek pijamasi yazlik takimlar aldim birde battaniye aldim.
Ben de yeni doktora gitmiştim ilk randevumdu doktor eğer tekrar gelecekseniz tam 32 olan 6 Nisan gününe randevu alın yada başka bı yere giderseniz de o günü kaçırmayın dedi dediğim gibi başka da bişey demedi haftaya cumartesi yazarım buraya seni de etkiletlerim canım ama bı günde halledersin benceCook sevinirim. Ben hic gitmedigim bir doktordan randevu aldim rapor isi icin kalabalikta bir hastane en azindan bilgili gidersem ayni gun hallederim belki.bende tam 32yi doldurdugum gune aldim 10 nisana denk geliyor
Hıı sadece bir güncük mü
Doğa ismini çok severim
Biz de İpek düşündük.
Sonra değişmeyi düşündük ama baktık ki başka isimle anınca başka bebekmiş gibi oluyor
İpek isminde kaldık
Ay poz vermis masallah ; ))Kızlar benim miniğim de bu
28. Hafta
Sizin dr lar veriyor mu
Ins sende sorunsuz sıkıntısız alirsin gittigin gun.mutlaka bekliyorum. Cok tesekkur ederim ; ))Ben de yeni doktora gitmiştim ilk randevumdu doktor eğer tekrar gelecekseniz tam 32 olan 6 Nisan gününe randevu alın yada başka bı yere giderseniz de o günü kaçırmayın dedi dediğim gibi başka da bişey demedi haftaya cumartesi yazarım buraya seni de etkiletlerim canım ama bı günde halledersin bence
32 yi doldurunca direk raporu yazarlar, herhangi bir şey gerekmiyor, bu ayki randevuda doktorumla konuştum 2 Mayıs 32+0 oluyorum Perşembe gününe denk geldiği için ben Bi sonraki Pazartesi gidip raporumu almayı düşünüyorum okulu zor durumda bırakmamak içinCook sevinirim. Ben hic gitmedigim bir doktordan randevu aldim rapor isi icin kalabalikta bir hastane en azindan bilgili gidersem ayni gun hallederim belki.bende tam 32yi doldurdugum gune aldim 10 nisana denk geliyor
Ben 32+1 e aldım sorun olur mu ? 32+0 pazar gününe denk geliyor çünküCook sevinirim. Ben hic gitmedigim bir doktordan randevu aldim rapor isi icin kalabalikta bir hastane en azindan bilgili gidersem ayni gun hallederim belki.bende tam 32yi doldurdugum gune aldim 10 nisana denk geliyor
Tanıdık mı geldiiiiiiiismini yerim ben onun ya
Evet oleymis birsey gerekmiyor dedi arkadaslarda.sonrasinda da muhasebeciye ulastirmak yeterli sanirim32 yi doldurunca direk raporu yazarlar, herhangi bir şey gerekmiyor, bu ayki randevuda doktorumla konuştum 2 Mayıs 32+0 oluyorum Perşembe gününe denk geldiği için ben Bi sonraki Pazartesi gidip raporumu almayı düşünüyorum okulu zor durumda bırakmamak için
Ne yapacaksin ki pazara geliyorsa mecbur p.tesi olacak.bence sorun olmaz.32 .haftanin icinde bir gun olmalo gecmemesi lazim sanirimBen 32+1 e aldım sorun olur mu ? 32+0 pazar gününe denk geliyor çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?