2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Nakit odeyeceksen ve toplu bir yerden alirsan indirim yapiyorlar magazalarin indirimlerini takip ederek de ayni fiyata alabilirsin ama tabiki imkan varsa gidip bakmani oneririm cok cesit var e bebekteki urunlerin bir cogu uyguna oralarda var mesela e bebekteki 10lu.hastane cikisi 160 tl idi aynisi orda 100tl idi birde toplu alisveriste ufak tefek hediyeler oluyor. Ben cok pazarlik yaparim mesela ates olcerimi ve bircok seyi uyguna getirdim o sebepten sizde yapin lütfen ama tabiki 1 tane tulum aliyorsaniz 30 tl ise uzerinden %10indirim alirsiniz oyle dusunun ayrica bebek icin aradiginiz hersey var ama piyasa fiyatiyla karsilastirmadan hicbirseyi almayin acikcasi kime ne giydirirlerse durumu orda da var

Neler neler deniyorum bi bilsen.. soğuk suyla yıkayıp buzlar falan koydum olmuyo yani o an azalıyor yatınca yine geliyor. Sıcak basınca daha çok oluyor, o yüzden dünden beri evde elbise giymeye başladım, ayaklarım ve bacaklarımda çıplak şekilde olunca çekilme de olmadı. Umarım bu şekilde devam eder tesadüf değildir dün akşam olmaması..

Ay maşallah bu çok net benim de geçen ayki güzeldi bu ay kafasını gömmüş derinlere hiç göremedik yüzünü
Evet gördüğüm göreceğim tek resim bu sanirim
Kendi dr umda bu şekilde foto vermiyor
Ekrandan bile çok net anlamıyorum
Birdahaki sefere görürsünüz insallah

Açıkta olunca daha rahat oluyor evet ben zaten ne zamandır kapri giyiyorum yatınca da ayaklarımı örtmüyorum :) yapacak pek bişeyimiz yok sanırım Allah tan çok aşırı sıcaklara denk gelmiyoruz hamilelikte bu u düşünüp seviniyorum

Kızlar Watsons da yüzde elli indirim var
Bebek ürünlerinde de var baya uygun seyler
Ama Bugun son günmüş bir bakın dilerseniz

Hemde ne tanidik geldi.pazar kahvaltilarimizi hazirliyor ins darisi basina yok bole mutluluk
Ahaha dur ben sana tuyo veririm ipekler sahane bakalim ozanlar nasil oluyormus
Ayyy başıma başıma inş yerim onun kahvaltı hazırlayan ellerini
Benim ozan adında kuzenim var,ben sana şunu söylemek istiyorum,aşırı yaramaz Allahın ateşi derler ozanlara inş seninki İpek kızımızı aratmaz

Gyno ferro sanol kullananlar günde bir mi iki mi kullanıyorsunuz?
Eczacı sabah akşam dedi ben hep bi tane kullanıyodum kafam karıştı ya

Kızlar bişey sorucam size ;ben çok kötü belden ,bacağıma kadar ağrı çekiyorum,magnezyum ilacım da var ,onu da içiyorum.Size sorum “yakı “kullanılır mı ,bilginiz var mı ?

Gyno ferro sanol kullananlar günde bir mi iki mi kullanıyorsunuz?
Eczacı sabah akşam dedi ben hep bi tane kullanıyodum kafam karıştı ya
Degerim cok dusuk oldugu icin benim 2 sabah aksam oldu dozunu doktorum ayarladi.. kahvaltıdan 2 saat sonra ve yatmadan önce..

Ben birtek 23. Haftamda ayrintili da gördüm ondan beridir de gitmedim doktora ama zaten benim doktorum kucuk kucuk deyip duruyordu gostermiyordu renkli degistirmeyi cok dusundum ama hala ona gidiyorum saglikli olsunlar da gormesekte olur napalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…