2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Aa öyle mi,peki oto koltuğu düşündünüz mü? A101 e geliyor da alınır mı 280 küsür sanırım
Henüz araştırmadım ama mühendisoglunun paylaşımlarında gördüğüm kdrıyla oto koltuğunda bi sertifika gibi bişey olması gerekiyormuş dayanıklılık testinden geçmiş olması gibi bişeydi. O yüzden ciddi bi araştırma yapılarak alınması gereken bişey benim için oto koltuğu Allah korusun bebiş ona emanet oluyor çünkü

Ben de altı abartmışım
Üst YOk
Kız olarak üstsüz gezeceğiz
Yenidoğan az almışım
Daha çok 0-3 ay almışım
Ben patikli de patiksşz de aldım

Gyno ferro sanol kullananlar günde bir mi iki mi kullanıyorsunuz?
Eczacı sabah akşam dedi ben hep bi tane kullanıyodum kafam karıştı ya
Canım o doktorunla alakali.
Aciklama yapmayı unutmuş olabilir.
Bu ilacı doğumdan sonra bile 6 hafta devam etmemizi istedikleri için 2 kutu yazıyorlar ve eczane versin diye günde 2 tane yazıyorlar bize ise günde bir tane iç diyorlar.
Bunu bana doktorum açıkladi.
2 kutu yazıyorum sen günde bir tane al.
Sürekli eczaneye gitme diye.

Ben de altı abartmışım
Üst YOk
Kız olarak üstsüz gezeceğiz
Yenidoğan az almışım
Daha çok 0-3 ay almışım
Ben patikli de patiksşz de aldım
Zaten yeni doğan yerine 0-3 ay almak daha mantıkı sanki :) benim ortalık çıtçıtlı zıbın dolu önüme geleni almışım Deneme yanılma giyecekler işte :))

Hıııı çok mantıklı eveet ondan iki tane yazdı sanırım. İki tane iç demedi çünkü. Sağol canım

yicez teyzesi hele bi doğsun bak anası bak ona neler yapacak.
Bu arada geçen sayfaları okudum yazamadım ozan paşamın emzik zinciri bile hazır maşallah iyi günler de kullanmak nasip olsun inşallah
Emzik zinciri hazirda daha birsuru eksigi var nisanin basindan itibaren bize cok yogun gececek tatli yorgunluklar olacak bunlar insallah saglikla gelsinler insallah

Benim de bir akrabam arkadaşım almış memnunmuş dedi. Arada kaldım piyasadan çok aşağıda çünkü fiyat olarak

Kabızlıkla nasıl baş ediyorsunuz progesterona bide günde iki tane demir hapı eklenince mahvolmuş durumdayım
Bende de aynı dert vardı.
Sağolsun özeldeki doktorum öneride bulunmadı.
Devlet Hastanesindeki doktorum demir hapı ile birlikte portakal ya da limon tüketmemi önerdi. Bu şekilde kullanırsak hap kabızlık yapmıyormuş.
Denedim eskisinden çok çok iyiyim.
Dene faydasını göreceksin inş.

Benim de bir akrabam arkadaşım almış memnunmuş dedi. Arada kaldım piyasadan çok aşağıda çünkü fiyat olarak
Mühendisinoğlu sayfasında açıklama yapmış a101 de ki ürünle ilgili.
Tavsiye etmiyor.
Bazı testleri yapılmamış sanırım.
Bence ordan alana kadar ikinci el alsak daha mantıklı.
Ucuzu güvenilir değil,pahalısı ise çok kazık.

Emzik zinciri hazirda daha birsuru eksigi var nisanin basindan itibaren bize cok yogun gececek tatli yorgunluklar olacak bunlar insallah saglikla gelsinler insallah
Aynı canım ya bizim de eksik çok inan ki .herşeyi sonlara bırakıyoruz bakalım halolur inşallah ismimiz bile belli değil o yüzden bazı şeyler de bekliyor.

Evet ya. Bu konuda çok fikrim de yok hangi marka iyidir falan. Bakarım gidip o gün bakayım beğenirsem alıyım içime sinmezse almam artık

Abininkinin markası ne tatlım , memnun kaldınız mı
Canım markasını tam hatırlamıyorum ama confort lu bişeydi sanki.öyle çok pahalı değildi o zaman ki imkanlarla orta yollu bişey almıştık memnunduk yalnız bir sıkıntı yaşadığımızı hatırlamıyorum.

Çok işim var çok
Herşey gözümde büyüyor
Eve temizlik için yardımcı alacağım
Kışlık yazlıklar yer değişecek
Stoklarımı yıkayacağım aynı şekilde koltuklarımı ve halılarımı da
Çekmecelerimin içini silmem gerek yatak odasında
Balkonuma cam balkon yapılacak ustalar gelecek

Bugun oy kullanmaya gittim
Eşim okulun kapısına kadar arabayı götürdü
Sadece okula girip bir kat çıktım
Dönüşte de aynı şekilde

Mahvoldum ya
Bebek alttan çıktı çıkacak sandim
Alt tarafıma bir sancı girdi
Beni herhalde Doğuma tekerlekli sandalye ile götürürler

Hmm bakalım ben de öyle pahalı bir şey almayı düşünmüyorum,4-5 yaşına kadar idare etsin yeter

Canm Allah yardmcn olsun az kaldı inşallah sabr et brbeklerimz için değer bu sıkıntılar.Ben de öğrrtmrnm derse GRP çkyorum iki merdiven inyorm çkyorm sırtımda taş taşmşm sanki ezlyor bütün vücudm kasıklarıma sancı gryor .Bol bol su iç istirahat et dua et daha da yapacağmz bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…