2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Dediğine göre bebim doktorumun bebek için ilk 3 ayda üretilen hormonlar yüzünden biraz daha büyürler 4. Aydan sonra küçülmeye başlar dedi tam olarak nerede yerleşimi kistlerin belki ondan demiştir
Ortaya toplanmışlar rahmin üstünde
Evet bebeği besliyor bana da demişti dr ama genelde 12.haftaya kadar jaybolur dedi hatta int de ameliyat la alınabildiğini okudum küçükmezse
Birde bunların hareket ile birbirine dolanma ve patlama kanama riski varmış malesef

Reactions: H E
Merhaba kızlar internetim bittiği için yazamıyorum günlük hediye geldiği için hemen bir koşu yazayım dedim :)

Pazartesi özel e gittim kalp atışını duyduk çok şükür. Yeri çok güzel kalp atışı güçlü şimdilik bir sıkıntı yok dedi .6+6 dedi sata göre 3 gün geri . Muhtemel doğum tarihi 7 haziran dedi . Ben şuan yumurta peynir yoğurt falan yiyemedigim için muhallebi puding sütlaç ye azar azar dedi . 3 aydan sonra iştahın açılır zaten dedi . Ilişki için sorun yok dedi . D vitamini için 3 ay dan sonra dedi vs.. :) kan tahlili istedi bir sürü ama özel ceo yaktığı için devlete gidicem 2 hafta içind e işte .

Göğüs uçlarım büyümüş benimde baya . Sütyensiz ağrıyor baya . Bana bir sıkıntı geldi canim hiç bir şey yapmak istemiyor . Doğru düzgün yemek yapamıyorum . Kahvaltı öğlen 1 2 gibi sandviç yapıyorum anca yedikten sonra da migdem bulanıyor akdam ları da böyle . Halsizim pek tadım tuzum yok yani . Saglikli olsun da razıyım ben :) ama değişik duygular valla

Bu ara yeni gelen arkadaşlar hosgelmis herkes e sağlıklı sıhhatli hamilelikler diliyorum .

Yalnız kızlar Allah yardımcımız olsun bebeler genelde ikizlerburcu olacak gibi. Ben bi ikizlerburcu olarak kendimden hiç memnun değilim. Allah kısmet ederse tabi inşallah. Hep derdim bekarken asla ikizlerburcu çocuk yapmam diye

Bende ikizler burcuyum ve eşim hep aman aman aman derdi şimdi bir ikizler daha geliyor İNşaALLAH çok gülüyorum eşime

doktor bana da hiç ağrın olmuyo mu fln dedi. yok dedim ilerde yapabilir dedi işte..
8 haftanin icindeyim sata gore ama 6 yim haziran ortasina gelecek bu gidisle dogum bi gayret 21 hazirani atlatırım belki
bana da 17 haziran dedi sata göre 8 im ben de

Bende ikizlerden nefret ederim diye diye diye buyudum Al sana
Erken doğum olmazsa yengec olcak benımkı
İnşallah hepimiz sağlıkla sıhhatle kucağımıza alırız

Canm tekrardan merhaba gözün aydın bebeğin iyiymiş olsun sağlıklı olsun da geri olsun birkaç gün mühim değil.Valla ben de aynı durumdayım hiç halim yok işe gfemedm rapor aldm bulantı -halsizlik çok kötü.3 ay için ne alıyosa onu ye yapacak bişey hiç yiyememkten iyidir.Valla bak kaç gündür kraker ve muz yiyiorm hiç bişey almyor içim napayım

Reactions: H E
Gözun aydin canim❤

Benim de başucumda çubuk kreker duruyor birde muz onlardan migdem bulanmıyor . Sabahları 1 bardak vişne suyu içiyordum zararliymis şimdi okudum daha içmem arada nar yiyordum onu da yemem :)) ama dışardan yiyorum valla arada bir ne yapayım yoksa açlıktan ölücem o kadar dikkat edemiyorum malesef . Allah sana kolaylık versin hem çalışan olmak hem hamile zor . Ben evde yattıgim hâlde bu kadar mizmizim . :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…