Ne bulantı ne bişey eskisinden daha çok yemeye başladım. Ama isteyerek yemiyorum işte bebek için asla süt içmezdim torku günlük süt aldım 2 bardak içiyorum günde yaklaşık 8 tam ceviz bi avuç çiğ fındık badem yiyorum. 3 ana öğün 3 ara öğün yapıyorum inşallah minik bir dana olmam. 1.70 boy 80 kiloyla gebe kaldım allah hayırlısıyla sonucunu göstersin
Ne bulantı ne bişey eskisinden daha çok yemeye başladım. Ama isteyerek yemiyorum işte bebek için asla süt içmezdim torku günlük süt aldım 2 bardak içiyorum günde yaklaşık 8 tam ceviz bi avuç çiğ fındık badem yiyorum. 3 ana öğün 3 ara öğün yapıyorum inşallah minik bir dana olmam. 1.70 boy 80 kiloyla gebe kaldım allah hayırlısıyla sonucunu göstersin
Doktora söyledım . Bu aylarda bel ağrısı , kasık ağrısı , gögüs ağrısı çok normal dedi . Bulantıların başlıyabılır dedi . O yüzden bol su iç dedi . .
Benı kabız yapan şu hanı ikimizinde içtiği pembe ilaç varya adını unuttum Gyno bişeydı .. O yapıyuormus onu içmeyı bırak dedi . Folık asit verdi b12 li ..
12. haftadan sonra başlıcaz demır hapına dedı . Bu süreçte içersen kabızlık + bulantı şikayetın çok olur dedi.
Yalnız kızlar Allah yardımcımız olsun bebeler genelde ikizlerburcu olacak gibi. Ben bi ikizlerburcu olarak kendimden hiç memnun değilim. Allah kısmet ederse tabi inşallah. Hep derdim bekarken asla ikizlerburcu çocuk yapmam diye
walla ben ikizlerden korkmuyorum
Oğlaktan korkuyordum ben
Bebeğim yaşasaydı Aralık’ta doğacaktı
Belki oğlak olurdu o
Ama sağlıklı olsunlar da
Hayırlısı ile inşallahhh
Kimse yaşamadımı kızlar bu kadar kişiyiz bi cevap verin göbek deliğimden 3-4 parmak aşağısı çok acıyor adet sancısı gibi de bir his var korkuyorum zaten Akşamda bisürü nar yedim