2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bu ikizler neymiş herkes korkuyor. Takılmayın boşverin. Saglikli olsunlar yeter. Hem bunun yükseleni de var dert etmeyin

Reactions: H E
Ne bulantı ne bişey eskisinden daha çok yemeye başladım. Ama isteyerek yemiyorum işte bebek için asla süt içmezdim torku günlük süt aldım 2 bardak içiyorum günde yaklaşık 8 tam ceviz bi avuç çiğ fındık badem yiyorum. 3 ana öğün 3 ara öğün yapıyorum inşallah minik bir dana olmam. 1.70 boy 80 kiloyla gebe kaldım allah hayırlısıyla sonucunu göstersin

Günlük 3 tam ceviz diğer kuruyemışlerden 1 avuç gelıcek şekilde yıyebılırsınız .
Süt yerıne yoğurt peynır ve kefırı daha çok öneriyolar bilgin olsun

elma yemeyen arkadaşlar ben eşime sıkma elma ve havuç suyu aldırıyorum 1 litre 2 gün gidiyor. Mutlaka sizde için çk faydalıymış

ben zaten kestim onu folbiol kullanıyorum sana ne verdi kuzum b12li okçlan hangisi

Büyük konuşmayın diyorlar ya hep bu sebepten, bende boğa burcu olsun diye uğraştım ama kısmet ikizlereymiş

Bu ikizler neymiş herkes korkuyor. Takılmayın boşverin. Saglikli olsunlar yeter. Hem bunun yükseleni de var dert etmeyin
walla ben ikizlerden korkmuyorum
Oğlaktan korkuyordum ben
Bebeğim yaşasaydı Aralık’ta doğacaktı
Belki oğlak olurdu o
Ama sağlıklı olsunlar da
Hayırlısı ile inşallahhh

tamam kuzum bende ay başı gidicem doktora bakalım bana ne verecek
Bende 2 de test istedi normalde kalp atışından sonra istiyorum ama sen ona göre ayarla dedi .
okuyabıldııgm kadar , toxo , rubella , cmv

Sanırım kiiiii

Kimse yaşamadımı kızlar bu kadar kişiyiz bi cevap verin göbek deliğimden 3-4 parmak aşağısı çok acıyor adet sancısı gibi de bir his var korkuyorum zaten Akşamda bisürü nar yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…