2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kizlar istanbul avrupa yakasinda onerdiginiz hastane doktor tavsiyeleriniz onemli benim icin hic bilmiyorum neresi nasildir doktor isimlerini paylasirmisiniz fikir olsun birbirimize

Reactions: H E
Kızlar bugün tam 6+0 ım
Bu sabah kalktığımdan beri göbeğimin altı yani tam çamaşırımın bittiği yer acıyor sanırım tamda rahim bölgesi sanki içerde yara var gibi acıyor yaşayan varmı böyle birşey
çok stres yaptı bu durum bende
Okuldayım birde aksi gibi nöbetçiyim 7 den beri ayaktayım dinlensem sanki geçecek

Kizlar istanbul avrupa yakasinda onerdiginiz hastane doktor tavsiyeleriniz onemli benim icin hic bilmiyorum neresi nasildir doktor isimlerini paylasirmisiniz fikir olsun birbirimize
Ben gaziosmanpaşa Medical parka gidiyorum .
Shahla valizada ..
Çok güleryüzlü bir kadın .
Eğer yakınsan tavsıye ederım

Selam hanımlar, daha önce 2 düşüğüm var 6. ve 7.haftalarda, rahmimde perde vardı ondan kaynaklı olabilir düşükler diye 2 kez histeroskopi oldum, histeroskopi sonrası 2. Ayda hamile kaldım normalde polikistik overim var klomenle hamile kalıyorum ama bu sefer kendiliğinden süpriz bir şekilde oldu, hatta yerleşme kanamasını adet sanıp migren ilacı falan içtim hiç beklemiyordum.Allaha şükür şu an 7 haftalık hamileyim ama 15 gündür raporluyum wc harici yatağımdan kalkmadan yatıyorum geçen hafta aşırı bir kanamam oldu acile gittim hastanede yattım şu anda hala geçmek bilmeyen kahverengi akıntılarım var , günde 2 kere progestan kullanıyorum ve Allaha dua ediyorum bebeğim beni bırakmasın diye, Allah hepimize sağ salim bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah, çevrenizde yada sizlerde daha önceden sürekli kahverengi akıntısı yada kanaması olup sağlıklı doğum yapanlar var mı varsa bana biraz örnek verebilir misiniz, psikolojik olarak çok ihtiyacım var böyle örneklere, saolun

Narı yemeyi bırakın canım elmaya abanın
Elma da Alahım affetsın sevmedıgım tek meyvedir
Kız elçin çok güzel şeyler söylemiş doktorun çok sevindim bende elma sevmem napacauk ya la?
iyice soru bombardımanına tutaydın

Ben narı çok tüketiyorum ne gibi bi sakıncası olabilirki korktum şimdi

Ben de hiç elma sevmem,yanımda ısıra ısıra birisi yerse de gıcık olurum ya kızlar ben galiba grip oluyorum,ne yapmam lazım

Kız elçin çok güzel şeyler söylemiş doktorun çok sevindim bende elma sevmem napacauk ya la?
iyice soru bombardımanına tutaydın
Susam tanelerımız için yicezz

Sordum sordum herseyı sağolsun hepsini yanıtladı .

Ben narı çok tüketiyorum ne gibi bi sakıncası olabilirki korktum şimdi
Kes canım yemeyi artık .
onun yerıne Elma , muz , mandalina ye ..
Neden diye sormadım ama internette araştırmalarım suyunda sıkıntı olmadıgını ama cekirdekleri düşüğe sebep olabılıyormus.

Bugune kadar yedıklerın şifa olsun inşallah
Hiç canını sıkma . Zaten kesınlıkle yueme deme demedi sadece tadımlık ye dedı çok zararlı olsa yeme derdi..
İçini ferah tut

Allah sabır versin 2 kez yaşadım bu acıyı tarifi zor, sabırlar diliyorum, Allah bi an önce sağ salim kucağınıza almayı asip etsin inşallah

Göğüs hassasiyetin ne durumda resmen aynı gidiyoz sdnin ağrın geçiyo 1 gün sonra benim başlıyo ssen kabız oluyon 1 gün sonra ben

Göğüs hassasiyetin ne durumda resmen aynı gidiyoz sdnin ağrın geçiyo 1 gün sonra benim başlıyo ssen kabız oluyon 1 gün sonra ben
Çok yakınız çunku :)

Gögüslerim fena hassas

Doktora söyledım . Bu aylarda bel ağrısı , kasık ağrısı , gögüs ağrısı çok normal dedi . Bulantıların başlıyabılır dedi . O yüzden bol su iç dedi . .

Benı kabız yapan şu hanı ikimizinde içtiği pembe ilaç varya adını unuttum Gyno bişeydı .. O yapıyuormus onu içmeyı bırak dedi . Folık asit verdi b12 li ..

12. haftadan sonra başlıcaz demır hapına dedı . Bu süreçte içersen kabızlık + bulantı şikayetın çok olur dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…