- 20 Mart 2013
- 80
- 21
- 98
Progesteronu ağızdan mı alıyorsunPregna formula (folik asit vitamin)
Progesteron
Gyno ferro sanol(kan ilaci)
Bende daha once 2 hamilelik yasadim. Onlarda hemen buyumeye ve acimaya baslamisti. Bunda olmadi. Bende o yuzden surekli kontrol ediyorum.Benim inanılmaz agriyor ilk gunden hem sis hem geriliyor her sabah ilk isim o
Ben gaziosmanpaşa Medical parka gidiyorum .Kizlar istanbul avrupa yakasinda onerdiginiz hastane doktor tavsiyeleriniz onemli benim icin hic bilmiyorum neresi nasildir doktor isimlerini paylasirmisiniz fikir olsun birbirimize
Ay bunu bilmiyordum ben de c vitamini diye yiyirdumNar suyu faydalı evet ben has nar diyorum .
Çekirdekleri sıkıntı yaratıyormus .
suyunu içebilirsiniz.
ay kahkaha attım her sabah yaparım bazende sızlar yapmadantek yapan ben değilmişim sevindim
Valla bende iki akşamdır epey nar yedim ama sanırım kabuz yapma riski var ıkınmakda sakıncalıya ondan olabilirHımmm
Ben de baya yedim ya
Neyse artık
Narı yemeyi bırakın canım elmaya abanınAy bunu bilmiyordum ben de c vitamini diye yiyirdum
Kız elçin çok güzel şeyler söylemiş doktorun çok sevindim bende elma sevmem napacauk ya la?Narı yemeyi bırakın canım elmaya abanın
Elma da Alahım affetsın sevmedıgım tek meyvedir
Ben narı çok tüketiyorum ne gibi bi sakıncası olabilirki korktum şimdiÖncelikle folik asit numunesı verdı ve reçete yazdı bu bıtınce yenısıne başla diye ..
Daha sonra haftada 2 kere balık . (yağlı balık ) Palamut , çipura , somon gibi .
Hafta 1 et kesinlikle . Ne yersen ye hepsi çok pişmiş olucak . Her gun 1 iyi pişmiş yumurta yiceksin .
Süt , yoğurt , peynır , kefir bunları sürekli tükleticekmişim .
Her gun ceviz , fındık , badem , kabak çekirdeği , fıstık , antep fıs., leblebi karıştırıp 1 avuç yencek ,
Brokoli , ıspanak sevmıyorsan bile zorla kendını çok önemlı (Allahtan çok severim )
Meyve olarak Elma Elma Elma dediKEsinlikle her gun 1 elma daha sonra canın ne istiyosa ye dedi .
Canın cektiği herseyden azar azar ye dedi . Narı çok yemememi söyledi Sadece tadımlık ..
Yürüyüş yapabılırsın dedi . ağrı girerse dinlen dedi .
En en en en önemlisi Su .
2 hafta içinde kesinlikle hastalanmanı istemıyorum , çok dikkat et dedi .
Kahveyi hayatından çıkar . ÇAyıda günde 1 defa açık ve limonlu içersin dedi .
Kilom olmadıgı için şekerli şeylerden kaçın demedi fazla yeme sadece dedi..
Daha aklıma geldikçe yazarım inşallah
Amiinn hepimiz inşallah ..
Susam tanelerımız için yicezzKız elçin çok güzel şeyler söylemiş doktorun çok sevindim bende elma sevmem napacauk ya la?
iyice soru bombardımanına tutaydın
Kes canım yemeyi artık .Ben narı çok tüketiyorum ne gibi bi sakıncası olabilirki korktum şimdi
Selam... bugün benim doğum günüm ... sabah kanamayla uyandm hastaneye koştuğumda ise düşük yaptığımı öğrendm bütün günümü gözyaşlarıyla geçirdim akşamında bana hazırlanan bi doğum gününe katıldm eltimin çocuğunu kucakladm minicik bir bebeği kimse bilmiyodu ağlayamadım bu ikinci düşüğüm sizle paylaşmaktan başka çarem olmadı bıgün... rabbim hepinizinkini kucağınıza bağışlsn bu acıyla kimseyi sınamasın... allaha emanet olun
Amann amnn sakın olma..Ben de hiç elma sevmem,yanımda ısıra ısıra birisi yerse de gıcık olurumya kızlar ben galiba grip oluyorum,ne yapmam lazım
Göğüs hassasiyetin ne durumda resmen aynı gidiyoz sdnin ağrın geçiyo 1 gün sonra benim başlıyo ssen kabız oluyon 1 gün sonra benSusam tanelerımız için yicezz
Sordum sordum herseyı sağolsun hepsini yanıtladı .
Kes canım yemeyi artık .
onun yerıne Elma , muz , mandalina ye ..
Neden diye sormadım ama internette araştırmalarım suyunda sıkıntı olmadıgını ama cekirdekleri düşüğe sebep olabılıyormus.
Bugune kadar yedıklerın şifa olsun inşallah
Hiç canını sıkma . Zaten kesınlıkle yueme deme demedi sadece tadımlık ye dedı çok zararlı olsa yeme derdi..
İçini ferah tut
Çok yakınız çunku :)Göğüs hassasiyetin ne durumda resmen aynı gidiyoz sdnin ağrın geçiyo 1 gün sonra benim başlıyo ssen kabız oluyon 1 gün sonra ben
ay kahkaha attım her sabah yaparım bazende sızlar yapmadan
Nar kani sulandirdigi icin düşük yapabiliyor lutfen tüketmeyin arkadaşlarBen narı çok tüketiyorum ne gibi bi sakıncası olabilirki korktum şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?