2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
kızlar 5+4üm. dün hcg baktırdım 10000 üzeri çıktı henüz doktora görünmedim hiç. kalp atışı için erken mi acaba haftaya gitmeyi düşünüyordum ama cumartesi filan mı gitsem doktora?
Canim bende 5+6 yım. Henüz gitmedim doktora. Haftaya pazartesi gidecegim. 6+3 olmuş olacak. Insallah o zaman kalp atislarinida duymus oluyorum.

Benim daha fena 6 cm 3 tane kist var
Benim dr da çok önemsedi takip edicez
Geçen hafta karnımda çok baskı hissediyordum bu hafta biraz da iyi umarım küçülmüştür cuma kontrol var
Dediğine göre bebim doktorumun bebek için ilk 3 ayda üretilen hormonlar yüzünden biraz daha büyürler 4. Aydan sonra küçülmeye başlar dedi tam olarak nerede yerleşimi kistlerin belki ondan demiştir

Benim ilaclardan biri beni sersemletiyor uyuyorum surekli.sabah uyanip kizimi opuyor okula gonderiyorum bir daha uyuyorm kalkip kahvalti yapip bir daha uyuyorum.hangisi acaba.
Yarin sabah doktor kontrolum var.c.tesi sabahta var.
Nasil uyanirim diye dusunuyorum resmen

Kızlar herkese merhaba. Öncelikle herkesin bebeği hayırlı olsun hepimiz sağlıcakla kucaklarımıza alalım bebeklerimizi. Ben de 6+4 günlük hamileyim çok şülür keseyi de gördük kalp atışınıda. Ama aklıma birşey takıldı burda duydum onu da ilk defa ve biraz araştırdım ve korktum. Bana hamilelik öncesinde de hamile olduktan sonra da toksoplazma testi yapılmadı ve şimdi benim içim içimi yiyiyor ya varsa diye. Bebeğe zarar veriyormuş diye okudum internette. İlk hamileliğim olduğu için aşırı evhamlıyım. Haftaya randevum var doktorumdan isteyeceğim bu testi ama o zamana kadar nasıl gececek zaman bilmiyorum inşallah yoktur.çok zormuş ya hamile olmak sürekli onu düşünüyorum. İnşallah hepimiz sağlıcakla alırız kucağımıza

Hangi ilaçları kullanıyorsun ?

Canim aç birakma kendini. Kahvalti cok onemli. Bebiş sinyal vermis sana anne acıktım diye

kızlar 5+4üm. dün hcg baktırdım 10000 üzeri çıktı henüz doktora görünmedim hiç. kalp atışı için erken mi acaba haftaya gitmeyi düşünüyordum ama cumartesi filan mı gitsem doktora?
15 gun sonra git cnm bende 5+4 um en son pazartesi kan verdigimde 14900 du ona ragmen kese gorundu kalp atisi icin iki hafta sonra dedi doktor

Reactions: H E
8 haftanin icindeyim sata gore ama 6 yim haziran ortasina gelecek bu gidisle dogum bi gayret 21 hazirani atlatırım belki

Gerçi tam iliski gunumu biliyorum 1 gun oldu iliski o donem cunku son iliski tarihine gore hesaplayincada 7.hafta icindeyim.
Yarin ve c.tesi iki doktorumdan randevum var birinde kalp atisini duyarim ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…