2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
4 haftalıktı cnm daha doktor kendi düşücek kürtaja gerek yok dedi kanamam başladı bi bilgisi olan varmı ufak gebelik die mi kürtaj yapılmadı
canım 4 haftalıksa kürtaja gerek yok kimyasal yaşamışın demekki adet kanı gibi yaşarsın ama daha sancılı. bende kızımdan önce bir kimyasal yaşadım adetim 3 gün geçikdi eğer kan testi yapmasaydım hamilelik olduğunu bile bilmeyecekdim belkide adetim gecikdi diyeceksin. iki ay sonra tekrar hamile kaldım kızım şimdi 2 yaşına gelecek üzülme lütfen

Bende 2 de test istedi normalde kalp atışından sonra istiyorum ama sen ona göre ayarla dedi .
okuyabıldııgm kadar , toxo , rubella , cmv

Sanırım kiiiii
bence onlar evcil hayvan besleyenlerden istenen tetkikler

Reactions: H E
4 haftalıktı cnm daha doktor kendi düşücek kürtaja gerek yok dedi kanamam başladı bi bilgisi olan varmı ufak gebelik die mi kürtaj yapılmadı
çok geçmiş olsun canım.. rabbim yeniden nasip etsin sağlıkla.. düşük yapma sebebin neydi? belki yazmışsındır ama çok yazan olunca gözden kaçıyor

Benım genelde sağ kasıgım ağrıır . Hiç göbeğimin altı acımadı :/
Ne kdr var doktor kontrolune ?
Yarın öğleden sonra Allah’dan ama çok acıdı nebileyim korktum bende kaşık ağrısı taşarım ama bu değişik

Kimse yaşamadımı kızlar bu kadar kişiyiz bi cevap verin göbek deliğimden 3-4 parmak aşağısı çok acıyor adet sancısı gibi de bir his var korkuyorum zaten Akşamda bisürü nar yedim
canım korkma gazdır büyük ihtimal gaz olunca göbeğin alt kısmı şişiyor ve acıyor normal kanama leke vs yoksa sıkıntı olmaz merak etme bende geçen neredeyse koca bir nar yedim kızımdada nar aşeriyordum hergün yiyordum şürkür kızım sımdı 6 yasında bundan sonra yemezsın olur bıter bilmeden yediğin şeyler zarar vermez hem sağlıklı bebek kolay kolay düşmez korkma

Evcil hayvanım oldugunu söylemeye vaktım olmadı :))

Direk bunları yazdı valla bilmiyorum .
Devlette yaptırırım bunları
valla ben öyle biliyom canım vardır bir bildiği ondan istemiştir büyük ihtimal ay bende sabırsızlıkla bekliyorum ay başını kalbim küt küt atıyor

Yarın öğleden sonra Allah’dan ama çok acıdı nebileyim korktum bende kaşık ağrısı taşarım ama bu değişik
Canını sıkma canım bol bol dua et .
Yasin oku . Arapça bilmiyorsan Türkçe mealini oku .
Allahın izniyle melekler senı ve bebeğini korur..

Ya bugün aksi gibi çok yoğun bi gün 6buçukda kalktım nerdeyse hiç oturmadım diyebilirim okuldayım dersim biraz sonra bitecek ama Eve gitmem 5i bulur inş ayakta olmak sıkıntı olmaz alışık olmadığım bir acı tamda rahimde sanki bıçakla kazılıyor gibi bide nar mevzu geçince çok korktum

çok geçmiş olsun canım.. rabbim yeniden nasip etsin sağlıkla.. düşük yapma sebebin neydi? belki yazmışsındır ama çok yazan olunca gözden kaçıyor
İlki kalp atışı durması sebebiyleydi bunda keseyi yeni görmüştük çok minikti kanamam başladı birden düştü sebepler araştırlcak şimdi cnm pıhtılaşmadan süphelendi doktorum

Gaz sancısı olabilir mi acaba? Kötüyede yorma hemen lütfen stress yapma. Bütün kötülükler stressten geliyor rahat ol
Gaz sancısı değil
acıması hiç sorun değil ama insan korkuyor inş sıkıntı olmaz çok sağol moral oldunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…