canım 4 haftalıksa kürtaja gerek yok kimyasal yaşamışın demekki adet kanı gibi yaşarsın ama daha sancılı. bende kızımdan önce bir kimyasal yaşadım adetim 3 gün geçikdi eğer kan testi yapmasaydım hamilelik olduğunu bile bilmeyecekdim belkide adetim gecikdi diyeceksin. iki ay sonra tekrar hamile kaldım kızım şimdi 2 yaşına gelecek üzülme lütfen
Kimse yaşamadımı kızlar bu kadar kişiyiz bi cevap verin göbek deliğimden 3-4 parmak aşağısı çok acıyor adet sancısı gibi de bir his var korkuyorum zaten Akşamda bisürü nar yedim
canım korkma gazdır büyük ihtimal gaz olunca göbeğin alt kısmı şişiyor ve acıyor normal kanama leke vs yoksa sıkıntı olmaz merak etme bende geçen neredeyse koca bir nar yedim kızımdada nar aşeriyordum hergün yiyordum şürkür kızım sımdı 6 yasında bundan sonra yemezsın olur bıter bilmeden yediğin şeyler zarar vermez hem sağlıklı bebek kolay kolay düşmez korkma
Gönlünü ferah tut canım olabildiğince de dinlenmeye çalış bugün, bende narın zararlı oldugunu bilmiyordum koca narı bi oturuşta yedim ohh vitamin diye diye çok şükür bişey olmadı şimdiye kadar ama dikkat ederiz bundan sonra inş. :)
Ya bugün aksi gibi çok yoğun bi gün 6buçukda kalktım nerdeyse hiç oturmadım diyebilirim okuldayım dersim biraz sonra bitecek ama Eve gitmem 5i bulur inş ayakta olmak sıkıntı olmaz alışık olmadığım bir acı tamda rahimde sanki bıçakla kazılıyor gibi bide nar mevzu geçince çok korktum
İlki kalp atışı durması sebebiyleydi bunda keseyi yeni görmüştük çok minikti kanamam başladı birden düştü sebepler araştırlcak şimdi cnm pıhtılaşmadan süphelendi doktorum