2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
idrar yolu enfeksiyonum varmış acilde söyledi doktor kendi doktorum yok dedi bende başka doktora gideceğim.

Reactions: H E
Sağol canım acıyor çekiyoruz insanın tek ihtiyac duyduğu moral .. moral oldunuz çok teşekkürler

4 haftalıktı cnm daha doktor kendi düşücek kürtaja gerek yok dedi kanamam başladı bi bilgisi olan varmı ufak gebelik die mi kürtaj yapılmadı
Küçük oldugu ve kanamanin basladigi icin gerek gormemistir. Kurtajdansa boyle olmasi daha iyi canim. Ben 2 defa kurtaj oldum.ikisi de 9. haftadaydi. Çok gecmis olsun. Insallah tez zamanda tekrar hamile kalirsin ve saglikla kucagina alirsin canim.

Evet kızlar sağlıklı bebeğe birşey olmaz Allahın izniyle o kadar da pamuk ipliğine bağlı değil gönlünüzü ferah tutun güzel şeyler düşünün, hayal edin, dua edin. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah. Benim ikinci olunca ağrılarımın bebekten mi gazdan mı yorgunluktan mı olduğunu ayırt edebiliyorum yarın ilk kontrol heyecanlıyım

Kizlar sarı akintiniz var mı çok fazla ve baş ağrısı olan??? Valla ben bunları çok yoğun yaşıyorum akıntı özellikle okula gittiğim zaman ayakta durunca artıyor enfeksiyon mu var acaba enfeksiyon çift çizgi çıkarmaz dimi?

Narı yemeyi bırakın canım elmaya abanın
Elma da Alahım affetsın sevmedıgım tek meyvedir
Ay ben meyve sevmiyorum zaten narı da eşim ayıklanıp getiriyor diye yiyordum iyi oldu ama bunu öğrendiğim canım sagol

Benim sarı akıntım var ama dediğin gibi aşırı değil

Progestan kullanıyordm kan sulandırıcı vermemişti şimdi genetik ve pıhtılaşma testleri yapılacak sonuca göre bakıcsz iki ay korunma verdi belki daha fazla beklerim çok yıprandm
Anlıyorum
Ben de çok üzüldüm yıprandım
Ben de Mayıs’ta kürtaj olmıştum
Eşimle de iyi değildik üstüne
Uzun süre düşünmem demiştim ama bir adet geçince hemen insanın aklına düşüyor
Hayırlı zamanda gelirler inşallaj kucaklarımıza
Ben de ilk düşükten sonra yaptırmıştım testleri
Şimdi günde iki defa göbekten iğne yapıyorum
Sabah randevum var bakalım neler olmuş
Kalp atışı için gideceğim

Merhaba kızlar
Bugub doktor kontrolüm vardı ama gidemedim, kan testi yaptırdım 1056 çıktı
Ayın 1 ine randevu aldım tekrar .
Keseyi de kalp atışını da Allah'ın izniyle o zaman görürüm , tabi meraktan daha erken gitmezsem

Benimde oluyor tam ortada
Ama ben bebek büyüyordur inşallah diye hayal ediyorum hep

Canım çok geçmiş olsun Rabbim sabır versin bende 3 ay önce aynı durumu yaşadım kanamam yoktu kalp atışı durmuştu çok kötü bi durum Rabbim sabırlar versin. Benim ki tüp bebekti maddi manevi çok yıprandık şuan yine tüp bebekle hamile kaldım doğal şansım yok ne yazık ki eğer doğal yolla gebe kaldıysan sıkıntı yapma pıhtılaşma testlerini yaptır canım birde biz kürtaj materyalini genetik incelemeye göndermiştik kromozom bozukluğu çıktı. Böyle durumlarda da gelişim duruyor kaybediyoruz maalesef Rabbim bi daha hiç birimize yaşatmasın

canım kasıntı kotu koku ve karın agrın yoksa gayet normal akıntı adet gecınce kanama yerıne akıntı oluyor genelde

Sebep buldular mı canım düşük yapmana ne gibi önlemler aldı doktorun merak ettm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…