canım korkma gazdır büyük ihtimal gaz olunca göbeğin alt kısmı şişiyor ve acıyor normal kanama leke vs yoksa sıkıntı olmaz merak etme bende geçen neredeyse koca bir nar yedim kızımdada nar aşeriyordum hergün yiyordum şürkür kızım sımdı 6 yasında bundan sonra yemezsın olur bıter bilmeden yediğin şeyler zarar vermez hem sağlıklı bebek kolay kolay düşmez korkma
Küçük oldugu ve kanamanin basladigi icin gerek gormemistir. Kurtajdansa boyle olmasi daha iyi canim. Ben 2 defa kurtaj oldum.ikisi de 9. haftadaydi. Çok gecmis olsun. Insallah tez zamanda tekrar hamile kalirsin ve saglikla kucagina alirsin canim.
Evet kızlar sağlıklı bebeğe birşey olmaz Allahın izniyle o kadar da pamuk ipliğine bağlı değil gönlünüzü ferah tutun güzel şeyler düşünün, hayal edin, dua edin. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah. Benim ikinci olunca ağrılarımın bebekten mi gazdan mı yorgunluktan mı olduğunu ayırt edebiliyorum yarın ilk kontrol heyecanlıyım
Hasta gibi yatmaktan silkindim maskemi yaptim bakimlarimi yaptim bide gidip sacimi kestirecegim manikurumu yaptiracagim tamamdir.
Yattikca yatasim geldi gunlerdir
Kizlar sarı akintiniz var mı çok fazla ve baş ağrısı olan??? Valla ben bunları çok yoğun yaşıyorum akıntı özellikle okula gittiğim zaman ayakta durunca artıyor enfeksiyon mu var acaba enfeksiyon çift çizgi çıkarmaz dimi?
inşallah canım ya gerçekten haşlanmış patates nane limon maden suyu ne içtiysem çıktı folik asit içtim o bile durmadı düzelir inşllah yoksa ayakta bile duramıyorum
Kizlar sarı akintiniz var mı çok fazla ve baş ağrısı olan??? Valla ben bunları çok yoğun yaşıyorum akıntı özellikle okula gittiğim zaman ayakta durunca artıyor enfeksiyon mu var acaba enfeksiyon çift çizgi çıkarmaz dimi?
Progestan kullanıyordm kan sulandırıcı vermemişti şimdi genetik ve pıhtılaşma testleri yapılacak sonuca göre bakıcsz iki ay korunma verdi belki daha fazla beklerim çok yıprandm
Anlıyorum
Ben de çok üzüldüm yıprandım
Ben de Mayıs’ta kürtaj olmıştum
Eşimle de iyi değildik üstüne
Uzun süre düşünmem demiştim ama bir adet geçince hemen insanın aklına düşüyor
Hayırlı zamanda gelirler inşallaj kucaklarımıza
Ben de ilk düşükten sonra yaptırmıştım testleri
Şimdi günde iki defa göbekten iğne yapıyorum
Sabah randevum var bakalım neler olmuş
Kalp atışı için gideceğim
Merhaba kızlar
Bugub doktor kontrolüm vardı ama gidemedim, kan testi yaptırdım 1056 çıktı
Ayın 1 ine randevu aldım tekrar .
Keseyi de kalp atışını da Allah'ın izniyle o zaman görürüm , tabi meraktan daha erken gitmezsem
Ya bugün aksi gibi çok yoğun bi gün 6buçukda kalktım nerdeyse hiç oturmadım diyebilirim okuldayım dersim biraz sonra bitecek ama Eve gitmem 5i bulur inş ayakta olmak sıkıntı olmaz alışık olmadığım bir acı tamda rahimde sanki bıçakla kazılıyor gibi bide nar mevzu geçince çok korktum
İlki kalp atışı durması sebebiyleydi bunda keseyi yeni görmüştük çok minikti kanamam başladı birden düştü sebepler araştırlcak şimdi cnm pıhtılaşmadan süphelendi doktorum
Selam... bugün benim doğum günüm ... sabah kanamayla uyandm hastaneye koştuğumda ise düşük yaptığımı öğrendm bütün günümü gözyaşlarıyla geçirdim akşamında bana hazırlanan bi doğum gününe katıldm eltimin çocuğunu kucakladm minicik bir bebeği kimse bilmiyodu ağlayamadım bu ikinci düşüğüm sizle paylaşmaktan başka çarem olmadı bıgün... rabbim hepinizinkini kucağınıza bağışlsn bu acıyla kimseyi sınamasın... allaha emanet olun
Canım çok geçmiş olsun Rabbim sabır versin bende 3 ay önce aynı durumu yaşadım kanamam yoktu kalp atışı durmuştu çok kötü bi durum Rabbim sabırlar versin. Benim ki tüp bebekti maddi manevi çok yıprandık şuan yine tüp bebekle hamile kaldım doğal şansım yok ne yazık ki eğer doğal yolla gebe kaldıysan sıkıntı yapma pıhtılaşma testlerini yaptır canım birde biz kürtaj materyalini genetik incelemeye göndermiştik kromozom bozukluğu çıktı. Böyle durumlarda da gelişim duruyor kaybediyoruz maalesef Rabbim bi daha hiç birimize yaşatmasın
Küçük oldugu ve kanamanin basladigi icin gerek gormemistir. Kurtajdansa boyle olmasi daha iyi canim. Ben 2 defa kurtaj oldum.ikisi de 9. haftadaydi. Çok gecmis olsun. Insallah tez zamanda tekrar hamile kalirsin ve saglikla kucagina alirsin canim.