İlki 6 haftalıktı kalp atışı vardı sonra durdu vakum kürtaj olmuştm cnmİlkinde kürtaj yapmışlar mıydı ?
benim de çok fazla akıntım var.Kizlar sarı akintiniz var mı çok fazla ve baş ağrısı olan??? Valla ben bunları çok yoğun yaşıyorum akıntı özellikle okula gittiğim zaman ayakta durunca artıyor enfeksiyon mu var acaba enfeksiyon çift çizgi çıkarmaz dimi?
senden toxoplazmaBide kızlar bugün araştırma hastanesine gittim bebeğin kalp atışını duymak için baya uğraştı tam net gelmiyordu kaç kere açtı falan dedm zararlı değil mi, doktor direk sen internete mi baktın dedi
Ben bu testleri bugün aile hekimliğinde yaptırdım. Hastane uğraştırıyor. Sağlık ocağında geç çıkıyor ama olsunsenden toxoplazma
rubella , cmv testlerı ıstediler mi ?
ve nereye yaptırdın .
Benımda çok yenı özeldeyım . Bunları yaptır dedi devlettte yaptırayım dedım ama telefonla hastaneyı aradım . Bu testlerı ıstıyorum dersenız yapmazlar rutın kontrole gelin doktor yapmak isterse yapar dedi
Sağlık ocağı yapıyorsa süper . Zaten acelesı yokmus.Ben bu testleri bugün aile hekimliğinde yaptırdım. Hastane uğraştırıyor. Sağlık ocağında geç çıkıyor ama olsun
Yani sonuc olarak canim zararli degil mi demek istediBide kızlar bugün araştırma hastanesine gittim bebeğin kalp atışını duymak için baya uğraştı tam net gelmiyordu kaç kere açtı falan dedm zararlı değil mi, doktor direk sen internete mi baktın dedi
yaptırdım canım ve cmv değerlerim pozitif çıktı riskli kaç tane doktora yönlendirildim avidite testi için en son bi enfeksiyon doktoruyla konuştum bu testler artık hamilelere önerilmiyor bile dedi çünkü bu sonuçlar belirsiz çıkıyor yalancı pozitif olabiliyor vs.çıksa bebek %100 sakat olacak diye bir şeyde yok küçük bi risk için aldıramazsında neyse en son araştırma hastanesine geldim avidite için içim rahatlasın diye oda başka hastaneye yönlendirdi bende senin gibi ne sekreterlerde konuştum hiç biri bilmedi anlamadı sora sora bulduk artık bugün yaptırdım avidite bakalım inşallah iyi çıkacaksenden toxoplazma
rubella , cmv testlerı ıstediler mi ?
ve nereye yaptırdın .
Benımda çok yenı özeldeyım . Bunları yaptır dedi devlettte yaptırayım dedım ama telefonla hastaneyı aradım . Bu testlerı ıstıyorum dersenız yapmazlar rutın kontrole gelin doktor yapmak isterse yapar dedi
Bide kızlar bugün araştırma hastanesine gittim bebeğin kalp atışını duymak için baya uğraştı tam net gelmiyordu kaç kere açtı falan dedm zararlı değil mi, doktor direk sen internete mi baktın dedi
Canim hamile misin cok sevindim gözünaydın Allah saglikla kucagina almayi nasip etsinYok canım kaşıntı kötü koku yok
aynen canım baya uğraştı tam duyulmadı baya az bi pıt pıt arada duyuldu ama ultrasonda görünüyordu kıpır kıpır kalbiYani sonuc olarak canim zararli degil mi demek istedi
Duydunuz mu pitpitlari
Boool meyveeeee başla ozellıkle portkal ve mandln yedımmm ıhlamura ya pekmez ya da lımon ve baaal koy en fazla ıkı fıncan ıcılıyo ılık ıc.. evdeysen bolboool dınlennn... guzelde corba ben hastayken hep tarhana ıcerımmm misss cok sukur ben ıyılestım cok korktum ılerlıcek dıye.. normalde ben zor ıyılesırım Allah yardım ettıBen de hiç elma sevmem,yanımda ısıra ısıra birisi yerse de gıcık olurumya kızlar ben galiba grip oluyorum,ne yapmam lazım
valla canım bilemiyorm bende her doktorun düşüncesi o kadar farklı ki hangisine inanıcağnı şaşırıyosunSizden daha iyi doktorlar var deseydin.Bazı drlar ne kadar bilmiş oluyor
Neden? Kızımda da hastayken ıcmıiştım sıkıntı yok gunde ıkı fıncan ıcebılırız. Tabı 5bardak ıcersek sıkıntı olabılır. Ayrıca ıkı doktorda ıcebılırsın demişti bende bilgi vermiş olayım
Gozunaydin olsunn:))masaAllahaynen canım baya uğraştı tam duyulmadı baya az bi pıt pıt arada duyuldu ama ultrasonda görünüyordu kıpır kıpır kalbi
Ben normalde yesıl cay vs ıcerdım tabı ama hamıleyken bencede ıcılmez dıye dusunuyorum. Ama ıhlamur ve adacayı gıbı caylarda sıkıntı yok dıye bılıyorum. Ihlamuru doktorum bızzat soyledı ben arastırdımm zararlı degıl. Maydnozu bende duydum zaten hıc sevmem:)))Hımmm ne bileyim bitki çayları zararlı diyorlar ya ondan dedim ben maydanoz falan yemiyorum aşılamadan sonra çok ağır grip geçirdim sakın bitki çayı içme dedi çevremdekiler yani ıhlamur a özel değil tüm bitki çayları için demişlerdir herhalde
anladm canım ben daha önce hiç gitmemmiştim kadın doğuma açıkçası kontrole fln o yüzden yeni öğrenmiş oldumtasarimcibayan bebek için ilk gittiğimde söyledi daha kese görünmemişti o gün değerim 329 du ama ben her ay düzenli gidiyordum doktora benim rahim yapım üretmeye müsait yani doktorlar öyle diyor mart ayında rahim içinden 2 tane polip alındı rahim dışından da 1 tane saplı miyom alındı benimkiler bazen hortluyor bir sürü oluyor bazen pek ortalıklarda görünmüyor :) en büyüğü 9 mm birkaç tane var ama önemli değil dedi hiçbirşey demedi ilişki yasağı vs ama biz korkudan zaten denemiyoruz herhalde 9 ay denemeyiz :)
Ya bugün aksi gibi çok yoğun bi gün 6buçukda kalktım nerdeyse hiç oturmadım diyebilirim okuldayım dersim biraz sonra bitecek ama Eve gitmem 5i bulur inş ayakta olmak sıkıntı olmaz alışık olmadığım bir acı tamda rahimde sanki bıçakla kazılıyor gibi bide nar mevzu geçince çok korktum
saol canım darısı başınıza :)Gozunaydin olsunn:))masaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?