2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Sen yaglanma var demistin o farkli canim bwnim enzim degerlerimde sıkinti var alt ast alp vs zaten kasinti yoksa degrlerin iyudir en buyuk ve ilk baslayan sikinti kasinma
Yağlanma var artı bazı değerlerde artış var dedi kuzum ondan bir korktum simdi kağıda senin bu yazdiklarini yazmış kan testi tekrarlasın demis acaba bendede ondan mi varya ilaci falan yokmuymuş sezeryanla mi alıyorlarmış

Bu ay bisey alamamki kendime harcadim bu ay iccamasirlarim bile olmuyordu artik ne kampanyası varmis 200 tlye 50 tl ise onu biliyorum canim
Sanırım o dediğin :) derdimiz bitmoyor ki valla bende alıcam emzirme sütyeni ama sanki aloexpreste daha kullanışlolar gibi geldi bana baktınmı hiç dışardada giyilebilecek birsey arıyorum nbb ninkini hemen bozuluyor diyorlar yıkamayabile gelmiyormuş

Bitane suwenden hediye almışlar bana incecik birsey göğüs ucu belli ediyor düsün birtanede ben eminonunden aldim o baya sağlam yıkadım kullaniyorum bilindik bir marka degil ama cok işime yaradı değişiyor yani bu arada ikiside normalde de kullanabileceğin sutyenler diğerlerinden farkli değiller modelleri gayet güzel

O fiyatlar baya baya iyi kremi ilk defa bu kadar uyguna gördüm bende hemen bir bakayim da alayim saol canim
Rica ederim canımm Aynen normalde sürekli bakıyordum dün artık e bebekten alacaktım bu listeyi hediye çeki muhabbetine sonra hepsiburadaya bir kez daha bakayım dedim fiyatlar baya iyi geldi hepsini attım sepete bugün elimdeydiler:)

İyi bari kimmiş o sana sütyen hediye ediyor ne güzelmis ya bende istiyorum hediye yormasınlar bizi :) bende bi pazara bakayım belki vardır kim bilir :)

Kızlar alt tarafta acayip bi baskı varmış gibi sanki diye oturursun hep öyle varmı bu durumu yaşayan açılma felan mi var acaba

Kasintin yoksa korkma kasinti degerlerinde sıkinti varsa kesinlikle oluyor testlerini mutlaka yaptr normal bile ciksa kasintin oldugunda ihmal etme testi tekrarlattir deger sonradan da yukselebiliyormus takip altinda olduktan sonra sorun yok yeterki bilinsin ilaci var ama yine de 37 yi pek gecirmiyolar degerler ilaca rağmen yine de yukseliyormus son haftalarda . 37. Hafta oldugu icin dogum bslamamis oluyor ya o yuzden sanirim sezeryan yapiyorlar ama dr uygun gorurse suni sanci ile normal denenebiliyo arastirdigim kdari ile kasinti genel vucutta oluyor ama el ayak kol bacaklarda siddetli kasiniyor oyle bir durum olsa hemen kasinir yani

Benimki sınırda o zaman saniyorum yoksa uyarmazdı testi tekrarla diye kaşıntı olmazsa sıkıntı yok diyorsun peki kaşıntıya nasil dayaniyorsun çıldırır insan senin sezeryan olacagim kesinleşti mi peki?

Hiç bile okadar kilon yok ne baseni ne poposu :) ben birşey görmüyorum sanki daha 5.ayındasın gibi
Sağol canım benim senin bacakların ip ince benimkilere baksana bide bazıları aa çok kilo almışsın hep kendine almışsın kiloyu bebek kesin küçük doğucak diyorlar sinir oluyorum

İyi bari kimmiş o sana sütyen hediye ediyor ne güzelmis ya bende istiyorum hediye yormasınlar bizi :) bende bi pazara bakayım belki vardır kim bilir :)
Eşim pazarlamacı benim onun satış yaptığı bir firma var o mağazanın sahibi yaşlı bir teyze göndermiş pijama takımı ve sutyen saolsun en yakınlarım bile yapmazken o düşünmüş Allah daha cok versin kazançları bol olsun insallah ekstra pijama alacaktim onun sayesinde almayacagim iyi ki var düşünen boyle insanlar

İnşallah bakalım bide ben şöyle düşünüyorum tv izlerken hep aynı koltukta aynı şekilde yatıyorum sağ tarafıma. Yatakta yatarkende hep sağıma yatarım çocuğun sağda olması acaba bununla ilgilimidir bazen sağımda çok fena sertleşiyo hemen soluma dönüyorum sağ tarafım yumuşacık oluyo sol tarafım sertleşiyo bu sefer

Sen yaglanma var demistin o farkli canim bwnim enzim degerlerimde sıkinti var alt ast alp vs zaten kasinti yoksa degrlerin iyudir en buyuk ve ilk baslayan sikinti kasinma
Değerleriniz kaç çıktı acaba? Benim de normalin üstünde ve giderek yükseliyor ama henüz kaşıntı problemim yok. Belli bir seviyeden sonra mı bu şikayetler başlıyor acaba?

E bebekte o krem 56 tlmi neydi en son alsaydım üzülürdüm gercekten bende sepete attim ama yarin alabileceğim sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…