2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Onunla alakalı değildir saniyorum ya ben hep uzanırken sola yatarim uykuya gecerken saga donerim genelde bizimki masallah kendi nasil isterse öyle dönüyor yatış pozisyonu ile alakali olsa keske herkes ona gore yatar bence döner annesi merak etme cok oyuncu bunlar biz isteyince degil keyifleri gelince dönüyorlar

32. Haftada seni sollarım gibi duruyor sanirim ozaman hic hareket edemeyeceğim masallah size göbekten alanlar cok sansli ❤
12 kilo aldim 72 oldum. Basendende aldim ama hic takmiyorum oglusum buyusun yeter bana. 29 dan sonra durdu kilo alimi korkma bence ayni kalirsin❤

orası kesin 2 çocukla ordan oraya huniyle veririm yazın bol bol yürüyüş artımız olacak
Arkadaşımın yeni bebegi oldu 2. Cocugu diyorki bana tek cocuk hic cocuk kiz yeni dogum yapti en fazla 2 ay olmuştur dal gibi oldum koşturmaktan diyor onlar saglikla gelsinde biz hunili olmaya raziyiz

ben o verdiği ferahlık hissini seviyorum ya yakıyo evet ama rahatlatıyo baya sonrasında gece yatmadan biraz sürerdim çok sızlayınca bide içine itmek gerekio sürekli
Evet canim.oyleymis b4n başta korktum bir yapmaya ama o ağrıyı çekmektense iterim daha iyi deneyecegim cok saol

Değerleriniz kaç çıktı acaba? Benim de normalin üstünde ve giderek yükseliyor ama henüz kaşıntı problemim yok. Belli bir seviyeden sonra mı bu şikayetler başlıyor acaba?
Alt 45 ast 69 olabilir testi tekrarlyin yediklerinize dikkat edin belki yediklerinizdn yukseliyordir yumurta et tavuk balik yagli yiyecekler tuketmeyin bide oyle kan verin

Olabilir canim benimde asiri yuksek degil 400 500 cikanlar bile var safra asidine bakilmadi o daha cok etkili tehiste . kasimaktan uyuyamiorum halsiz dusuyorum Allahtan her gun ayni siddette degil bazen az kasiniyo bazen kafayi yiyorum hart hurt dus biraz iyi geliyo kolonya dokuyorum bebe yagi suruyorum azcik rahatlatiyor ama uykusuz halsiz kalincaya kadar kasiniyorum en son yorgunluk uykusuzljk agr basiyor oyle uyuyabiliyorum dr la konusmadim daha yarin konuscam bakalim derseki normal riskli denemem ama suni ile deneyelim derse denerim

Arkadaşımın yeni bebegi oldu 2. Cocugu diyorki bana tek cocuk hic cocuk kiz yeni dogum yapti en fazla 2 ay olmuştur dal gibi oldum koşturmaktan diyor onlar saglikla gelsinde biz hunili olmaya raziyiz
Allahtan benim oğlum çok sakin ama uykısuzluk insanı yıpratıyor. Onlar için herşeye katlanmaya değer dediğin gibi sağlıklı olsunlar yeter

Alt 45 ast 69 olabilir testi tekrarlyin yediklerinize dikkat edin belki yediklerinizdn yukseliyordir yumurta et tavuk balik yagli yiyecekler tuketmeyin bide oyle kan verin
çok yüksek değilmiş değerleriniz, benden iyisiniz hatta :) ben de ilaçlardan olabilir mi diye düşünmüştüm, beslenmeye de dikkat etmek gerek sanırım. bir de doktorum açlık safra asidi testi de istedi, bakalım umarım buluruz sebebini.

Sizin ac cikti ggt alp gobo dier degerlerde yuksek cikti sizin onlar normal mi? benim baska sikayetimde var idrarda koku renk degisikligi ve leke cikti kocaman 2 tane bendende dr safra asidi istedi ama hastane yapmiyormus yarin sorucam sart derse baska yerde yaptiim artik

Maşallah maşallah bayılıyorum sana ❤❤ Sende fotoğraf at bakalım iki canlı göbüş nasıl oluyor benimkide geçen hafta 2200dü doktor çok iyi dedi senin doktorun sana kim bilir neler diyordur
Sağol canım benim, evet seninki de çok iyi maşallah, tüm hayatları iyi geçsin inşallah..
bi ara foto atmaya çalışçam :)

Sağol canım neden bunu tercih ettin yani diğerleri ile arasında bı fark mı var ben aralarındaki farkı bilemedim de ondan soruyorum
Ben alalı açıkçası 2-3 sene oldu askısız olduğu için bunu tercih etmiştim
Üff saçımı kestirmek istiyorum ama o batıl inancı kafama soktular bikere
Ben kahkül kullanıyorum sık sık kestiriyorum valla
Ayyy insallah ama bakalim ben o popoyu nasil eritecegim doktorlara kalsa3 kilo almamız lazım heralde
Doktorlara kalsa 6-7 kg ile bitirmemz lazm
O değil de böyle herkesi görünce bir araya toplansak ne kadar tatlış oluruz keşke öyle bi imkan olsaydı bisürü göbiş
Bizim iş yerinde 5 gebe var birarqya gelnce çok komik oluyoruz

Cnm bende aliexpresten aldım dün geldi. 1 ay oldu sipariş edeli 3 tane farklı istemiştim bir tane geldi diğerleri yolda. Güzel bişeye benziyor öyle ince değil göğüs uçlarını belli etmiyor. Burdan baktiklarim in hepsi penye. Bende böyle bişey arıyordum.sana Fikir olsun diye yazdım cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…