Sen yaglanma var demistin o farkli canim bwnim enzim degerlerimde sıkinti var alt ast alp vs zaten kasinti yoksa degrlerin iyudir en buyuk ve ilk baslayan sikinti kasinma
Insallah zamaninda doner yan tasimak kolaymis doktorum oyle demisti bas asagi olunca mesaneye falan baski yapiyorya zor oluyor o gobege anlasilmiyordur tabiki senin icin tek zorluğu o olur yer iste ama hiç utanmam valla ben vermezlerse kavga bile cikaririm
Öylemiymiş valla benim yanlarım çok acıyor ya bazen öyle bi bastırıyoki. Cuma günü doktora gidicem o zamana kadar çalışıcam dönmesi için pilates topuyla falan belki döner hem bu şekilde normal doğumda zor olurmuş :/
Ayyy ne guzel olmus ben resmen hic fotograf cekmedim ilk gunler bulantidan sonrasinda gezmekten simdide usendigimden bu arada 12 kiloyu nereye dagittinki sen yok kaybolmus
Popo bacaklar ve pehlivan gibi kollarıma daha dikkatlı bak canım üşenme yaa çekil mutlaka. Bana bi arkadaşımın ilk söylediği şeydi . Hiç foto çekilmemişim hamileliğimde çok pişmanım bol bol resim çek dedi
Popo bacaklar ve pehlivan gibi kollarıma daha dikkatlı bak canım üşenme yaa çekil mutlaka. Bana bi arkadaşımın ilk söylediği şeydi . Hiç foto çekilmemişim hamileliğimde çok pişmanım bol bol resim çek dedi
Benim.is işten gecti.sanirim 29 olduk daha nereye fotoğraf normal çekerim ben de arada senin gibi yapamamda 12 yi başarılı bir sekilde dağıtmışsın ben onu bunu bilmem
Öylemiymiş valla benim yanlarım çok acıyor ya bazen öyle bi bastırıyoki. Cuma günü doktora gidicem o zamana kadar çalışıcam dönmesi için pilates topuyla falan belki döner hem bu şekilde normal doğumda zor olurmuş :/
Daha erken kuzum bakma bizimki ilk 25. Haftasinda dogum..pozisyonu almisti doktor da fazla beklemez sizin aceleci 36 37 lerde gelir demisti cok sukur sonra döndü simdi yine dogum pozisyonu almis doktorum yine döner sizin ki diyor 37. Haftaya kadar yolu varmis ama 34. Haftadan sonra hareket alanlari kısıtlandığı icin zor dönerlermiş o zamana kadar konuş anlaş dönsün anneyi zora sokmasin
Doktorlar hep kötüyü soylerlerki hazırlıklarımızı yapın diye ama genelde bebisler onlarin söylediğine uymaz seni dinliyormuş annesi anlat ona konuş onunla bol bol bayram şekeriniz olsun insallah disarda 1 nündense icerde 1 saat demisler ne. Kadar durursa o kadar iyi
Benim.is işten gecti.sanirim 29 olduk daha nereye fotoğraf normal çekerim ben de arada senin gibi yapamamda 12 yi başarılı bir sekilde dağıtmışsın ben onu bunu bilmem