Evet canım benimde bulantıma ek olarak mide yanması eklendi. İkisi birden çok zor bu gece kolum çok ağrıdı. Mide yanması için rennie çiğnedim bi saat sonra zofer içtim bi düzelemedim. Bugünde magnorma başladım inş sağlıkla kavuşalım yavrularımıza şikayetçi değilim bu arada meyve Banada iyi geliyor tatlı normalde de sevmem zaten
Ben 80le başladım 100e az kaldı. Fotoğraf paylaşanlar gayet güzel görünüyo maşallah. Doğurduktan sonra hemen yürüyüşle başlamayı düşünüyorum. Spora da artık ne zaman el verirse sezeryan olursam eğer kardiyo ağırlık ne varsa girişicem azami süreyi doldurunca fit olamadım hiç ama fit anne olmak istiyorum
Isın eğlencesi tabi kilolar sağlığı etkilemedigi bebisi etkilemedigi sürece alinir verilir kuzum hic kafana takma ben ilk kez bu rakamlara ciktim veremem diye arada bir tedirginlik gelse de cok umrumda değil acikcasi spor sevmez diyet sevmez bir insanım artik seveceğim mecburen
Valla normalde bebişte iri ama öne doğru çıkmamak için direniyor resmen. Artık böbreklerim ağrıyor öyle bi sertki yan taraflarım sanırım bebeğin duruşundan ötürüde bu şekilde karnım
Valla normalde bebişte iri ama öne doğru çıkmamak için direniyor resmen. Artık böbreklerim ağrıyor öyle bi sertki yan taraflarım sanırım bebeğin duruşundan ötürüde bu şekilde karnım
Benim ki baş aşağı duruyormuş yine dönmüş hic yan durmadı resmen hep dik catlamazsin sonrasında cok uğraşmazsın ne güzel iste ama toplu taşımada sana yer vermezler kesin
Vücut tekrar aynı seyi yaşmaktan korkuyir ve depo yapıyor galiba bende baya çıkardom neydi o güNler derken daha ne günler görücez ebebekte kampanya varmış habeiniz varmı alacağın şeyler varsa bi uğra isyersen
Ne 3 ü nezamandı o 5 aylıkkendi şimdi iki ay gecti bu halim daha yeni bende 10 kilo olmuştu alalı ama firenledm şuan 9 ile 8 arası oynuyor daha nekdar alırız bir fikrim yok :)
Ayyy ne guzel olmus ben resmen hic fotograf cekmedim ilk gunler bulantidan sonrasinda gezmekten simdide usendigimden bu arada 12 kiloyu nereye dagittinki sen yok kaybolmus
Benim ki baş aşağı duruyormuş yine dönmüş hic yan durmadı resmen hep dik catlamazsin sonrasında cok uğraşmazsın ne güzel iste ama toplu taşımada sana yer vermezler kesin
Insallah zamaninda doner yan tasimak kolaymis doktorum oyle demisti bas asagi olunca mesaneye falan baski yapiyorya zor oluyor o gobege anlasilmiyordur tabiki senin icin tek zorluğu o olur yer iste ama hiç utanmam valla ben vermezlerse kavga bile cikaririm