2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Magnorm bana ciddi bulanti yapti degistirdim magosit yada magnezinc kullaniyorum bilgin olsun canim bulantini tetiklemesin

Isın eğlencesi tabi kilolar sağlığı etkilemedigi bebisi etkilemedigi sürece alinir verilir kuzum hic kafana takma ben ilk kez bu rakamlara ciktim veremem diye arada bir tedirginlik gelse de cok umrumda değil acikcasi spor sevmez diyet sevmez bir insanım artik seveceğim mecburen

Iç karnın konya ovasimi mübarek hic gobek cikmamis neredeyse ne güzel masallah fiziğin neredeyse bozulmamış
Valla normalde bebişte iri ama öne doğru çıkmamak için direniyor resmen. Artık böbreklerim ağrıyor öyle bi sertki yan taraflarım sanırım bebeğin duruşundan ötürüde bu şekilde karnım

Valla normalde bebişte iri ama öne doğru çıkmamak için direniyor resmen. Artık böbreklerim ağrıyor öyle bi sertki yan taraflarım sanırım bebeğin duruşundan ötürüde bu şekilde karnım
Benim ki baş aşağı duruyormuş yine dönmüş hic yan durmadı resmen hep dik catlamazsin sonrasında cok uğraşmazsın ne güzel iste ama toplu taşımada sana yer vermezler kesin

Bu ay bisey alamamki kendime harcadim bu ay iccamasirlarim bile olmuyordu artik ne kampanyası varmis 200 tlye 50 tl ise onu biliyorum canim

Benim ki baş aşağı duruyormuş yine dönmüş hic yan durmadı resmen hep dik catlamazsin sonrasında cok uğraşmazsın ne güzel iste ama toplu taşımada sana yer vermezler kesin
Vermiyolar valla annem yanımda olursa o diyor yer verirmisiniz hamilede diye utanıyorum benimkide yan duruyomuş kafası sağ tarafta ayakları solda

Vermiyolar valla annem yanımda olursa o diyor yer verirmisiniz hamilede diye utanıyorum benimkide yan duruyomuş kafası sağ tarafta ayakları solda
Insallah zamaninda doner yan tasimak kolaymis doktorum oyle demisti bas asagi olunca mesaneye falan baski yapiyorya zor oluyor o gobege anlasilmiyordur tabiki senin icin tek zorluğu o olur yer iste ama hiç utanmam valla ben vermezlerse kavga bile cikaririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…