Ben de bugün tahliller için gittim evet benimki de bı hafta önde ilerlerken haftasıyla uyumlu hatta bı iki gün geride çıktı sormadım ben nedenini çok da önemsemedim açıkçası çünkü cihazdan cihaza fark ediyor denilmiştiBugün devlete gittim kan vermek için doktor ultrasonda 2kilo dedi bebeğin kilosuna halbuki geçen hafta 2200dü özelde doktora dedim bizim ultrason cihazından kaynaklıdır genelde 2yle 2buçuk arasını gösteriyor dedi devlete giden arkadaşlar bebek geride derlerse takmayın mesela @Mah-i nev sen canım belki bebek iyi gidiyor ama cihazdan ötürü öyle gözüküyordur. Bi buçuk hafta öndeydi benimki şuan haftasıyla aynı çıktı
İnşallah canım teşekkürler napalım iç karnımız dar demekki hemen yanlarım doluyor belim kalınlaşıyor zaten hamile olunca..bosver bitttter herkes bişey söylüyor. Ben tanıdık değilse soranlara evet az kaldı diyorum haftasını büyük söylüyorum napıyım.Maşallah canım süslere bayıldım güle güle kullanmak nasip olsun . Bende sen gibiyim geçen hafta sağlık ocağında kaç haftalıksın diye sordu hemşire 28 dedim 38 gibisin deyip güldü
Nasıl oldun canım?Sabah ciddi bir bas dönmesi bulanti ve çarpıntı ile uyandim suan geçmesini bekliyorum gecmezse doktora gideceğim evde tekim birde eşimi de korkutmak istemedim arasammi acaba ?
Oğlum 2300 gr. Yanlış yazmışım pardon..Bugün ultrasona gittim, kızım 2100 gr, oğlum 2500 gr olmuş :)
Ne incesi ya resimde öyle çıkmış galiba milletin işi gücü yok zaten benim bsbeiş baya önden gidiyor milletin laf8na baksam bakamıyorum yemiyormuşum hep hamurlu yağlı ağır seyler yedikleri için benim.midem kaldırmıyor tereyağı çok fazla kullanıyorlar birde eti s7reklide et yenirmi canım almıyor milletin yaptığınıda yiyemiyorum zaten yöre bana bambaşka :)Sağol canım benim senin bacakların ip ince benimkilere baksanabide bazıları aa çok kilo almışsın hep kendine almışsın kiloyu bebek kesin küçük doğucak diyorlar sinir oluyorum
Benim bugun tekrar bakildi alt ast ayni cikti yine ggt de önemli dmkki senin onndan kasintin yok yine de yagli seyle yeme canimast 49, alt 95 çıkmıştı ama diğer diğerlerim ggt vs. önceki tahlilde ölçülmüştü o zaman normaldi. bu hafta hepsine tekrar bakıcaz artık.
İyi de olmuş bazı insanlar sanki ihtiyacı anlayıp demeden alıyor da annemler almıs birseyler kaynanamlarda tutmuş aynı seyleri almış yeni dedim halbuki annemler bunları aldı diye sormadan kafalarona göre takılıyorlar :) bende karışmak dahi istemiyorum daha ne aldımsa bir laf etti kaynana hanım sanki kendi cok biliyor kaç ayddır nohut battaniye alıcam diyor almıyor gitmiş annem almıs dedim annem almıs alt ama da almış bunlar duymamış ayn8 seyi daha yeni almıs annm aylar öncesinden basladıEşim pazarlamacı benim onun satış yaptığı bir firma var o mağazanın sahibi yaşlı bir teyze göndermiş pijama takımı ve sutyen saolsun en yakınlarım bile yapmazken o düşünmüş Allah daha cok versin kazançları bol olsun insallahekstra pijama alacaktim onun sayesinde almayacagim iyi ki var düşünen boyle insanlar
Sadece kan ilaci kullaniyorum bnde okudum dhn biraktim kan ilacini dr a sorucam en cok el ve ayakarim kasiniyor benimde.sonuclari gastreontoloji ye goster dedi o soyler artik tekrarini muhtemelen tekrarlanir cunku yukselirse bebegi erken alabiliorlar takip ediliyor hep değerlerSelam canm 2-3 hafta önce benim de ast alt değerlerim yükselmiş 48-38 gibi bişeydi drum hemen git safra asidi testi yaptır dedi, ya da testi tekrarlayalım 3 gün sonra artış var mı bakalım dedi, ben netten araştrdığmda progestn, kan hapı vitamnlerin de karaciğer enzimlerini yükseltebileceğini okudum, dra sormadan hepsini bıraktım ve bol salatalı karaciğere yararlı şeylerle beslendim ve 3 litre su içtim, 3 gün sonraki testimde 34-24 e düşmüştü normal sınırdaydı yani. Kaşıntı bende de oluyordu normalde kaşınan biri değilim durup dururken saçma sapan biryerim kaşınıyordu şimdi öyle bi şey kalmadı. Kolestazide el içi ve ayak altı kaşınırmış buarada. Senden testi tekrarlamanı istedi mi drun? Ve ilaç kullanıo musun onlardan olabilir mi?
Baktıklarım bunlardandı cok pratik geliyor kaça aldın ki hemen sipariş vericem gelir doguma kadar ya daha vaktimiz var geçen hafta alaydım keske indirim vardı baya ama alamadm hesab8mda para yoktu :) birtane alt aldm benimkide gelmek üzere baz8çamaşırlar sanki kesiyor gibi tenimi kac beden aldın onlar8n bedeeri farklıda birde sitenin linkini atsanaEki Görüntüle 2256703 Cnm bende aliexpresten aldım dün geldi. 1 ay oldu sipariş edeli 3 tane farklı istemiştim bir tane geldi diğerleri yolda. Güzel bişeye benziyor öyle ince değil göğüs uçlarını belli etmiyor. Burdan baktiklarim in hepsi penye. Bende böyle bişey arıyordum.sana Fikir olsun diye yazdım cnm.
Benimkinin aynısı ben şubatta e Bebek indiriminden 60 liraya almıştımOyuncak fil alıcaktım instagramda hep 90 liraydı hepsiburadada 78e buldum kargoda ücretsiz 50 ve üzeri olduğu için. Bi tanede depend aldım gördüğüm en iyi fiyattı.
Uyku filinin linkini attım almak isteyenlere ❤Birlik Oyuncak Uyku Arkadaşım Jumbo Fil 60cm Gri Fiyatı
Birlik Oyuncak Uyku Arkadaşım Jumbo Fil 60cm Gri en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Şİmdi nasıl oldun canım?Sabah ciddi bir bas dönmesi bulanti ve çarpıntı ile uyandim suan geçmesini bekliyorum gecmezse doktora gideceğim evde tekim birde eşimi de korkutmak istemedim arasammi acaba ?
Çok iyi almışsın valla ben ikeadan alıcaktım ikea üretmiyomuş artık instagramda 90 lira aliexpresste 70 civarı ama bekleyemem o kadar bu iyi geldi aldım inşallah güzeldirBenimkinin aynısı ben şubatta e Bebek indiriminden 60 liraya almıştım
Sadece cihazdan cihaza değil canım aynı cihazda farklı kişi baksa bile değişir:) hatta aynı doktor aynı cihaz 1-2 saat arayla bebeğin pozisyonundan bile değişir çok ekstra yüksek veya düşük rakamlar çıkmadığı sürece takmamak lazım zaten matematiksel değerler sonuçta tartı Yok kiBen de bugün tahliller için gittim evet benimki de bı hafta önde ilerlerken haftasıyla uyumlu hatta bı iki gün geride çıktı sormadım ben nedenini çok da önemsemedim açıkçası çünkü cihazdan cihaza fark ediyor denilmişti
Aynen aynen takılmadım o yüzden zaten canım tahliller için gitmiştim devlete gitmişken de bebişimi görmüş oldum doğduklarında inşallah göreceğiz bakalım tontik mi olacaklar yoksa sıska mıSadece cihazdan cihaza değil canım aynı cihazda farklı kişi baksa bile değişir:) hatta aynı doktor aynı cihaz 1-2 saat arayla bebeğin pozisyonundan bile değişir çok ekstra yüksek veya düşük rakamlar çıkmadığı sürece takmamak lazım zaten matematiksel değerler sonuçta tartı Yok ki
Evt cnm kullanisliya benziyor. Beden olarak 42 beden aldım. Bedenleri böyle en büyüğünü aldım ortalama 85 /B boyutunda. Tereddüt ettim ama tam benim bedenim.Baktıklarım bunlardandı cok pratik geliyor kaça aldın ki hemen sipariş vericem gelir doguma kadar ya daha vaktimiz var geçen hafta alaydım keske indirim vardı baya ama alamadm hesab8mda para yoktu :) birtane alt aldm benimkide gelmek üzere baz8çamaşırlar sanki kesiyor gibi tenimi kac beden aldın onlar8n bedeeri farklıda birde sitenin linkini atsana
YarasınYa birisi çikolata getirmişti baya da yedim dört beş tane sonra bi baktım çikolatanın içinde alkol varmışbebe kafayı bulur mu acaba içerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?