2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kızlar cıkolata nerden yaptıracaksınız aklınızda site vs varmı?
Ben instagramdan yaptircam canim. Begendigim modelin ekran resmini attim yapariz dediler. Arkadaslarimda ordan yaptirdi. Hem fiyat uygun hemde istege gore herseyi yapiolar. Parti konagi diye bir sayfa bir bak istersen

Magnorm bana ciddi bulanti yapti degistirdim magosit yada magnezinc kullaniyorum bilgin olsun canim bulantini tetiklemesin
İki gündür magnorma başladım yanında zofer o yüzden mi acaba aslında gebelik önceside kullanmıştım bulantı yapmamıştı valla ne yapacağımı şaşırdım

Canim o granul sabunlari makina eritemiyor oylece koyunca camasir makinalarinin tikandigini bozuldugunu bile yazmislar. sicak suyla karistirip oyle koyman gerekir. Ben onunla ugrasmamak icin sivi deterjan aldim.

Kızlar cıkolata nerden yaptıracaksınız aklınızda site vs varmı?
Ben dışı isimli çikolata yerine çikolatacıdan el yapımı çikolatalardan yaptırıcam sonuçta isimliler de yeniyo yazık yavrumun ismi çöpe gitmesin gelenler de kaliteli dişe dokunur çikolata yesin mantığındayım madlen çikolatayı da sevmem zaten

Selam kızlarrrr
Yoktum kaç gündür,o kadar yoğun ki bu günlerim. Ufak bir kaçamak gezi yapıyoruz eşimle ama aklım da sizlerde göbişlerinize bayıldım
Bu arada bebek arabamızı aldık. Hiç aklımda olmayan bir mpdel aldım kraft evo aldık 1050tl idi civilde.
Bu daaa arkadaşımın kızım için yaptırdığı tulum

Eklentiler

• F01055AE-FCBC-469E-AA7E-0183B7F23795.webp
    50,4 KB · Görüntüleme: 121
Çok iyi almışsın valla ben ikeadan alıcaktım ikea üretmiyomuş artık instagramda 90 lira aliexpresste 70 civarı ama bekleyemem o kadar bu iyi geldi aldım inşallah güzeldir
Aa bende bikac ay once ikea dan almistim sonuna denk gelmisim demekki ama hepsiburadanin fiyatı uygunmus canim hayirli olsun :)

Resmen yorgunluktan geberiyorum..
Sanki taş taşımış gibiyim akşama kadar..
Bugün geçen ebebek alışverişimden kazandığım çek ile geri kalan eşyaları almaya gittik..Biz toplu yaptığımız için çek epey yüklü geldi bitirene kadar biraz uğraştık ve bol bol bez aldık..
Fisher Price Hipopotam projektör , Top havuzu oyun halısı çok sevimli bayıldım..
Bir tek geriye kalan beşik , şifonyer kaldı onlarda olunca biz okeyiz..

Süsleme konusuna gelince benim arkadaşımın annesi yapıyor hatta size atayım neler yaptığını toplu olarak hepsi bana 850 tl tuttu.. En kısa zamanda başlayacak yapmaya.. Hepsinin ortak rengi ayaz yazılı kapı süsü renginde olacak..

Fiyat uygunmudur bilmiyorum ama en azından tanıdık..

Eklentiler

• 90839D3E-5D76-46C3-A5B2-9D92AD7395BE.webp
    48 KB · Görüntüleme: 84
  • C210F3BF-9B69-4492-847C-741EA03598D2.webp
    42,4 KB · Görüntüleme: 84
  • 26623A34-2EA1-4DE2-BED3-FE5D346424E3.webp
    37 KB · Görüntüleme: 85
  • 1757E046-F36F-42DD-9D7F-BC5ED2A4BD8F.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 83
  • D2BF4982-B749-47AD-B045-7490DCBD7015.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 77
  • 2D26FEA5-1EB2-4586-BA58-1034825BF67B.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 77
Çok iyi almışsın valla ben ikeadan alıcaktım ikea üretmiyomuş artık instagramda 90 lira aliexpresste 70 civarı ama bekleyemem o kadar bu iyi geldi aldım inşallah güzeldir

Ben de n11 den almıştım 79tl idi 11tl kuponum vardı 68e geldi beğendik ama dikkat ettim ensesinde beyaz ipleri gözüküyor, o biraz hoşuma gitmedi.

Arkadaşlar iyi akşamlar çok yazamıyorum ama yorumlarınızı okuyorum. siz çoğu şeyi hallettiniz, ama benim çok eksigim var. Sadece büyük şeyleri aldık besik, araba gibi. Bebek için birkaç kıyafet almıştım, aldıklarımi listeledim ama az almışım. Kaç çıtçıtli zıbın, kaç alt pijama, kaç pijama takımı, penye battaniye olmalı? İki tane 10lu hastane çıkışı yeterli mi? Yaptığınız listeniz varsa benimle paylaşır mısınız? Siz neyi ne kadar aldınız? Gurbette tek başıma yapmaya çalışıyorum hazırligimi

Canım bana fazla geldi kendimce hesapladım tek tek ama genede biraz fazla geldi. Ben aldığım herşeyi araştırarak aldım atıyorum kapı süsümü yaptırıcam bi model beğendim instagramdan 5-6 sayfayla görüştüm en uygun fiyat verenlerin içinde içime hangisi siniyosa onu seçtim ama vaktim yok ben uğraşamam diyosanda hak veririm yaptır gitsin. Ben evdeyim boşum diye irdeledim öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…