Aynen aynen takılmadım o yüzden zaten canım tahliller için gitmiştim devlete gitmişken de bebişimi görmüş oldum doğduklarında inşallah göreceğiz bakalım tontik mi olacaklar yoksa sıska mı bu arada benim bebişim kanala kafasını dayamış doğru yeri bulmuş bekliyormuş öyle doktor bunu söyleyince aslında ne kadar da sonlara yaklaştığımızı hatırladım sağlıkla ve zamanında gelsinler inşallah
Evt cnm kullanisliya benziyor. Beden olarak 42 beden aldım. Bedenleri böyle en büyüğünü aldım ortalama 85 /B boyutunda. Tereddüt ettim ama tam benim bedenim.
Sadece kan ilaci kullaniyorum bnde okudum dhn biraktim kan ilacini dr a sorucam en cok el ve ayakarim kasiniyor benimde.sonuclari gastreontoloji ye goster dedi o soyler artik tekrarini muhtemelen tekrarlanir cunku yukselirse bebegi erken alabiliorlar takip ediliyor hep değerler
Arkadaşlar BEN lerinizde artış var mı? Benim olmayan yerlerimde benler çıktı boynumda ve göğüs çevremde böyle bi farklılaşma yaşayan var mı? Yani toplam 6-7 yeni benim var
Arkadaşlar BEN lerinizde artış var mı? Benim olmayan yerlerimde benler çıktı boynumda ve göğüs çevremde böyle bi farklılaşma yaşayan var mı? Yani toplam 6-7 yeni benim var
Teşekkür ederim cnm. Link için eşimin telinden sipariş vermiştim o sebeple atamicagim. Fiyatı da 3 tane aldığım için tam hatırlayamadım. 17 TL 19 TL ve 26 TL link almıştım bu rakamlarda kesin değil tam hatırlayamadım. Kusura bakma ilk mesajım yarım kalmıştı yazamadım şimdi müsait oldum. Diğerleri gelirse onlarında atarım inş
kızlar ben bebeğin kıyafetleri için hem dalan roxy granül sabun hem green clean baby almıştım. şimdi bir şeyler yıkayacaktım dalan roxy'yi deneyeyim dedim. kokusunu falan merak ettim. çamaşırları çıkardım üstünde hep sabun kalıntıları kalmış. bir kez daha durulama programına attım yine kalıntılı çıktı. 1 çay bardağı koymuştum üstelik ve program 40 derecede 1 buçuk saat. ben bu deterjanı hiç önermiyorum bebek kıyafetleri için.
Bugün devlete gittim kan vermek için doktor ultrasonda 2kilo dedi bebeğin kilosuna halbuki geçen hafta 2200dü özelde doktora dedim bizim ultrason cihazından kaynaklıdır genelde 2yle 2buçuk arasını gösteriyor dedi devlete giden arkadaşlar bebek geride derlerse takmayın mesela Mah-i nev
sen canım belki bebek iyi gidiyor ama cihazdan ötürü öyle gözüküyordur. Bi buçuk hafta öndeydi benimki şuan haftasıyla aynı çıktı
olabilir canım ya benim doktor zaten hiç bir şey demiyor gayet iyi diyo geriden falan da demiyo haftasını bile yaklaşık 29-30 haftalık demişti düşün bende çok güvenmiyorum zaten doktorda farkında sanırım ki hiç bir şey demiyor normalde söylüyorlar sanırım geriden geliyo falan diye
olabilir canım ya benim doktor zaten hiç bir şey demiyor gayet iyi diyo geriden falan da demiyo haftasını bile yaklaşık 29-30 haftalık demişti düşün bende çok güvenmiyorum zaten doktorda farkında sanırım ki hiç bir şey demiyor normalde söylüyorlar sanırım geriden geliyo falan diye
Aynen öyle eğer gerçekten geriden geldiğini hissetseydi söylerdi ben baştan beri özele gidiyorum ilk kez haftasıyla aynı çıktığını söyledi doktor şaşırdım hep önde gidiyodu ama cihazdan kaynaklı öyle çıktı bencede.
Aynen öyle eğer gerçekten geriden geldiğini hissetseydi söylerdi ben baştan beri özele gidiyorum ilk kez haftasıyla aynı çıktığını söyledi doktor şaşırdım hep önde gidiyodu ama cihazdan kaynaklı öyle çıktı bencede.
aynen canım bakalım benimde bir kaç kere yakalamış çıkmıştı sonra yine geriden çıktı falan gerçek kilosunu falan anca doğunca anlarız benim bile evde tartılıyorum dışardaki tartıda farklı çıkıyorum