2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Amin canım inşallah Sen hangi devlete gidiyorsun ben tahliller için Zübeyde hanıma gidiyorum hiç görmedim ultrason ekranını

Ya birisi çikolata getirmişti baya da yedim dört beş tane sonra bi baktım çikolatanın içinde alkol varmış bebe kafayı bulur mu acaba içerde
Ahahaha kıyamam noluyo ya demiştir :) eser miktarda oluyor onların yoğunluğu canım bi şey olmaz bence

Ya birisi çikolata getirmişti baya da yedim dört beş tane sonra bi baktım çikolatanın içinde alkol varmış bebe kafayı bulur mu acaba içerde
Zaten çikolata yiyince deliriyorlar hareket tavan yapıyor yani kafayı alkol olsada buliyorlar gibi :) daha dikkat edip ye birsey olmaz birkereden

Allah şifa versin canım biraz zor bir hastalıkmış ama doğumda geçecek inşallah bebeğine hayırlısı ile zamanında kavuşursun

Arkadaşlar BEN lerinizde artış var mı? Benim olmayan yerlerimde benler çıktı boynumda ve göğüs çevremde böyle bi farklılaşma yaşayan var mı? Yani toplam 6-7 yeni benim var

Arkadaşlar BEN lerinizde artış var mı? Benim olmayan yerlerimde benler çıktı boynumda ve göğüs çevremde böyle bi farklılaşma yaşayan var mı? Yani toplam 6-7 yeni benim var

Benim de boynumda sağ ve sol tarafta minik minik var.. Doğumdan sonra emzirirken 6 ay içinde kendiliğinden geçiyormuş sanırım.

Benim ten renginde çok minik et benlerim çıktı, boyun ve göğüslerimin altında..

Aytanesii c
Doğumdan sonra daha rahat olur sanırım hayırlısı ile kullan canım
Teşekkür ederim cnm. Link için eşimin telinden sipariş vermiştim o sebeple atamicagim. Fiyatı da 3 tane aldığım için tam hatırlayamadım. 17 TL 19 TL ve 26 TL link almıştım bu rakamlarda kesin değil tam hatırlayamadım. Kusura bakma ilk mesajım yarım kalmıştı yazamadım şimdi müsait oldum. Diğerleri gelirse onlarında atarım inş

kızlar ben bebeğin kıyafetleri için hem dalan roxy granül sabun hem green clean baby almıştım. şimdi bir şeyler yıkayacaktım dalan roxy'yi deneyeyim dedim. kokusunu falan merak ettim. çamaşırları çıkardım üstünde hep sabun kalıntıları kalmış. bir kez daha durulama programına attım yine kalıntılı çıktı. 1 çay bardağı koymuştum üstelik ve program 40 derecede 1 buçuk saat. ben bu deterjanı hiç önermiyorum bebek kıyafetleri için.

olabilir canım ya benim doktor zaten hiç bir şey demiyor gayet iyi diyo geriden falan da demiyo haftasını bile yaklaşık 29-30 haftalık demişti düşün bende çok güvenmiyorum zaten doktorda farkında sanırım ki hiç bir şey demiyor normalde söylüyorlar sanırım geriden geliyo falan diye

Aynen öyle eğer gerçekten geriden geldiğini hissetseydi söylerdi ben baştan beri özele gidiyorum ilk kez haftasıyla aynı çıktığını söyledi doktor şaşırdım hep önde gidiyodu ama cihazdan kaynaklı öyle çıktı bencede.

aynen canım bakalım benimde bir kaç kere yakalamış çıkmıştı sonra yine geriden çıktı falan gerçek kilosunu falan anca doğunca anlarız benim bile evde tartılıyorum dışardaki tartıda farklı çıkıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…