2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314

Ya aslında benim vaktim var ama eşim parça pinçik diye sürekli laf ediyor.. Parça parça olunca sürekli bir yerlere para yatırıyor o da göze batıyor Birden verince etkilenmiyor zahir sanıyor ki az verdim

Burdan almıştım, alacak olan varsa bilgilendirmiş olayım. Fiyatta düşmüş biraz benden sonra.

Eklentiler

• 906CC917-D4E8-49B5-ADCD-067619C3432B.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 66
Aynen bende senin durumundayım beşik bebek arabası iki takım onlu hastane çıkışı bi kaç badi bez ıslak mendil şampuan aldım

Bende instagramdan bu şekilde yastık ve kapı süsü yaptırıyorum. 130tl dedi, çok mu bilemiyorum piyasayı
Canım daha önceki postlar da resim attım.kendim yaptım ben kapı süsü ve yastıgı ikisinin sadece malzeme parası 100 ü geçti inan.haa ben uğraşmak istedim o ayrı.ama gösterdiğin ürünler sadece malzeme parasına nerdeyse.

Amin canım inşallah Sen hangi devlete gidiyorsun ben tahliller için Zübeyde hanıma gidiyorum hiç görmedim ultrason ekranını
Ben bugün ilk defa yüksek ihtisas a gittim arkadaşım orda çalışıyor onun da sayesinde belki bilmiyorum çok ilgiliydi doktor ekranı da gördüm valla

Bana en uygun bu site geldi sanırım burdan yaptırıcam.
evet uygunmuş tadı güzelmidir acaba canım?
Ben instagramdan yaptircam canim. Begendigim modelin ekran resmini attim yapariz dediler. Arkadaslarimda ordan yaptirdi. Hem fiyat uygun hemde istege gore herseyi yapiolar. Parti konagi diye bir sayfa bir bak istersen
bakayım onada :)
oda guzel fıkırmıs oyle bakmadım fıkır olarak foto varmı ?
Hacışerif için iyi yorumlar var canım ordan yaptırcam sanırım ben
kızımda ordan yaptırdım gerçekten hem lezzetlı hem kalıtelı kutusu vs herseyı guzel bende keyıfılım bulamazsam ordan yaptırıcam...
Ben bu siteden yaptırıcam
bunlar ne kadarmış canım?

Kızlar cıkolata nerden yaptıracaksınız aklınızda site vs varmı?
Çikolata atölyesi nden planlıyorum ben ama daha sipariş vermedim istediğim belli ama sıra bı ona gelmedi :)))) ben öyle süslü kokoslu şeyleri sevmiyorum burda istediğim tarz buldum fikir olsun belki beğenirsin

Bende instagramdan bu şekilde yastık ve kapı süsü yaptırıyorum. 130tl dedi, çok mu bilemiyorum piyasayı ☺
Ben de instagramdan yaptırmıştım kapı süaü ve yastığını 170 demişti. Çok pahalı yapıyolar ya düşününce 170 lira edecek bişey değil ama yaptırıyoruz yine de

Hiç bilmiyorum ama ne kadar kötü olabilir ki bide markasını yazmış nette falanda satılıyor güzeldir heralde

Canim o granul sabunlari makina eritemiyor oylece koyunca camasir makinalarinin tikandigini bozuldugunu bile yazmislar. sicak suyla karistirip oyle koyman gerekir. Ben onunla ugrasmamak icin sivi deterjan aldim.
bi gitsinler ya kim onla uğraşır. iyi yapmışsın. ben de green cleanle yıkarım bebeğiminkileri. denediklerim yastık yüzü falandı leke yapmış bi de. iğrendim resmen. sen hangi sıvı deterjanı aldın?

Kızlar biz de bugün doktora gittik çok şükür her şey yolunda 1 haftada 430 gram almış artık 2 kg yu geçtik biz de 32+0 raporunu aldım bugün . Soranlar için biz doktorumla tarihi belirledik benim sat ve ultrson arasında hep fark çıkıyor çünkü.
Buarada bebek doğum pozisyonunu almış bizimde her şey yolundaymış, ve daha önce sorun olan myomlar şuanda sorun değilmiş normal doğum için bir engel yok gibi ayrıca erken doğum riski vs de yokmuş şuan Bizden haberler böylee ..

Çikolata için ben de araştırıyorum bir tek o kaldı şuan . Bugün kirli sepeti aldık ona taç ve terliğimi kendim yaptım ben 15 ₺ terlik çiçeklerde 20₺ fln tuttu fotoğraflarını ekliyorum buraya Buarada sürekli diş kanaması yaşıyorm yaşayan var mı ? Bir de doktor kalsiyum için osteocare plus isimli bir ilaç önerdi kullanan var mıdır ??

Eklentiler

• AD37B852-509E-4ACE-A440-DF6D657984DF.webp
    42 KB · Görüntüleme: 53
  • C0364308-691B-4ECB-B6BE-53E9E6580384.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 55
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…