- 10 Temmuz 2018
- 5.935
- 7.244
- 148
- 45
Ben de böyle birşey aldımYa kuzum bu sepetlerden alma ,biliyorum görünüş olarak çok şık duruyor ama inan ki kullanışlı değilmiş ,ben 6 ay benim Yanımda yatacak şekilde planlıyorum sonra kendi odasına geçiricem bak biz şundan aldık
Ben 30 da hazırladım bebeğin de kendi çantamı daŞimdi yürüyemeyeceğim göz önüne alınırsa bilmiyorum ilerleyen zamanda düzelirmi ama tatile gitmek yine de iyi olurmu? Birde eşimi ikna kismi var tabikicantayi 33. Haftaya doğru hazırlarım diyordum ama doktorum hazırla dedi
Ne zamandır kafam karışıktı bu konuyla ilgili, hele dün akşam iyice karismistim, aydinlandim resmen bu bilgi ile. Sağol fıstık. Ben de ilk 6 aylık biseyler bakayım o zaman.3 ay sonra ayaklarını dayıyorlarmış,rahat değillermiş,o fiyata çok güzel anne yanı beşikler var ,onlardan alırsın.Biz çocuk doktoru bulduk,bebek doğduktan sonra aylık gelişimini yapacak ,ben doktorumuza sordum .Bebeği kendi odasına geçirmek için en ideal zaman nedir diye “5,5-6 aylık en ideal zaman ,daha sonrası çok zor oluyor “dedi.Şimdi senin planın nedir ,bunları da göz önünde al .Ben beni 6 ay idare edecek birşey aldım ,ama sen ne kadar süre yanında yatıracaksın,eğer ki 1 yaş dersen sepet beşikler o kadar kullanılmıyormuş,4 ay kadar idare eder dediler bize
benımde hıc benzemıyor arkadaslarıma vs kımle konussam ıkıncı hamılelık daha zor dıyorlar :) ılkı daha kolay bence :)Herşey tam tersi desene2 hamilelik bile birbirine benzemio zaten oğlumda hiç hamile gibi değildim görüntüm hamile gibi ama ne ağrı ne sızı ne kasılma çok çok rahattım bunda tır çarpmış gibiyim
Bence hazırla sana bır zararı olmaz hazırda dursun... ben mesela 33 gırıyorum sımdı evı bır gorsen ofofofoof boya bıtıyor kapılara gectılerMerhabalar kizlar ben yine birsey danışacağım son durumlarımı biliyorsunuz hastane cantasi ve yıkamayı simdiden yapsammi gecen doktorum soyledi ama benim bir yapasım gelmiyor niyeyse erken diyeikincisi bayramda henüz doğurmamış olacagim kismetse biz eşimle biyerlere gidelim demistik yakin mesafe de bu durumda gitmem ne kadar mantıklı olur sizce ? Evden cok bunaldım bu arada onu da göze alırsak. doktoruma da danıştım gitmemi cok mantıklı bulmadı ama ben hala kararsizim
Yakın mesafe istiyoruz aslinda sanirim bayramda 37 yada 38 haftalık oluyorum belkide doğururum simdi bilemedimbenımde hıc benzemıyor arkadaslarıma vs kımle konussam ıkıncı hamılelık daha zor dıyorlar :) ılkı daha kolay bence :)
Bence hazırla sana bır zararı olmaz hazırda dursun... ben mesela 33 gırıyorum sımdı evı bır gorsen ofofofoof boya bıtıyor kapılara gectılerEvın halı harap bu hafta anca bıter bıttıgı gıbı cantamı hazırlıcam... bebısın kıyafetler utulendı yerlestırdım sadece temızlıgım ve cantam kaldı hepsı bıtınce dınlenmeye gecıcem :) tabı bır cocukla sansım olursa :)
Bayramda kaç haftalık oluyorsun? Bız mesela gecen hafta sonu sapancaya gıttık aılecek gıderken ayaklarımı uzattım on kısımda koltuguda yasladımordada gezdık dolastık kafa dınledım huzur buldum geldık:)
Nereye gıdecegıne de baglı son haftalarınsa bıraz dolasıp bool dınlenecegın guzel bır yere gıdebılırsın abant vs gıbı... ama tabı son kontrlde durumun daha ıyıysecoook uzun yolculuk ben tavsıye etmıyorum bılemedım
Ben daha gec yapmayı düşünüyordum ama son gelişmelerden sonra bi korktum insallah hiçbirimizin bebisi erken gelmeye kalkmaz ama hazırlıklı olmak iyi olacak gibiBen 30 da hazırladım bebeğin de kendi çantamı da
Ne olur olmaz korktum :)
Dogru cok haklisinda gidebilsem harika olurduCanım hepimiz çok bunaldık biraz daha sabır benim ailem iki üç saatlik mesafede ama gidemiyorum doğumdan sonra tam bi sene olacak ailemi kardeşlerimi göremedim onlarda okul çoluk çocuk gelemedi annem iki kere gelebildi oda yaşı ilerledi kıyamıyorum. Sen ne bilirsin doktorun ne diyorsa uygula bence.
Benim derdim evden uzaklaşmak aslinda bayramda bu ev tıklım tikis olacak çekemeyeceğim gibi geliyor istanbula yakin biyerler bakayim olmazsa dogum olmazsaCanım bana sorarsan o riski hiç alma zaten şunun şurasında ne kaldı en fazla 2 ay daha sıkalım dişimizi sonra yavrularımızla gideriz inşallah. Benimde eşim aydın da askerde yemin törenini çok görmek istiyorum ama doktorum dinlenme verdi açıkçası benimde gözüm kesmedi gitmicem.Sende eğer çok istiyosan günü birlik tatiller yap kendini de çok yorma
Bu haylaz hep erken geleceğinin sinyallerini veriyordu simdide oyle konustuk bakalim insallah dinlemiştir erken gelmezCanım bende tam 6 ilaç kullanıyorum bebeklerimiz iyi olsun da gerisi önemli değil herşey hallolur dikkat et kendine ve bebişine..
Sorun olmamasına sevindim
Ay canımm benim en sevdigim kokudurYakın mesafe istiyoruz aslinda sanirim bayramda 37 yada 38 haftalık oluyorum belkide doğururum simdi bilemedimcantayi hazırlamak istiyorum ama evin isi bitmiyor ki hamilelikte niye mobilya degistirdiysem zaten bu arada yeni mobilya kokusu nasil cikar ya
Bu hafta odanın isi bitince ilk is ozaman çantaya girişelim herkes hazırla dedi çuñküÇantanı hazırla ,ben de 34.haftamdayım erken değil mi ama doktorum bana da hazırla dedi.Dolap içi düzenim de evde olsam resim çekip atardım sana ama ben şu şekilde yaptım.Asılacak olanların hepsini astım.En üstteki rafıma kışlık battaniyelerini koydum.Sonrasındaki raflara şapkaları,ateş ölçeri,bakım ürünleri ,oyuncaklarını koydum.Çekmecelere de bir çekmece alt ,bir çekmece zıbın,bir çekmece eldiven ,önlük yaptım.Tatil konusuna gelince Şile ya da Ağva yakın mesela sizeben çok severim o tarafları
Amin canım inşallahBenim derdim evden uzaklaşmak aslinda bayramda bu ev tıklım tikis olacak çekemeyeceğim gibi geliyor istanbula yakin biyerler bakayim olmazsa dogum olmazsaAllah kavuştursun sizi de canim
Bayram 4hazirann canım sen nasıl 38 hafta oluyonBu hafta odanın isi bitince ilk is ozaman çantaya girişelim herkes hazırla dedi çuñküben hic oyuncak almadim ya alsamiydim acaba bak simdi kararsız kaldim dolap düzeni icin tesekkurler bende buna yakin birsey yapayım olmazsa sile ağva düşünüyordum ama esim orda dogum başlarsa nerde doğurucan diyor
Bu aralar degil tatil yurumeyi bile kes dedi maalesef hani diyorum ilerleyen haftalarda iyi olsam degerlendirebilirdik ama bayram son haftalarıma geliyor ya hem o var yol gelebilir miyim acaba ? Biz daha kıyafetleri yıkamadık hatta deterjanca almadim daha düsün oyle üşeniyorum ki birde ben yapamayacagim cok heveslenmiştimCanım ya bende de bi üsengeçlik var, bebeğin kıyafetlerini yıkadım, ütüledim, yerleştirdim. AMa kalkıp o çantayı hazırlamaya o kadar üşeniyorum ki. Kendi kıyafetlerimi yıkamadım bile daha. Bu hafta halletmek zorundayım. Haftaya memlekete gidip 2 hafta kalacağım döndüğüm de 35 oluyoruz nerdeyse gitmeden halletmem lazım ama yine de üstümdeki üşengeçliği atamıyorum. Tatile siz de bu aralar gitseniz daha iyi olurdu ama doktorun yatacaksın mı demişti. Aslında çocuk olmadan başbaşa tatili mutlaka değerlendirmek gerek ama bilemedim
10u degilmi yaBayram 4hazirann canım sen nasıl 38 hafta oluyon
Gitsin diye yapmadigim kalmadi hic sevmiyorum ya o kadarda sildik bir ise yaramıyorAy canımm benim en sevdigim kokudur
Bebeğin Mobilyaları geldi geleli sürekli odasina girip koklamak istiyorum
Heleki vernik kokusuna bitiyorum☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?