2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ben 30 da hazırladım bebeğin de kendi çantamı da
Ne olur olmaz korktum :)

Kızlar birşey sormak istiyorum
Son 2-3 aydır sesim hep grip gibi çıkıyor
Geçer sandım ama geçmedi
Benimle ayni durumu yaşayan var mi

Nette ses telleri de ödem yapabilir hamilelikte deniliyor
Dr um ise olmaz dedi
KBB ye gideceğim sizde var mi böyle bir durum ?

Ne zamandır kafam karışıktı bu konuyla ilgili, hele dün akşam iyice karismistim, aydinlandim resmen bu bilgi ile. Sağol fıstık. Ben de ilk 6 aylık biseyler bakayım o zaman.

benımde hıc benzemıyor arkadaslarıma vs kımle konussam ıkıncı hamılelık daha zor dıyorlar :) ılkı daha kolay bence :)
Bence hazırla sana bır zararı olmaz hazırda dursun... ben mesela 33 gırıyorum sımdı evı bır gorsen ofofofoof boya bıtıyor kapılara gectıler Evın halı harap bu hafta anca bıter bıttıgı gıbı cantamı hazırlıcam... bebısın kıyafetler utulendı yerlestırdım sadece temızlıgım ve cantam kaldı hepsı bıtınce dınlenmeye gecıcem :) tabı bır cocukla sansım olursa :)
Bayramda kaç haftalık oluyorsun? Bız mesela gecen hafta sonu sapancaya gıttık aılecek gıderken ayaklarımı uzattım on kısımda koltuguda yasladım ordada gezdık dolastık kafa dınledım huzur buldum geldık:)
Nereye gıdecegıne de baglı son haftalarınsa bıraz dolasıp bool dınlenecegın guzel bır yere gıdebılırsın abant vs gıbı... ama tabı son kontrlde durumun daha ıyıyse coook uzun yolculuk ben tavsıye etmıyorum bılemedım

Ay bu çocuk beni çıldırtıcak bazen o kadar hareketli oluyo canımı yakarcasına bazen çok sakin yani oturup dakikalarca kendimi hareketlerini dinliyorum bişey hissetmiyorum. Bugün de sakin sabahtan 3-4 kez hissettim sadece şu kalp atışı makinesinden alsaydım diye pişman oluyorum böyle hareketsiz günlerde

Kızlar nasilsiniz buara hersey ust uste geldi cok fazla da giremedim sayfaya, dogum cantasindan bahsedilmis bende hazirlamayi dusunuyorum nolur nolmaz diye :)
Bi de tasinma isimiz cikti ay sonu yani bi haftaya tasinicaz nasil yapicam hicbi fikrim yok :/

Ay bu çocuk beni çıldırtıcak bazen o kadar hareketli oluyo canımı yakarcasına bazen çok sakin yani oturup dakikalarca kendimi hareketlerini dinliyorum bişey hissetmiyorum. Bugün de sakin sabahtan 3-4 kez hissettim sadece şu kalp atışı makinesinden alsaydım diye pişman oluyorum böyle hareketsiz günlerde
[/QUOTE]
Aynı şeyleri bende yaşıyorum

Sağlicakla Doğsunda hele bi
hastanede onun popişini ısırcam
Annesini endişelendiriyo sürekli
Sorucam bunun hesabını

Yakın mesafe istiyoruz aslinda sanirim bayramda 37 yada 38 haftalık oluyorum belkide doğururum simdi bilemedim cantayi hazırlamak istiyorum ama evin isi bitmiyor ki hamilelikte niye mobilya degistirdiysem zaten bu arada yeni mobilya kokusu nasil cikar ya

Dogru cok haklisinda gidebilsem harika olurdu

Benim derdim evden uzaklaşmak aslinda bayramda bu ev tıklım tikis olacak çekemeyeceğim gibi geliyor istanbula yakin biyerler bakayim olmazsa dogum olmazsa Allah kavuştursun sizi de canim

Canım bende tam 6 ilaç kullanıyorum bebeklerimiz iyi olsun da gerisi önemli değil herşey hallolur dikkat et kendine ve bebişine..
Sorun olmamasına sevindim
Bu haylaz hep erken geleceğinin sinyallerini veriyordu simdide oyle konustuk bakalim insallah dinlemiştir erken gelmez

Ay canımm benim en sevdigim kokudur

Bebeğin Mobilyaları geldi geleli sürekli odasina girip koklamak istiyorum

Heleki vernik kokusuna bitiyorum

Bu hafta odanın isi bitince ilk is ozaman çantaya girişelim herkes hazırla dedi çuñkü ben hic oyuncak almadim ya alsamiydim acaba bak simdi kararsız kaldim dolap düzeni icin tesekkurler bende buna yakin birsey yapayım olmazsa sile ağva düşünüyordum ama esim orda dogum başlarsa nerde doğurucan diyor

Bayram 4hazirann canım sen nasıl 38 hafta oluyon

Bu aralar degil tatil yurumeyi bile kes dedi maalesef hani diyorum ilerleyen haftalarda iyi olsam degerlendirebilirdik ama bayram son haftalarıma geliyor ya hem o var yol gelebilir miyim acaba ? Biz daha kıyafetleri yıkamadık hatta deterjanca almadim daha düsün oyle üşeniyorum ki birde ben yapamayacagim cok heveslenmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…