Çok rahatsız ederse acile git benim 18li haftalarda 120 130 arasındaydı çok endişe etmiştim. Acilde 3 saat kaldık 3 defa ekg çekildi. Sonra kardiyolojiye yönlendirdiler holter takışdı vs. Ama benim korkunçtu kalbimim atışını kafamdaki damarda hissediyodum neden olduğunu çözemediler de geçti 2 gün sonra. Kadın Doğumcum bebek büyüyo daha çok kana ihtiyacı var vücudun o yüzden olabilir dedi. Kardiyoloji az su içiyosan ondan olabilir dedi. Biraz enfeksiyon vardı idrarda o da yükseltir nabzı dedi. Ama benimki ciddi anlamda rahatsız etmişti acile gitmiştim sen de baktın gördün 130lar git acile. Bi de bizde kalp genetik o yüzden ihmal etmemiştim
Sakin ol canım yalnıZ değilsin ben de haftaya taşınıyorum daha bebeğin odasını sipariş bile vermedik. Hepsi olacak doğuma kadar yetişecek. Yardıma gelebilecek birileri yok mu yakınında evini derleyip toplayacak?
Canım maalesef sadece eşimin ailesi var eltimler felan ama onlarla bir araya geldiğimde sadece huzur bozuyorlar..
Genel temizlik için şirketle görüşüp yardımcı isteyeceğim en iyisi sanırım böyle olacak..
Benim doktorumda mehmet erdem Tobb da olacak sezeryanim. Ben daha once 2defa, eşim 1defa ameliyat oldu tobb.da. çok memnun kaldık. Doğumda nasıllar bilmiyorum.
Uyuyamayanlar klubüne hoşgeldiniz Midem inanılmaz yanıyor+bulanıyor. En son 6 gibi yemek yedim sonra pasta ve meyve yedim aç değilim bişeyde dokunmadı bebeğin duruşundan ötürümü oldu anlamadım ki kursağım tıkalı gibi midem yanıyor gibi öğürsem kusucak gibiyim rennie içtim banamısın demedi gözümden uyku akıyor ama uyuyamıyorum
Ayyy uyuyamıyoruz bir türlü Bebeğim çok hareketli yaa napıyorsaa içeride Kızım hadi uyuyalım 2 saat sonra sabah olacak diyorum, hiç bana mısın demiyor Gözümden resmen uyku akıyoorrr
Ayyy uyuyamıyoruz bir türlü Bebeğim çok hareketli yaa napıyorsaa içeride Kızım hadi uyuyalım 2 saat sonra sabah olacak diyorum, hiç bana mısın demiyor Gözümden resmen uyku akıyoorrr ☺
İyi gene sen hareketli olduğu için uyuyamıyosun benim midem yanıyor bebek hareketli sırtım ağrıyor gittim soda içtim rennie içtim sakız çiğnedim midem yanıyor diye bu sefer karnım acıktı kalktım ekmek arası yaptım yedim şimdi yattım inşallah bu sefer uyuyabilirim
İyi gene sen hareketli olduğu için uyuyamıyosun benim midem yanıyor bebek hareketli sırtım ağrıyor gittim soda içtim rennie içtim sakız çiğnedim midem yanıyor diye bu sefer karnım acıktı kalktım ekmek arası yaptım yedim şimdi yattım inşallah bu sefer uyuyabilirim
32+0 da çalışabilir raporu aldm canım ben burda arkadaşlar 32+6 ya kdr olabileceğini söylediler ama bana doktorum net bi şeklde 32+0 a randevu almamı söylemişti
Uyuyamayanlar klubüne hoşgeldiniz Midem inanılmaz yanıyor+bulanıyor. En son 6 gibi yemek yedim sonra pasta ve meyve yedim aç değilim bişeyde dokunmadı bebeğin duruşundan ötürümü oldu anlamadım ki kursağım tıkalı gibi midem yanıyor gibi öğürsem kusucak gibiyim rennie içtim banamısın demedi gözümden uyku akıyor ama uyuyamıyorum
Ayyy uyuyamıyoruz bir türlü Bebeğim çok hareketli yaa napıyorsaa içeride Kızım hadi uyuyalım 2 saat sonra sabah olacak diyorum, hiç bana mısın demiyor Gözümden resmen uyku akıyoorrr ☺
Ara ara soğuk süt yudumla ve yemek yedikten sonra 2 saat kesinlikle yatar pozisyona geçme.. rennie pastil 2 tane al çünkü 1 tanesi işe yaramıyo. Sabır valla ne diyim, çok iyi anlıyorum, midem benim en başından beri kötü, bu yöntemlerle azalttım bayaa bi.. bi de psikoloji çok tetikliyor..
Zaten 4 tane ilac alıyordum bu alacaklarimla 6 olacak resmen hamileligi ilaçlarla bitirdim ama buna da şükür tabiki rabbim beterinden saklasin 1 hafta sonra tekrar kontrol var bakalim ne durumda olacağız insallah herşey iyi olur hepimiz icin az zamanlarimiz kaldi cünkü
Yatmaya alışık olmayan icin cok zormus gerçekten psikolojiyi cok etkiliyor ams az zaman kaldi dedigin gibi hepimiz icin gececek bu zamanlar guzel günler gorecegiz
Merhabalar kizlar ben yine birsey danışacağım son durumlarımı biliyorsunuz hastane cantasi ve yıkamayı simdiden yapsammi gecen doktorum soyledi ama benim bir yapasım gelmiyor niyeyse erken diye ikincisi bayramda henüz doğurmamış olacagim kismetse biz eşimle biyerlere gidelim demistik yakin mesafe de bu durumda gitmem ne kadar mantıklı olur sizce ? Evden cok bunaldım bu arada onu da göze alırsak. doktoruma da danıştım gitmemi cok mantıklı bulmadı ama ben hala kararsizim