2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bir sorum daha olacak bebis dolap düzeniniz nasil olacak en çok kullanılan seyler nedir neyi nereye nasil koymalıyım ne tarz bir dolap içi duzenleyici alip işimi kolaylastirabilirim resim atarsanız fikir olur guzel olur atmazsanız açıklasanızda olur gercekten cok minnettar kalirim

Günaydın canım
Bence çantanı hazırla,oraya buraya gidersen dikkan bişeye dağılır falan hazırla ama ağzını tam kapatmazsın en azından her durumda hazır olur.
2.si valla Allah bebişlerimizi koruyor.
Ben geçen hafta güneydoğu turu yaptık,kaç km yol yürüdüm,dağ kale tırmandım farkına varmadan meğersem bebeğim de o sırada aşağılara baskı yapıyor gelmek istiyormuş
Allahtan rahim ağzı uzunluğun iyi ama dinlen dedi doktorum.
Ama o sürede Allah korumuş valla.
Sen de gezi yapacağın zamana kadar bence iyi olursun.
Bayramda gitmeden de kontrol ettirriisin kendini engel durumun yoksa inş ver elini tatilllll ama kendini yormadan

Selam kızlar çok fazla yazamıyorum arada takip ediyorum S Serylady geçmiş olsun canım dikkat et kendine dinlen bol bol bir sorum olacak sizlere 3-4 gündür midem ağrım var yani sanırım mide ağrısı ben ona yordum. Göbek deliğimin üstünden yukarı kadar bi ağrı. Özellikle geceleri ve sabaha karşı ağrıyor uyandırıyor beni ağrısı baya şiddetli oluyor gaviscon içince ve oturur pozisyona geçince biraz rahatlıyorum. Böyle bi ağrı yaşayan var mı ara ara gaviscon içsem bile ağrıor gece hafif ağrı vardı şiddetlenmesin diye kalktım içtim sabah yine ağrıdı acaba mide değil de başka bi ağrı mı korkuyorum. Göbek deliğinin üstünden başlıyor sanki yukarı doğru. Buarada tam 33 haftalık hamileyim şuan

Şimdi yürüyemeyeceğim göz önüne alınırsa bilmiyorum ilerleyen zamanda düzelirmi ama tatile gitmek yine de iyi olurmu? Birde eşimi ikna kismi var tabiki cantayi 33. Haftaya doğru hazırlarım diyordum ama doktorum hazırla dedi

Bence çantanı hazırla bayrama yakın erken doğum riskin devam ederse gitmezsin ama normale dönerse gidersin yani doktorun en doğrusunu söyler o zaman

Bence çantanı hazırla bayrama yakın erken doğum riskin devam ederse gitmezsin ama normale dönerse gidersin yani doktorun en doğrusunu söyler o zaman
Normale dönme durumu oluyormu ki acaba ? Doktorum simdiden karşı gitmeme muhtemelen o zamanda izin vermeyecek normal olsa da olmasa da o haftada yolculuk önermiyormuş falan gidebilsem nasil güzel olacak

Bayramda kaçıncı haftaya denk geliyorsun tam olarak kuzu? Annem ablama hamileyken 36'larda otobüs yolculuğu yapmış, 6 saatlik kadar, tetiklemis erken doğumu.Bende yolculuk yapmamış, 40.hadtayi geçmişim. Uzun otobüs yolculuğu ise biraz kaçın.

Canım az dinlenince bile insan normale dönebiliyor. Senin rahim ağzı da iyiydi ya bence o zamana kadar dinlenirsen gayet iyi olursun.
Eşine de bence biraz daha iyi olunca isteğini yenile şuan ben de olsam hayır gidemeyiz derim yani ama biraz daha iyi olsan tamam bol dinlenmeli gidelim derdim

Normale dönme durumu oluyormu ki acaba ? Doktorum simdiden karşı gitmeme muhtemelen o zamanda izin vermeyecek normal olsa da olmasa da o haftada yolculuk önermiyormuş falan gidebilsem nasil güzel olacak
Rahim uzunluğu ölçümü değişebiliyor benim son kontrolde yükselmişti hem de 7 mm

Korkutmak gibi olmasin ama 35. Haftadan itibaren tatile gitmek sakıncalı. Yolculuk doğumu tetikleyebilir. Bi arkadasim marmariste dogum yapti 35. Haftada
Iki gun gezmis 3. Gun doğurmuş

Canım bence hastane çantanı hazır et dursun kenarda , tatil için bişey diyemicem zor olabilir ama

S Serylady çantanı hazır et bence de canım doktorun da öyle demiş nolur nolmaz. Tatil konusuna gelince önden plan yapma istersen o zamanki durumlara göre karar verirsin benim doktorum da 35 sonrası yolculuğu uygun görmüyor

Canım ya bende de bi üsengeçlik var, bebeğin kıyafetlerini yıkadım, ütüledim, yerleştirdim. AMa kalkıp o çantayı hazırlamaya o kadar üşeniyorum ki. Kendi kıyafetlerimi yıkamadım bile daha. Bu hafta halletmek zorundayım. Haftaya memlekete gidip 2 hafta kalacağım döndüğüm de 35 oluyoruz nerdeyse gitmeden halletmem lazım ama yine de üstümdeki üşengeçliği atamıyorum. Tatile siz de bu aralar gitseniz daha iyi olurdu ama doktorun yatacaksın mı demişti. Aslında çocuk olmadan başbaşa tatili mutlaka değerlendirmek gerek ama bilemedim

Çantanı hazırla ,ben de 34.haftamdayım erken değil mi ama doktorum bana da hazırla dedi.Dolap içi düzenim de evde olsam resim çekip atardım sana ama ben şu şekilde yaptım.Asılacak olanların hepsini astım.En üstteki rafıma kışlık battaniyelerini koydum.Sonrasındaki raflara şapkaları,ateş ölçeri,bakım ürünleri ,oyuncaklarını koydum.Çekmecelere de bir çekmece alt ,bir çekmece zıbın,bir çekmece eldiven ,önlük yaptım.Tatil konusuna gelince Şile ya da Ağva yakın mesela size ben çok severim o tarafları

Kızlar dün akşam eşimle birlikte komedi,bebekli diye bir film izledik.Kadın gerçekten hamile çıktı,film de de gerçekten normal doğumla doğurdu.o sahneleri de gördük ,şimdi gözümü kapattığım an o sahne geliyor

Canım bende tam 6 ilaç kullanıyorum bebeklerimiz iyi olsun da gerisi önemli değil herşey hallolur dikkat et kendine ve bebişine..
Sorun olmamasına sevindim

Canım bana sorarsan o riski hiç alma zaten şunun şurasında ne kaldı en fazla 2 ay daha sıkalım dişimizi sonra yavrularımızla gideriz inşallah. Benimde eşim aydın da askerde yemin törenini çok görmek istiyorum ama doktorum dinlenme verdi açıkçası benimde gözüm kesmedi gitmicem.Sende eğer çok istiyosan günü birlik tatiller yap kendini de çok yorma

Canım hepimiz çok bunaldık biraz daha sabır benim ailem iki üç saatlik mesafede ama gidemiyorum doğumdan sonra tam bi sene olacak ailemi kardeşlerimi göremedim onlarda okul çoluk çocuk gelemedi annem iki kere gelebildi oda yaşı ilerledi kıyamıyorum. Sen ne bilirsin doktorun ne diyorsa uygula bence.

Ben de erkek kardeşimin evine giderim
Bebeklerini seveceğim mesela
Eve girer girmez banyo müsait mi elimi yıkayacağım derim
Susadığım zaman mesela erkek kardeşimden bardak isterim gelinimizden bile istemem bebeği var diye

Yemek yendi ise Mutfağa girerim makinaya konacaksa kardeşimi cagirirşm makineyi aç diye
Lavabo tezgah temizlemek için deterjanların yerini sorarım

Ama benim kendi görümcem yatak odama bile dalar
Buzdolabımı Acar
Market fişlerimizi okur neyi ne kadar aldık
Tek lafı da bura kardeşimin evi
Ben neyim acaba ?????

Biraz empati yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…