Günaydın canımMerhabalar kizlar ben yine birsey danışacağım son durumlarımı biliyorsunuz hastane cantasi ve yıkamayı simdiden yapsammi gecen doktorum soyledi ama benim bir yapasım gelmiyor niyeyse erken diyeikincisi bayramda henüz doğurmamış olacagim kismetse biz eşimle biyerlere gidelim demistik yakin mesafe de bu durumda gitmem ne kadar mantıklı olur sizce ? Evden cok bunaldım bu arada onu da göze alırsak. doktoruma da danıştım gitmemi cok mantıklı bulmadı ama ben hala kararsizim
Şimdi yürüyemeyeceğim göz önüne alınırsa bilmiyorum ilerleyen zamanda düzelirmi ama tatile gitmek yine de iyi olurmu? Birde eşimi ikna kismi var tabikiGünaydın canım
Bence çantanı hazırla,oraya buraya gidersen dikkan bişeye dağılır falan hazırla ama ağzını tam kapatmazsın en azından her durumda hazır olur.
2.si valla Allah bebişlerimizi koruyor.
Ben geçen hafta güneydoğu turu yaptık,kaç km yol yürüdüm,dağ kale tırmandım farkına varmadan meğersem bebeğim de o sırada aşağılara baskı yapıyor gelmek istiyormuş
Allahtan rahim ağzı uzunluğun iyi ama dinlen dedi doktorum.
Ama o sürede Allah korumuş valla.
Sen de gezi yapacağın zamana kadar bence iyi olursun.
Bayramda gitmeden de kontrol ettirriisin kendini engel durumun yoksa inş ver elini tatilllll ama kendini yormadan
Bence çantanı hazırla bayrama yakın erken doğum riskin devam ederse gitmezsin ama normale dönerse gidersin yani doktorun en doğrusunu söyler o zamanMerhabalar kizlar ben yine birsey danışacağım son durumlarımı biliyorsunuz hastane cantasi ve yıkamayı simdiden yapsammi gecen doktorum soyledi ama benim bir yapasım gelmiyor niyeyse erken diyeikincisi bayramda henüz doğurmamış olacagim kismetse biz eşimle biyerlere gidelim demistik yakin mesafe de bu durumda gitmem ne kadar mantıklı olur sizce ? Evden cok bunaldım bu arada onu da göze alırsak. doktoruma da danıştım gitmemi cok mantıklı bulmadı ama ben hala kararsizim
Normale dönme durumu oluyormu ki acaba ? Doktorum simdiden karşı gitmeme muhtemelen o zamanda izin vermeyecekBence çantanı hazırla bayrama yakın erken doğum riskin devam ederse gitmezsin ama normale dönerse gidersin yani doktorun en doğrusunu söyler o zaman
Bayramda kaçıncı haftaya denk geliyorsun tam olarak kuzu? Annem ablama hamileyken 36'larda otobüs yolculuğu yapmış, 6 saatlik kadar, tetiklemis erken doğumu.Bende yolculuk yapmamış, 40.hadtayi geçmişimMerhabalar kizlar ben yine birsey danışacağım son durumlarımı biliyorsunuz hastane cantasi ve yıkamayı simdiden yapsammi gecen doktorum soyledi ama benim bir yapasım gelmiyor niyeyse erken diyeikincisi bayramda henüz doğurmamış olacagim kismetse biz eşimle biyerlere gidelim demistik yakin mesafe de bu durumda gitmem ne kadar mantıklı olur sizce ? Evden cok bunaldım bu arada onu da göze alırsak. doktoruma da danıştım gitmemi cok mantıklı bulmadı ama ben hala kararsizim
Canım az dinlenince bile insan normale dönebiliyor. Senin rahim ağzı da iyiydi ya bence o zamana kadar dinlenirsen gayet iyi olursun.Şimdi yürüyemeyeceğim göz önüne alınırsa bilmiyorum ilerleyen zamanda düzelirmi ama tatile gitmek yine de iyi olurmu? Birde eşimi ikna kismi var tabikicantayi 33. Haftaya doğru hazırlarım diyordum ama doktorum hazırla dedi
Rahim uzunluğu ölçümü değişebiliyor benim son kontrolde yükselmişti hem de 7 mmNormale dönme durumu oluyormu ki acaba ? Doktorum simdiden karşı gitmeme muhtemelen o zamanda izin vermeyeceknormal olsa da olmasa da o haftada yolculuk önermiyormuş falan gidebilsem nasil güzel olacak
Canım bence hastane çantanı hazır et dursun kenarda , tatil için bişey diyemicem zor olabilir amaMerhabalar kizlar ben yine birsey danışacağım son durumlarımı biliyorsunuz hastane cantasi ve yıkamayı simdiden yapsammi gecen doktorum soyledi ama benim bir yapasım gelmiyor niyeyse erken diyeikincisi bayramda henüz doğurmamış olacagim kismetse biz eşimle biyerlere gidelim demistik yakin mesafe de bu durumda gitmem ne kadar mantıklı olur sizce ? Evden cok bunaldım bu arada onu da göze alırsak. doktoruma da danıştım gitmemi cok mantıklı bulmadı ama ben hala kararsizim
Canım ya bende de bi üsengeçlik var, bebeğin kıyafetlerini yıkadım, ütüledim, yerleştirdim. AMa kalkıp o çantayı hazırlamaya o kadar üşeniyorum ki. Kendi kıyafetlerimi yıkamadım bile daha. Bu hafta halletmek zorundayım. Haftaya memlekete gidip 2 hafta kalacağım döndüğüm de 35 oluyoruz nerdeyse gitmeden halletmem lazım ama yine de üstümdeki üşengeçliği atamıyorum. Tatile siz de bu aralar gitseniz daha iyi olurdu ama doktorun yatacaksın mı demişti. Aslında çocuk olmadan başbaşa tatili mutlaka değerlendirmek gerek ama bilemedimMerhabalar kizlar ben yine birsey danışacağım son durumlarımı biliyorsunuz hastane cantasi ve yıkamayı simdiden yapsammi gecen doktorum soyledi ama benim bir yapasım gelmiyor niyeyse erken diyeikincisi bayramda henüz doğurmamış olacagim kismetse biz eşimle biyerlere gidelim demistik yakin mesafe de bu durumda gitmem ne kadar mantıklı olur sizce ? Evden cok bunaldım bu arada onu da göze alırsak. doktoruma da danıştım gitmemi cok mantıklı bulmadı ama ben hala kararsizim
Çantanı hazırla ,ben de 34.haftamdayım erken değil mi ama doktorum bana da hazırla dedi.Dolap içi düzenim de evde olsam resim çekip atardım sana ama ben şu şekilde yaptım.Asılacak olanların hepsini astım.En üstteki rafıma kışlık battaniyelerini koydum.Sonrasındaki raflara şapkaları,ateş ölçeri,bakım ürünleri ,oyuncaklarını koydum.Çekmecelere de bir çekmece alt ,bir çekmece zıbın,bir çekmece eldiven ,önlük yaptım.Tatil konusuna gelince Şile ya da Ağva yakın mesela sizeBir sorum daha olacak bebis dolap düzeniniz nasil olacak en çok kullanılan seyler nedir neyi nereye nasil koymalıyım ne tarz bir dolap içi duzenleyici alip işimi kolaylastirabilirim resim atarsanız fikir olur guzel olur atmazsanız açıklasanızda olur gercekten cok minnettar kalirim
Zaten 4 tane ilac alıyordum bu alacaklarimla 6 olacak resmen hamileligi ilaçlarla bitirdim ama buna da şükür tabiki rabbim beterinden saklasin1 hafta sonra tekrar kontrol var bakalim ne durumda olacağız insallah herşey iyi olur hepimiz icin az zamanlarimiz kaldi cünkü
Canım bana sorarsan o riski hiç alma zaten şunun şurasında ne kaldı en fazla 2 ay daha sıkalım dişimizi sonra yavrularımızla gideriz inşallah. Benimde eşim aydın da askerde yemin törenini çok görmek istiyorum ama doktorum dinlenme verdi açıkçası benimde gözüm kesmedi gitmicem.Sende eğer çok istiyosan günü birlik tatiller yap kendini de çok yormaMerhabalar kizlar ben yine birsey danışacağım son durumlarımı biliyorsunuz hastane cantasi ve yıkamayı simdiden yapsammi gecen doktorum soyledi ama benim bir yapasım gelmiyor niyeyse erken diyeikincisi bayramda henüz doğurmamış olacagim kismetse biz eşimle biyerlere gidelim demistik yakin mesafe de bu durumda gitmem ne kadar mantıklı olur sizce ? Evden cok bunaldım bu arada onu da göze alırsak. doktoruma da danıştım gitmemi cok mantıklı bulmadı ama ben hala kararsizim
Canım hepimiz çok bunaldık biraz daha sabır benim ailem iki üç saatlik mesafede ama gidemiyorum doğumdan sonra tam bi sene olacak ailemi kardeşlerimi göremedim onlarda okul çoluk çocuk gelemedi annem iki kere gelebildi oda yaşı ilerledi kıyamıyorum. Sen ne bilirsin doktorun ne diyorsa uygula bence.Merhabalar kizlar ben yine birsey danışacağım son durumlarımı biliyorsunuz hastane cantasi ve yıkamayı simdiden yapsammi gecen doktorum soyledi ama benim bir yapasım gelmiyor niyeyse erken diyeikincisi bayramda henüz doğurmamış olacagim kismetse biz eşimle biyerlere gidelim demistik yakin mesafe de bu durumda gitmem ne kadar mantıklı olur sizce ? Evden cok bunaldım bu arada onu da göze alırsak. doktoruma da danıştım gitmemi cok mantıklı bulmadı ama ben hala kararsizim
Ben de erkek kardeşimin evine giderimİstemediğimi belli edecek her türlü davranışta bulundum evlendiğimiz günden beri ama bazı insanlar yüzsüz olur ya bununki de o hesap .Kahve içmeye gelicem der ,hep fixtir ama olay kahve ile bitmez mesela ben misafir gittiğim evin banyosunu kullanacaksam izin isterim.Benim banyomun içine girmiş,duşa kabinimde ayaklarını yıkamış,havlu olarak da ne kullandı onu bilmiyorum.O gittikten sonra kaç makine çamaşır yıkamıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?