2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kızlar ağırlaşmadan işlerinizi bitirin ;ben 11’den beri ayağımın üzerindeyim .Bebeğin dolabını boşalttım,silip yerleştirdim Doğumdan sonraya kadar nasıl olsa kullanmayacağız,hastane çantamızı hazırladım.Yemek yaptım ,benim eşim saolsun kolay yemek yemez,canım çıktı Mutfak dolaplarının içini yıkadım sildim yerleştirdim,belim koptu.Şimdi eşimde pubgden kafasını kaldırdı ,puding yapıyor bize

Anladim canim en iyisini elbet sen bilirsin. Ben durumu biraz yanlis anlamışım. Sinirli olduğun için boyle istiyorsun sandim

7 ay çok uzun bir süre değil mi tehliken de yokmuş kuzu ,ya bende mi sorun var ben çok istekli oldum ,şu zamana kadar da bizim hep devam etti ,geçenlerde bebeğin hareketini hissetti o sırada yapamadı ,şu anda da “etkileniyorum “diyo

Ay şu Doğumda yanımda olma konusunda eşim yan çizdi resmen..
Tutturdu ben dayanamam. Kan içinde bebeği görürsem bir tuhaf olurum felan demelere..
Hamileliğin ilk gününden beri hep birlikte gittik kontrollere ve hep hevesliydi Doğum için..
Şu anda iki arada kaldım bende.. Zaten doktorum tatilde olacak büyük ihtimalle birde eşimde girmezse ben inanılmaz yalnız kalacakmışım gibi hissediyorum..
Anksiyete de var panik anında kontrol edemiyorum kendimi onu görmek çok rahatlatırdı.. Şimdi hiç tanımadığım kişilerle Doğum yapmak beni çok korkutuyor

Ben de var anksiyete ve ben şimdi kendimi normal Doğuma hazırlamaya çalışıyorum.Korktuğunu mutlaka belirt canım ,benim eşim Yanımda olmazsa tek başıma başaramam gibi hissediyorum

Adaya gidebilirim aslinda bebis musade ederse evet çoğunluk ayni fikirde olmazsa bebisle gideceğiz artik

37'nin içinde oluyorsun yani, yapma kuzu. O zamana kadar atlatmış olursun Allah'ın izni ile bu sıkıntıyı çoktan ama her şey yolunda gitse de risk var o zamanlarda.
Belki bir arkadaşın dedigi gibi istanbul ici hersey dahil bir otele gidebilirim hem merkezi biyerde olurum hem 2 3 gun kafa dinlerim onu bi düşüneceğim

Valla çok uzun evet de korktum çok. 2buçuk yıl bekledim sanki bişey olur gibi geldi hep ay ne bileyim isteğim de gitti ilk 3 ay zaten bulantı vardı sonra da kilo alımı vs kemdimi tamamen teyze gibi hissediyorum

Ya sildik havalandirdik falan ama yinede banamısın demedi ayni duygu bende de var acayip rahatsiz oluyorum aksi gibi mobilya kokusunu sevmiyormuşum meğerse

Hayır canim ayni senin gibiyim bizde hep devam ettik ta ki bizim oğlan bu kadar hareketli oluncaya dek simdi cocuk hissediyor rahatsiz oluyor diyip yapmiyor hele ki son riski söylediğinden beri doktor nerdeyse elimi tutmuyor korkudan

Benim eşimde panik atak var ben de sakinim genel itibariyle o an gerçekten yanimda olmasını istemiyorum kötü niyetli degil tabiki ama böyle anlarda insanı telaşa sürüklüyor ben ağlarsam o üç kat ağlar ben ah çeksem o bayılır falan kendisini kan da tutuyor dolayisiyla ebelerle tek olmak istiyorum ben icerde boyle bir ana tanıklık etmesi seni yalniz bırakmaması hoş olurdu ama yapamamasını anlayabiliyorum tabi ki senin farkli bir durumun varmis bu durumda o girmese bile annen falan mi olsa yaninda ?

Of ya sinir bozucu gerçekten benim eşimde korkuyor yaklaşmıyor bende keza öyle ama bana öyle bişey denk gelmedi Allahtan günahları boyunlarınaah bu erkekler bizim gibi değil nefisleri maalesef

Kızlar kaç derecede , Ve ne kadar miktar kullanacağım..Hangi programda yıkadınız siz ?
Ayrıca doğru bir seçim mi yaptım bilmiyorum..
Cok memnun kalan da var hic memnun olmayan da kuzum bir arkadaş kıyafetlerin üzerinde sabun lekesi bıraktığını söylemişti burda kimdi cikaramadim benim aklımda olan deterjanca buydu o oyle deyince bir arada kaldim bu arada bebek kıyafetlerini 30 derecede yıkamak gerekliymiş bir doktorun videosunda dinlemistim 600 derecede sikma olmalıymış kuzu

Hayır canim ayni senin gibiyim bizde hep devam ettik ta ki bizim oğlan bu kadar hareketli oluncaya dek simdi cocuk hissediyor rahatsiz oluyor diyip yapmiyor hele ki son riski söylediğinden beri doktor nerdeyse elimi tutmuyor korkudan
Benimki ilk günden elimi tutmayı bıraktı o mide bulantılarımın yoğun olduğu günlerde hele aramıza yastık koyuyırdum nefesini hissetmeyeyim diye o derece herşey kokuyordu. Birde 10. Haftadaki kanama tuz biber oldu o gün acilde ki doktor ilişki oldu mu diye sordu hayır dedim ama bizimki taktı kafaya iyi de oldu benim için

Benim için iyi olmadi pek aslinda ama hersey ozan paşa icin senin cok zor gecti canim yerinde olsam sanirim ikinci cocuga cesaret bile edemezdim

Yok cnm hiç kanamıyor burnum
Ama ses tellerindeki ödemi ben de okudum

Ayy hayir olsun napiyordum
Maçka parkına gitmiştik çocuklarla cok güzeldi sen ozan diye sesleniyorsun bende gülüyoruz falan sonra birsey oldu sen biriyle kavga ettim ben ayiramadım falan o hengamede uyanmışım birilerinin saçı elindeydi en son bu gruptaki arkadaşları da gormeye basladim artik tek tek

Ayy en sevmediğim durumlar bence bişey yoktur canım ama sen genede uyar ki eğer bişey izliyorsa vazgeçsin bunun normal olmadığını senin yakaladığın zaman kıyameti koparıcağını söyle. Benim eşimde böyle şeyler olmuyor telefonu hep ortada bide sadece tuvalette ayrılıyoruz onun dışında beraberiz öyle bi vakti yok :) bizde de eşim istemiyor bişey olur diye ilişkiyi normalde doktor yasak değil dedi ama işte nolur nolmaz diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…