- 12 Ağustos 2010
- 2.379
- 2.164
- 333
Anladim canim en iyisini elbet sen bilirsin. Ben durumu biraz yanlis anlamışım. Sinirli olduğun için boyle istiyorsun sandimBebegi ilk defa gormek icin degil beni yalniz birakmamak icin istiyor.bir aksilik olursa oncelik sen olmalisin ve bende bunun için orada olacagim diyor ama hem yalniz olmak istiyorum hemde destek olmak isterken kendi panigini bana yansitacagini biliyorum.mesela konusmuyorum geliyor birseyler soruyor cevap vermiyor ozan nasil diyor biliyor o konuda cevap veririm : )kan tutar bir defa benim esimi eli kesildi bayildi discide impilant yapilirken bayildi onu dogumda dusunemiyorum bile
7 ay çok uzun bir süre değil miAy bir derdim vara konu mu açaydım ne yapaydım bilemedim. Beyime taktım bu aralar sürekli telefonunu karıştırıyorum ne yapıyo diye az önce film izlerken baktım galeriden 1 fotoğraf sildi atladım hemen ne sildin diye. Ayıplı sitelere girdiğini tespit etmiştim geçen günlerde şimdi İçimde bi şüphe var sürekli malum 7 aydır dükkan kapalı yani yasak değildi ama ben korktum. Ayyy çıldırıcam o sildiği fotoğraf da ekran görüntüsüymüş gösterdi ama içim içimi yiyo sürekli. Kilo da alındı tabi kendimi hiç güzel ve çekici de hissetmiyorum. Eşim de kullar şaşırtmasın korkaktır diye düşünüyorum bi haltlar karıştırmaz diyorum ama içimde hep şüphe var gebelik sıkıntıları yetmez gibi şimdi bi de bu şüphe çıktı
Ben de var anksiyeteAy şu Doğumda yanımda olma konusunda eşim yan çizdi resmen..
Tutturdu ben dayanamam. Kan içinde bebeği görürsem bir tuhaf olurum felan demelere..
Hamileliğin ilk gününden beri hep birlikte gittik kontrollere ve hep hevesliydi Doğum için..
Şu anda iki arada kaldım bende.. Zaten doktorum tatilde olacak büyük ihtimalle birde eşimde girmezse ben inanılmaz yalnız kalacakmışım gibi hissediyorum..
Anksiyete de var panik anında kontrol edemiyorum kendimi onu görmek çok rahatlatırdı.. Şimdi hiç tanımadığım kişilerle Doğum yapmak beni çok korkutuyor
Adaya gidebilirim aslinda bebis musade ederse
Belki bir arkadaşın dedigi gibi istanbul ici hersey dahil bir otele gidebilirim hem merkezi biyerde olurum hem 2 3 gun kafa dinlerim onu bi düşüneceğim37'nin içinde oluyorsun yani, yapma kuzu. O zamana kadar atlatmış olursun Allah'ın izni ile bu sıkıntıyı çoktan ama her şey yolunda gitse de risk var o zamanlarda.
Valla çok uzun evet de korktum çok. 2buçuk yıl bekledim sanki bişey olur gibi geldi hep ay ne bileyim isteğim de gitti ilk 3 ay zaten bulantı vardı sonra da kilo alımı vs kemdimi tamamen teyze gibi hissediyorum7 ay çok uzun bir süre değil mitehliken de yokmuş kuzu ,ya bende mi sorun var ben çok istekli oldum ,şu zamana kadar da bizim hep devam etti ,geçenlerde bebeğin hareketini hissetti o sırada yapamadı ,şu anda da “etkileniyorum “diyo
Ya sildik havalandirdik falan ama yinede banamısın demedi ayni duygu bende de var acayip rahatsiz oluyorum aksi gibi mobilya kokusunu sevmiyormuşum meğerseAynı sıkıntıyı yaşıyorum. Koltuk aldık salona her girdiğimde showrooma girmiş gibi hissediyorum doğum öncesi temizliğe yardımcı alıcam ona arap sabunu beyaz sabun ve yumoşla sildiricem o zaman gider diye düşünüyorum
Hayır canim ayni senin gibiyim bizde hep devam ettik ta ki bizim oğlan bu kadar hareketli oluncaya dek simdi cocuk hissediyor rahatsiz oluyor diyip yapmiyor7 ay çok uzun bir süre değil mitehliken de yokmuş kuzu ,ya bende mi sorun var ben çok istekli oldum ,şu zamana kadar da bizim hep devam etti ,geçenlerde bebeğin hareketini hissetti o sırada yapamadı ,şu anda da “etkileniyorum “diyo
Benim eşimde panik atak var ben de sakinim genel itibariyle o an gerçekten yanimda olmasını istemiyorum kötü niyetli degil tabiki ama böyle anlarda insanı telaşa sürüklüyor ben ağlarsam o üç kat ağlar ben ah çeksem o bayılır falan kendisini kan da tutuyor dolayisiyla ebelerle tek olmak istiyorum ben icerde boyle bir ana tanıklık etmesi seni yalniz bırakmaması hoş olurdu ama yapamamasını anlayabiliyorum tabi ki senin farkli bir durumun varmis bu durumda o girmese bile annen falan mi olsa yaninda ?Ay şu Doğumda yanımda olma konusunda eşim yan çizdi resmen..
Tutturdu ben dayanamam. Kan içinde bebeği görürsem bir tuhaf olurum felan demelere..
Hamileliğin ilk gününden beri hep birlikte gittik kontrollere ve hep hevesliydi Doğum için..
Şu anda iki arada kaldım bende.. Zaten doktorum tatilde olacak büyük ihtimalle birde eşimde girmezse ben inanılmaz yalnız kalacakmışım gibi hissediyorum..
Anksiyete de var panik anında kontrol edemiyorum kendimi onu görmek çok rahatlatırdı.. Şimdi hiç tanımadığım kişilerle Doğum yapmak beni çok korkutuyor
Of ya sinir bozucu gerçekten benim eşimde korkuyor yaklaşmıyor bende keza öyle ama bana öyle bişey denk gelmedi Allahtan günahları boyunlarınaAy bir derdim vara konu mu açaydım ne yapaydım bilemedim. Beyime taktım bu aralar sürekli telefonunu karıştırıyorum ne yapıyo diye az önce film izlerken baktım galeriden 1 fotoğraf sildi atladım hemen ne sildin diye. Ayıplı sitelere girdiğini tespit etmiştim geçen günlerde şimdi İçimde bi şüphe var sürekli malum 7 aydır dükkan kapalı yani yasak değildi ama ben korktum. Ayyy çıldırıcam o sildiği fotoğraf da ekran görüntüsüymüş gösterdi ama içim içimi yiyo sürekli. Kilo da alındı tabi kendimi hiç güzel ve çekici de hissetmiyorum. Eşim de kullar şaşırtmasın korkaktır diye düşünüyorum bi haltlar karıştırmaz diyorum ama içimde hep şüphe var gebelik sıkıntıları yetmez gibi şimdi bi de bu şüphe çıktı
Cok memnun kalan da var hic memnun olmayan da kuzum bir arkadaş kıyafetlerin üzerinde sabun lekesi bıraktığını söylemişti burda kimdi cikaramadimKızlar kaç derecede , Ve ne kadar miktar kullanacağım..Hangi programda yıkadınız siz ?
Ayrıca doğru bir seçim mi yaptım bilmiyorum..
Benimki ilk günden elimi tutmayı bıraktıHayır canim ayni senin gibiyim bizde hep devam ettik ta ki bizim oğlan bu kadar hareketli oluncaya dek simdi cocuk hissediyor rahatsiz oluyor diyip yapmiyorhele ki son riski söylediğinden beri doktor nerdeyse elimi tutmuyor korkudan
Ben uni babynin sıvı deterjanıyla yıkadım canım 30 derecede 800 sıkmayla hiç bişey olmadıKızlar kaç derecede , Ve ne kadar miktar kullanacağım..Hangi programda yıkadınız siz ?
Ayrıca doğru bir seçim mi yaptım bilmiyorum..
Benim için iyi olmadi pek aslinda amaBenimki ilk günden elimi tutmayı bıraktıo mide bulantılarımın yoğun olduğu günlerde hele aramıza yastık koyuyırdum nefesini hissetmeyeyim diye o derece herşey kokuyordu. Birde 10. Haftadaki kanama tuz biber oldu o gün acilde ki doktor ilişki oldu mu diye sordu hayır dedim ama bizimki taktı kafaya iyi de oldu benim için
Yok cnm hiç kanamıyor burnumBenim sol elimin orta parmaginin eklem yeri cok agriyordu odem gibi biside vardi doktora gittim hamilelikte olabilir vucudun her hangi bir yeri hic ummadigin mesela ses tellerin dahi odem yapabilir dedi oradan duydugum bu ole bisi olabilir demek ki.
Birde burnun kaniyor mu sakir sakir degil ama sildiginde falan kuru sekilde kan oluyor mu benim ole olunca sesimde gariolesiyor
TamamRica ederim, haber et durumu sonra, sevgiler..
Maçka parkına gitmiştik çocuklarla cok güzeldi sen ozan diye sesleniyorsun bende gülüyoruz falan sonra birsey oldu sen biriyle kavga ettim ben ayiramadım falan o hengamede uyanmışımAyy hayir olsun napiyordum
Ayy en sevmediğim durumlar bence bişey yoktur canım ama sen genede uyar ki eğer bişey izliyorsa vazgeçsin bunun normal olmadığını senin yakaladığın zaman kıyameti koparıcağını söyle. Benim eşimde böyle şeyler olmuyor telefonu hep ortada bide sadece tuvalette ayrılıyoruz onun dışında beraberiz öyle bi vakti yok :) bizde de eşim istemiyor bişey olur diye ilişkiyi normalde doktor yasak değil dedi ama işte nolur nolmaz diyoAy bir derdim vara konu mu açaydım ne yapaydım bilemedim. Beyime taktım bu aralar sürekli telefonunu karıştırıyorum ne yapıyo diye az önce film izlerken baktım galeriden 1 fotoğraf sildi atladım hemen ne sildin diye. Ayıplı sitelere girdiğini tespit etmiştim geçen günlerde şimdi İçimde bi şüphe var sürekli malum 7 aydır dükkan kapalı yani yasak değildi ama ben korktum. Ayyy çıldırıcam o sildiği fotoğraf da ekran görüntüsüymüş gösterdi ama içim içimi yiyo sürekli. Kilo da alındı tabi kendimi hiç güzel ve çekici de hissetmiyorum. Eşim de kullar şaşırtmasın korkaktır diye düşünüyorum bi haltlar karıştırmaz diyorum ama içimde hep şüphe var gebelik sıkıntıları yetmez gibi şimdi bi de bu şüphe çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?