2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Laleler solmaya baslamis malesef.
Piknige gidicem haftaya hic.kacari yok hamak kuruo giricem icine : )
Ya tüh geçen senede hamileydim bu aylarda bulantım yüzünden çıkamamıştm hayırlısı olsun.
Evet cok soguk biraz ışınca cici bir elbise giyip fotoğraf çekeceğiz ama nerde pikniğe gitmeyi bende istiyorum. soyle bir maçka yapsak ☺
İnşaAllah canım

Ayni işte
Bizimkiler de öyle
Babam annem kaç saattir bizde
Bebeğin şifonerini kurdu babam eşimle
Bahçe mobilyası almıştık babamla onu kurdular
Annem yemek yapmış getirdi
Yoğurt mayalamış
Çamaşırlarımı yıkadı astı:)

Annem babam bir kerecik gözümüze sokmazlar bu durumu
Kv oturduğu yerden geberiyor ama bizi düşünmekten uykuları kaçıyor

Görümcem Elmalı kurabiyemmmmm diye seviyor bebeği telefonda eşime
O bizim en kıymetlimiz olacak diyor
Kv de randevunuz oldukça kalbime carpınti giriyor diyor
Eşim de teselli ediyor merak etme birşey YÖK diye

Anca kuru laf
Herkesin bir emeği var doğmayan bebeğimde
Arkadaşlarımın bile herkes birşeyler aldı yolladı
Alamayan kendi bebeğinin eşyalarından verdi
Aradılar sordular beni
Bunlar sadece eşime yıkama yağlama derdindeler

Aşırı sinir ediyorlar beni
Doğumdan snr dalmadıklarında suratlarını dahi görmek istemiyorum

O kadar seven düşünen böyle zor zamanda bir işin ucundan tutar ki ben 2,5 aydır yatıyorum

Yok ya aman zaten biz her şeye takılan anneleriz,köyde doğum yapmayı düşünemiyorum
Bir ara gercekten istediğim birseydi sükür ki vazgectim hayır yapabileceğimden de degil o ana geldiğimde doktor diye çıldırırım heralde gereksiz bir güven

ya benim kızım aşırı hareketli hele de şimdi resmen kasıklarım karnım patlayacak gibi öyle hareket ediyor acaba bi sorun mu var allah korusun
midemle kaburgamı yerinden oynatacak gibi hareket ediyor

ya benim kızım aşırı hareketli hele de şimdi resmen kasıklarım karnım patlayacak gibi öyle hareket ediyor acaba bi sorun mu var allah korusun
midemle kaburgamı yerinden oynatacak gibi hareket ediyor
Canım benimkide dün öyleydi inşAllah keyiften yapıyorlardır

Hahahaha çok sinir oldum yalaka insandan hiç hoşlanmam. Ben kendi bebemi bile elmalı kurabiyem diye sevmiyorum. Iyyy ayakkabı altına sıcak havada sakız yapışır gibi

Bir ara gercekten istediğim birseydi sükür ki vazgectim hayır yapabileceğimden de degil o ana geldiğimde doktor diye çıldırırım heralde gereksiz bir güven
Yok yok ben de o meziyet yok tek başına küvette doğum yapanları falan okuyorum helal olsun onlara ama ben ııı ıııh

Hahahaha çok sinir oldum yalaka insandan hiç hoşlanmam. Ben kendi bebemi bile elmalı kurabiyem diye sevmiyorum. Iyyy ayakkabı altına sıcak havada sakız yapışır gibi
Çığlık atarak seviyor bir de
Ama bir tanecik çorap alıp yollamadı sevgili halası
Hem de ilk defa yeğeni olacak başka kardeşi yok

Ayakkabıya sakız yapışması mı

Çığlık atarak seviyor bir de
Ama bir tanecik çorap alıp yollamadı sevgili halası
Hem de ilk defa yeğeni olacak başka kardeşi yok

Ayakkabıya sakız yapışması mı
He yazın olur ya pisin biri asfalta sakız atmıştır o sakız da sıcaktan iyice bayılmıştır ayağının altına yapışır anlatırken yaşadım çok sinir bozucu. Kaynanaların akılları çıkıyo gelinlerin gönlünü yapar mutlu ederiz diye. rakip görüyolar bence ondan bu fesatlık

Sana dokunan şeyi bulmaya caliscanim
Sarimsakmi karbonhidratmi yandigin gunler bi bak

Ay hepsi aynı arıza benimkide rezilin teki ilk hamileliğinde etmediğini bırakmadı ailemle kavga etti üstüne yürüdü bayiltti beni ama sorsan ben babanneyim çocukta her hakkı olduğunu zannediyo ve malesef altlı üstlü oturuyorum bugün cocugu yarim saat biraktim kaçırır gibi izinsiz aldı markete götürdü 2 saat sonra geldi bu hamileligimdede agir geçmesine rağmen hiç hayri dokunmadı dogsun babannelik taşlar yine nefretim bugün iyice kabardi

mesajları kaldığım yerden okumaya başladım. bizde geçen hafta halıları yıkamaya vermiştik.çok şükür bu hafta geldi. kardeşimi de çağırmıştım, o da camları sildi, perdeleri yıkadı vs. ev misler gibi oldu. yeni gelin evi mobilya kokusu azaldı biraz. birde halılardaki o bitmek bilmeyen tüylerden kurtulduk. bizde doğumu bekliyoruz. bende henüz hastane çantamı hazırlamadım

Ben varım canım iki kere rutin idrar testlerinde farkedildi iki üç ay arayla. monurol kullandım tek kullanımlık
Bende de geçen hafta çıkmıştı canım hem tek kullanımlık ilaç hemde fitil kullandım ama geçmedi sanki yanmam var kontrolümde çarşamba acaba doğal olarak napabilirim

Ya aynı benim kv
bizim için ölüp bitiyo bizimle yatıp kalkıyor
Başka şey düşünmüyor.
Daha bi kez arayıp hayırlı olsun nasılsın demedi.
Doğumda gelip sevgi gösterileri yapar yawrum yawrum diye.

2017 de bebeğimi kaybettim,kuvezdeyken 4 günlük lohusa halimle hizmet ettim onlara o ayılıp bayılmakla meşguldu ben süt sağma derdinde.
her defasında herşeyi kaynatıp steril etme derdindeydim yeniden bir enfeksiyon kapmasın diye.bebeğimi kaybettim utanmadan şefaat istedi anasına bir bardak su vermemiş.
Geçen sene tartıştık dolmuştum
söylediğini düşünebiliyormusunuz o torunu nu kaybetmiş neler çekmiş ben onu arayıp sormamışım.
Ben evladımı kaybetmişim kendi acısını benimkinden büyük görüyor.
Aklıma geldikçe deliiii oluyorum.

Tabi canım
Benimki zaten evlenirken açık açık eşime dedi
Sen beni değil victory i tercih ettin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…