- 15 Eylül 2012
- 8.438
- 6.897
- 398
Evet canım zaten tüp bebek ikinciye Allah kerim bunu sağ salim alayımda kucağımaBenim için iyi olmadi pek aslinda amahersey ozan paşa icin senin cok zor gecti canim yerinde olsam sanirim ikinci cocuga cesaret bile edemezdim
Ya tüh geçen senede hamileydim bu aylarda bulantım yüzünden çıkamamıştm hayırlısı olsun.Laleler solmaya baslamis malesef.
Piknige gidicem haftaya hic.kacari yok hamak kuruo giricem icine : )
İnşaAllah canımEvet cok soguk biraz ışınca cici bir elbise giyip fotoğraf çekeceğiz ama nerdepikniğe gitmeyi bende istiyorum. soyle bir maçka yapsak ☺
Yok ya aman zaten biz her şeye takılan anneleriz,köyde doğum yapmayı düşünemiyorumHahahahaha bana kalsa köyde doğuracağım oyle rahatım sorma birileri uzak orasi napacaksın deyince bir kendime geliyorum
Ayni işteAynisi tamamen aynisi.
Esimi resmen cok iyi babane olduguna inandiriyor bide gelinimiz o bizim kırgınlıklar oldu ama aklimiz hep ona bebegimizi tasiyor bak üzersen bizi bulursun karsinda bisiler bisiler.
Ne birsey lazim mi ne sunu bunu biz alalim ne baska birsey sadece goz boyama.
Annem besigini aldi kardesim dogum parami verdi yorgan yastik giyim kusami saymiyorum ki ayni sekilde kizimada aliyorlar.ustelik annem geldi evi dip bucak kaldirdi indirdi cani cıktı.
Heee bekliyor muyum birsey aslaaa sadece yapmayipta arayip sanki müthişalakalilar gibi gostermelerine deliriyorum.kufur etmek istemeklede kalmıyorum gayet sayiyorum yani.
Bir ara gercekten istediğim birseydi sükür ki vazgectim hayır yapabileceğimden de degil o ana geldiğimde doktor diye çıldırırım heralde gereksiz bir güvenYok ya aman zaten biz her şeye takılan anneleriz,köyde doğum yapmayı düşünemiyorum
Canım benimkide dün öyleydi inşAllah keyiften yapıyorlardırya benim kızım aşırı hareketli hele de şimdi resmen kasıklarım karnım patlayacak gibi öyle hareket ediyor acaba bi sorun mu var allah korusun
midemle kaburgamı yerinden oynatacak gibi hareket ediyor
Hahahaha çok sinir oldum yalaka insandan hiç hoşlanmam. Ben kendi bebemi bile elmalı kurabiyem diye sevmiyorum. Iyyy ayakkabı altına sıcak havada sakız yapışır gibiAyni işte
Bizimkiler de öyle
Babam annem kaç saattir bizde
Bebeğin şifonerini kurdu babam eşimle
Bahçe mobilyası almıştık babamla onu kurdular
Annem yemek yapmış getirdi
Yoğurt mayalamış
Çamaşırlarımı yıkadı astı:)
Annem babam bir kerecik gözümüze sokmazlar bu durumu
Kv oturduğu yerden geberiyor ama bizi düşünmekten uykuları kaçıyor
Görümcem Elmalı kurabiyemmmmm diye seviyor bebeği telefonda eşime
O bizim en kıymetlimiz olacak diyor
Kv de randevunuz oldukça kalbime carpınti giriyor diyor
Eşim de teselli ediyor merak etme birşey YÖK diye
Anca kuru laf
Herkesin bir emeği var doğmayan bebeğimde
Arkadaşlarımın bile herkes birşeyler aldı yolladı
Alamayan kendi bebeğinin eşyalarından verdi
Aradılar sordular beni
Bunlar sadece eşime yıkama yağlama derdindeler
Aşırı sinir ediyorlar beni
Doğumdan snr dalmadıklarında suratlarını dahi görmek istemiyorum
O kadar seven düşünen böyle zor zamanda bir işin ucundan tutar ki ben 2,5 aydır yatıyorum
Insallah hepimiz saglikla alalim kuzularımızı kucagimizaEvet canım zaten tüp bebek ikinciye Allah kerim bunu sağ salim alayımda kucağıma
Yok yok ben de o meziyet yokBir ara gercekten istediğim birseydi sükür ki vazgectim hayır yapabileceğimden de degil o ana geldiğimde doktor diye çıldırırım heralde gereksiz bir güven
Çığlık atarak seviyor bir deHahahaha çok sinir oldum yalaka insandan hiç hoşlanmam. Ben kendi bebemi bile elmalı kurabiyem diye sevmiyorum. Iyyy ayakkabı altına sıcak havada sakız yapışır gibi
He yazın olur ya pisin biri asfalta sakız atmıştır o sakız da sıcaktan iyice bayılmıştır ayağının altına yapışırÇığlık atarak seviyor bir de
Ama bir tanecik çorap alıp yollamadı sevgili halası
Hem de ilk defa yeğeni olacak başka kardeşi yok
Ayakkabıya sakız yapışması mı
İyi gene sen hareketli olduğu için uyuyamıyosun benim midem yanıyor bebek hareketli sırtım ağrıyorgittim soda içtim rennie içtim sakız çiğnedim midem yanıyor diye bu sefer karnım acıktı kalktım ekmek arası yaptım yedim şimdi yattım inşallah bu sefer uyuyabilirim
Ay hepsi aynı arıza benimkide rezilin teki ilk hamileliğinde etmediğini bırakmadı ailemle kavga etti üstüne yürüdü bayiltti beni ama sorsan ben babanneyim çocukta her hakkı olduğunu zannediyo ve malesef altlı üstlü oturuyorum bugün cocugu yarim saat biraktim kaçırır gibi izinsiz aldı markete götürdü 2 saat sonra geldi bu hamileligimdede agir geçmesine rağmen hiç hayri dokunmadı dogsun babannelik taşlar yine nefretim bugün iyice kabardiAynisi tamamen aynisi.
Esimi resmen cok iyi babane olduguna inandiriyor bide gelinimiz o bizim kırgınlıklar oldu ama aklimiz hep ona bebegimizi tasiyor bak üzersen bizi bulursun karsinda bisiler bisiler.
Ne birsey lazim mi ne sunu bunu biz alalim ne baska birsey sadece goz boyama.
Annem besigini aldi kardesim dogum parami verdi yorgan yastik giyim kusami saymiyorum ki ayni sekilde kizimada aliyorlar.ustelik annem geldi evi dip bucak kaldirdi indirdi cani cıktı.
Heee bekliyor muyum birsey aslaaa sadece yapmayipta arayip sanki müthişalakalilar gibi gostermelerine deliriyorum.kufur etmek istemeklede kalmıyorum gayet sayiyorum yani.
mesajları kaldığım yerden okumaya başladım. bizde geçen hafta halıları yıkamaya vermiştik.çok şükür bu hafta geldi. kardeşimi de çağırmıştım, o da camları sildi, perdeleri yıkadı vs. ev misler gibi oldu. yeni gelin evi mobilya kokusu azaldı biraz. birde halılardaki o bitmek bilmeyen tüylerden kurtulduk. bizde doğumu bekliyoruz. bende henüz hastane çantamı hazırlamadımHemde ne agri.nevresimleri degistirdim balkonda bir kahve iceyim dedim kalkarken canagi patlatmis gibi 1 saatte kalktim resmen kemik kirilmis gibi oluyor.
Kizlar simdi benim herseyim tamam ya haftaya carsambada gelip duvarlari silecekler halilarimda geldi yıkamadan o zaman sericem bitecek.
Ama hastane cantami hazirlayamiyorum.
Toplanip gelseniz bir hazirlasaniz ne olurdu yani
Ben varım canım iki kere rutin idrar testlerinde farkedildi iki üç ay arayla. monurol kullandım tek kullanımlıkKızlar idrar yolu enfeksiyonu gecireniniz var mı ?
Bende de geçen hafta çıkmıştı canım hem tek kullanımlık ilaç hemde fitil kullandım ama geçmedi sanki yanmam var kontrolümde çarşamba acaba doğal olarak napabilirimBen varım canım iki kere rutin idrar testlerinde farkedildi iki üç ay arayla. monurol kullandım tek kullanımlık
Ayni işte
Bizimkiler de öyle
Babam annem kaç saattir bizde
Bebeğin şifonerini kurdu babam eşimle
Bahçe mobilyası almıştık babamla onu kurdular
Annem yemek yapmış getirdi
Yoğurt mayalamış
Çamaşırlarımı yıkadı astı:)
Annem babam bir kerecik gözümüze sokmazlar bu durumu
Kv oturduğu yerden geberiyor ama bizi düşünmekten uykuları kaçıyor
Görümcem Elmalı kurabiyemmmmm diye seviyor bebeği telefonda eşime
O bizim en kıymetlimiz olacak diyor
Kv de randevunuz oldukça kalbime carpınti giriyor diyor
Eşim de teselli ediyor merak etme birşey YÖK diye
Anca kuru laf
Herkesin bir emeği var doğmayan bebeğimde
Arkadaşlarımın bile herkes birşeyler aldı yolladı
Alamayan kendi bebeğinin eşyalarından verdi
Aradılar sordular beni
Bunlar sadece eşime yıkama yağlama derdindeler
Aşırı sinir ediyorlar beni
Doğumdan snr dalmadıklarında suratlarını dahi görmek istemiyorum
O kadar seven düşünen böyle zor zamanda bir işin ucundan tutar ki ben 2,5 aydır yatıyorum
Tabi canımHe yazın olur ya pisin biri asfalta sakız atmıştır o sakız da sıcaktan iyice bayılmıştır ayağının altına yapışıranlatırken yaşadım çok sinir bozucu. Kaynanaların akılları çıkıyo gelinlerin gönlünü yapar mutlu ederiz diye. rakip görüyolar bence ondan bu fesatlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?