- 15 Eylül 2012
- 8.438
- 6.897
- 398
İlacını değişir belki canım. Bide bebek baskı yapıyor ya belki ondan yanma gibi hissediyor olabilirsin. Doğal olarak geçiren çok şey varda şuan için doktorun vereceği şeyler daha güvenli olur diye düşünüyorum çok geçmiş olsunBende de geçen hafta çıkmıştı canım hem tek kullanımlık ilaç hemde fitil kullandım ama geçmedi sanki yanmam var kontrolümde çarşamba acaba doğal olarak napabilirim
Ya aynı benim kv
bizim için ölüp bitiyo bizimle yatıp kalkıyor
Başka şey düşünmüyor.
Daha bi kez arayıp hayırlı olsun nasılsın demedi.
Doğumda gelip sevgi gösterileri yapar yawrum yawrum diye.
2017 de bebeğimi kaybettim,kuvezdeyken 4 günlük lohusa halimle hizmet ettim onlara o ayılıp bayılmakla meşguldu ben süt sağma derdinde.
her defasında herşeyi kaynatıp steril etme derdindeydim yeniden bir enfeksiyon kapmasın diye.bebeğimi kaybettim utanmadan şefaat istedi anasına bir bardak su vermemiş.
Geçen sene tartıştık dolmuştum
söylediğini düşünebiliyormusunuz o torunu nu kaybetmiş neler çekmiş ben onu arayıp sormamışım.
Ben evladımı kaybetmişim kendi acısını benimkinden büyük görüyor.
Aklıma geldikçe deliiii oluyorum.
Çok teşekkür ederim canımİlacını değişir belki canım. Bide bebek baskı yapıyor ya belki ondan yanma gibi hissediyor olabilirsin. Doğal olarak geçiren çok şey varda şuan için doktorun vereceği şeyler daha güvenli olur diye düşünüyorum çok geçmiş olsun
Bende yapamam hep laf başına geleceği bilmeyince sanirim ondan bu rahatlıkYok yok ben de o meziyet yoktek başına küvette doğum yapanları falan okuyorum helal olsun onlara ama ben ııı ıııh
Tedbir amaçlı bi doktora git canım sık sık olması iyi değil eğer bişey varsa müdahale ederler yoksa da için rahat ederKızlar saat 7 den beri karnım sertleşip duruyo bebekmi yapıyo sancı mı bilemedim bağırsaklarımıda bozmuşum bi ara baktım 3 dk d bir sertleşiyor sancı birden böyle sık sık girer mi ya
Eğer çok zorlanmıyorsan gitme bence ,Hastaneler de insanı hasta ediyor,neyin varBende yapamam hep laf başına geleceği bilmeyince sanirim ondan bu rahatlıktvde vardiya bir ara hamile olduğunu bilmiyor evde doğuruyor falan tövbeler olsun bu arada acayip rahatsizim yine hastaneye gidip gitmemek arasında gidip geliyorum
Çok çokk...çok üzüldüm
Evet görünürde senden daha çok acı cekmıs
Çok insanfsızlar ya herşeyden kendilerine bir pay çıkartıyorlar
Sağ ol canım.G guluncani başın saolsun canım
Ya kızlar benim teyzem filan da kv ama gelininin bir günden bir güne dert yandığını duymadım,gelini çok yakın arkadaşım .Seçmece gibi biz bunları bulmuşuz bence.Davul bile dengi dengine diye boşuna demiyorlar ...Benim de evliliğimin en güzel günlerini mahvettiler ,”oğlumu senden boşatıcam “bile dedi,o yüzden hiçbir zaman hakkımı helal bile etmem
Kendi essekligimden bugün yordum kendimi hemde doktor yürüme demişken suan kivraniyorum agridan hem belim hem.kasiklarim agriyor bebiste asiri hareketli hic durmadı bugün size de boyle oluyormu bu cocugun bir sikintisimi var cozemedimEğer çok zorlanmıyorsan gitme bence ,Hastaneler de insanı hasta ediyor,neyin var
Canım ritmik mi giriyor.?Kızlar saat 7 den beri karnım sertleşip duruyo bebekmi yapıyo sancı mı bilemedim bağırsaklarımıda bozmuşum bi ara baktım 3 dk d bir sertleşiyor sancı birden böyle sık sık girer mi ya
bilemedim ki ne olduğnu ittirip duruyor sürekli sağıma doğru toplanıyo canım acıyo sancı olsa 3 dk ya düşse duramazdım herhalde hereket halinde bide sağıma yaslanıyoCanım ritmik mi giriyor.?
Bir duş al uzan rahatlaman lazım,geçmezse gidersin dra.
Canım dün sana ilaç verdiler mi ? Bide idrar testi yapıldı mı enfeksiyon da ağrı yaparKendi essekligimden bugün yordum kendimi hemde doktor yürüme demişken suan kivraniyorum agridan hem belim hem.kasiklarim agriyor bebiste asiri hareketli hic durmadı bugün size de boyle oluyormu bu cocugun bir sikintisimi var cozemedimağlıcam valla
bilmemek çok can sıkıyo valla ya çok acımıyo ama dayanıp duruyo sürekli 3 dk da bir normal sancı olsa baya hissettirir herhalde kötü olursam gderm zatenTedbir amaçlı bi doktora git canım sık sık olması iyi değil eğer bişey varsa müdahale ederler yoksa da için rahat eder
merhaba. bende sizin haftanızdayım. bebeğin kafası şuan normal şekilde ise şayet aşağı doğru, ayakları da sağa doğru oluyor.benimde bu şekilde . sağa doğru bir yığılma oluyor. bu şekilde rahatsız hissediyorsanız kendinizi hafif sola doğru uzanın. bebek toparlanıyor.bilemedim ki ne olduğnu ittirip duruyor sürekli sağıma doğru toplanıyo canım acıyo sancı olsa 3 dk ya düşse duramazdım herhalde hereket halinde bide sağıma yaslanıyo
Benimkileri anlatiyormussun gibi midem bulaniyor hepsinden.Ayni işte
Bizimkiler de öyle
Babam annem kaç saattir bizde
Bebeğin şifonerini kurdu babam eşimle
Bahçe mobilyası almıştık babamla onu kurdular
Annem yemek yapmış getirdi
Yoğurt mayalamış
Çamaşırlarımı yıkadı astı:)
Annem babam bir kerecik gözümüze sokmazlar bu durumu
Kv oturduğu yerden geberiyor ama bizi düşünmekten uykuları kaçıyor
Görümcem Elmalı kurabiyemmmmm diye seviyor bebeği telefonda eşime
O bizim en kıymetlimiz olacak diyor
Kv de randevunuz oldukça kalbime carpınti giriyor diyor
Eşim de teselli ediyor merak etme birşey YÖK diye
Anca kuru laf
Herkesin bir emeği var doğmayan bebeğimde
Arkadaşlarımın bile herkes birşeyler aldı yolladı
Alamayan kendi bebeğinin eşyalarından verdi
Aradılar sordular beni
Bunlar sadece eşime yıkama yağlama derdindeler
Aşırı sinir ediyorlar beni
Doğumdan snr dalmadıklarında suratlarını dahi görmek istemiyorum
O kadar seven düşünen böyle zor zamanda bir işin ucundan tutar ki ben 2,5 aydır yatıyorum
Sen niye yordun kendini bakıyım.yatıp dinlenmen istirat etmen lazım.Kendi essekligimden bugün yordum kendimi hemde doktor yürüme demişken suan kivraniyorum agridan hem belim hem.kasiklarim agriyor bebiste asiri hareketli hic durmadı bugün size de boyle oluyormu bu cocugun bir sikintisimi var cozemedimağlıcam valla
Resmen icine dogmus yakindir birilerinin sacini yolucam desarj olucamMaçka parkına gitmiştik çocuklarla cok güzeldi sen ozan diye sesleniyorsun bende gülüyoruz falan sonra birsey oldu sen biriyle kavga ettim ben ayiramadım falan o hengamede uyanmışımbirilerinin saçı elindeydi en son bu gruptaki arkadaşları da gormeye basladim artik tek tek
Benim gelmesinler deme lüksüm YÖKBenimkileri anlatiyormussun gibi midem bulaniyor hepsinden.
Benim evime gelmezler gelemezler
Esim bu konuda ne kadar net oldugumu biliyor.
1 defa cagirdim sirf esim icin bitti gitti.
Hastaneye gelecekler ama boy.gosterecekler aileme karsi.eminim.bir ceyrek takacaklar dunyayi bahsetmis saray soyundan gibi havalara girecekler.
Annem 3 gundur bendeydi dun gitti simdi aramis yarin geleyim mi bak yine sesin kotu geliyor elini birseye surme diyor.
Benimde esim teselli ediyordu gecen yakaladim dedim.nerden biliyor benim tansiyonumu ne demeye anlatiyorsun ki o da aramis sana ahh vahh ediyor cok merak ettiyse beni arayip sorsun.senden korkuyor diyor bide artik ne dediyse kadin dusunemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?