2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bende de geçen hafta çıkmıştı canım hem tek kullanımlık ilaç hemde fitil kullandım ama geçmedi sanki yanmam var kontrolümde çarşamba acaba doğal olarak napabilirim
İlacını değişir belki canım. Bide bebek baskı yapıyor ya belki ondan yanma gibi hissediyor olabilirsin. Doğal olarak geçiren çok şey varda şuan için doktorun vereceği şeyler daha güvenli olur diye düşünüyorum çok geçmiş olsun

çok üzüldüm
Evet görünürde senden daha çok acı cekmıs
Çok insanfsızlar ya herşeyden kendilerine bir pay çıkartıyorlar

G guluncani başın saolsun canım
Ya kızlar benim teyzem filan da kv ama gelininin bir günden bir güne dert yandığını duymadım,gelini çok yakın arkadaşım .Seçmece gibi biz bunları bulmuşuz bence.Davul bile dengi dengine diye boşuna demiyorlar ...Benim de evliliğimin en güzel günlerini mahvettiler ,”oğlumu senden boşatıcam “bile dedi,o yüzden hiçbir zaman hakkımı helal bile etmem

Yok yok ben de o meziyet yok tek başına küvette doğum yapanları falan okuyorum helal olsun onlara ama ben ııı ıııh
Bende yapamam hep laf başına geleceği bilmeyince sanirim ondan bu rahatlık tvde vardiya bir ara hamile olduğunu bilmiyor evde doğuruyor falan tövbeler olsun bu arada acayip rahatsizim yine hastaneye gidip gitmemek arasında gidip geliyorum

Bu pompa hakkında fikri olan varmı kızlar ?

Eklentiler

• 3779ABF4-8288-4CA7-8C79-3791ADBA2195.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 19
Kızlar saat 7 den beri karnım sertleşip duruyo bebekmi yapıyo sancı mı bilemedim bağırsaklarımıda bozmuşum bi ara baktım 3 dk d bir sertleşiyor sancı birden böyle sık sık girer mi ya

Kızlar saat 7 den beri karnım sertleşip duruyo bebekmi yapıyo sancı mı bilemedim bağırsaklarımıda bozmuşum bi ara baktım 3 dk d bir sertleşiyor sancı birden böyle sık sık girer mi ya
Tedbir amaçlı bi doktora git canım sık sık olması iyi değil eğer bişey varsa müdahale ederler yoksa da için rahat eder

Eğer çok zorlanmıyorsan gitme bence ,Hastaneler de insanı hasta ediyor,neyin var

çok üzüldüm
Evet görünürde senden daha çok acı cekmıs
Çok insanfsızlar ya herşeyden kendilerine bir pay çıkartıyorlar
Çok çokk...
Kendi çocuguna merhamet etmeyen bana mi etcek.

Sağ ol canım.
Benimde oğlum var oglumun eşini başımın üstünde taşırım kırılmasın diye.

Eğer çok zorlanmıyorsan gitme bence ,Hastaneler de insanı hasta ediyor,neyin var
Kendi essekligimden bugün yordum kendimi hemde doktor yürüme demişken suan kivraniyorum agridan hem belim hem.kasiklarim agriyor bebiste asiri hareketli hic durmadı bugün size de boyle oluyormu bu cocugun bir sikintisimi var cozemedim ağlıcam valla

Canım ritmik mi giriyor.?
Bir duş al uzan rahatlaman lazım,geçmezse gidersin dra.

Canım ritmik mi giriyor.?
Bir duş al uzan rahatlaman lazım,geçmezse gidersin dra.
bilemedim ki ne olduğnu ittirip duruyor sürekli sağıma doğru toplanıyo canım acıyo sancı olsa 3 dk ya düşse duramazdım herhalde hereket halinde bide sağıma yaslanıyo

Canım dün sana ilaç verdiler mi ? Bide idrar testi yapıldı mı enfeksiyon da ağrı yapar

Tedbir amaçlı bi doktora git canım sık sık olması iyi değil eğer bişey varsa müdahale ederler yoksa da için rahat eder
bilmemek çok can sıkıyo valla ya çok acımıyo ama dayanıp duruyo sürekli 3 dk da bir normal sancı olsa baya hissettirir herhalde kötü olursam gderm zaten

bilemedim ki ne olduğnu ittirip duruyor sürekli sağıma doğru toplanıyo canım acıyo sancı olsa 3 dk ya düşse duramazdım herhalde hereket halinde bide sağıma yaslanıyo
merhaba. bende sizin haftanızdayım. bebeğin kafası şuan normal şekilde ise şayet aşağı doğru, ayakları da sağa doğru oluyor.benimde bu şekilde . sağa doğru bir yığılma oluyor. bu şekilde rahatsız hissediyorsanız kendinizi hafif sola doğru uzanın. bebek toparlanıyor.

Benimkileri anlatiyormussun gibi midem bulaniyor hepsinden.
Benim evime gelmezler gelemezler
Esim bu konuda ne kadar net oldugumu biliyor.
1 defa cagirdim sirf esim icin bitti gitti.
Hastaneye gelecekler ama boy.gosterecekler aileme karsi.eminim.bir ceyrek takacaklar dunyayi bahsetmis saray soyundan gibi havalara girecekler.
Annem 3 gundur bendeydi dun gitti simdi aramis yarin geleyim mi bak yine sesin kotu geliyor elini birseye surme diyor.
Benimde esim teselli ediyordu gecen yakaladim dedim.nerden biliyor benim tansiyonumu ne demeye anlatiyorsun ki o da aramis sana ahh vahh ediyor cok merak ettiyse beni arayip sorsun.senden korkuyor diyor bide artik ne dediyse kadin dusunemiyorum.

Sen niye yordun kendini bakıyım.yatıp dinlenmen istirat etmen lazım.

Resmen icine dogmus yakindir birilerinin sacini yolucam desarj olucam yaa gencligimin parki ogluslari goturelim bak analariniz burda gezerdi diye anlatiriz

Benim gelmesinler deme lüksüm YÖK
Gelecek ve kalacak malesef kv
Az toplanınca kp gelir
Sonra da hiç aramayan görümcem iki çocuğuyla çıkar gelir
Ben eşime tembih ettim
Benle bebekle ilgili hiçbirşeyi anlatmıyor onlara
Sadece iyi diyor
Çünkü en ufak birşey anlatsakkk ooo çok üzülmüş gbi sürekli eşimi arayıp beni soracaklar yalandan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…