2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ben zaten 5 günde bir vuruluyodum o iğneden proluton ismi. Extra olarak progestan verdi. Benide pazartesi çağırdı kesen gözüküyormu canım
Evet bende gece vuruldum 4tane kaldı 3gun arayla vurulcam ayrıca sabah alsam fıtılı atıcam. Evet kese var bebekte var ama kalp duyamadı rıskın var bunu bil dedi
Çok çok gecmis olsun gülüm , Allah bebeğini sana bağışlasın inşallah birşey olmayacaktır. Duamdasin
sagol canım benım

Tamam kuzum ben şimdi geldim doktora dün gece çok sancılarım oldu uykudan uyandıracak kadar düşün, bir de sabah peçeteye değişik bi akıntı geldi çok çok dikkat edince gördüm kahvemsi gibiydi çok korktum geldim görünmeye inşallah iyi sonuçlarla dönerim

hayırlı haberlerını beklıyorum canım .
Merakta bırakma .
Duaalarım senınle..

Kızlar selam ben sabah dr. Gittim şeker için birsürü şey anlattı haftaya çarşamba gel dedi. Şeker yüklemesi yapıp bakacaklarmış inşallah sorun çıkmaz. Daha önce şekerle ilgili sorun yaşayan var mı aranızda

Dün kayınvalideme gittik rüyasında kestane yedikten sonra kustuğumu görmüş, ben rüyamda gördüm hamilemisin yoksaa diyorrr

Allah'tan eşimle öncesinden nolur nolmaz önce bi keseyi ve bebeği görelim sonra söyleriz diye anlaştıktaa bişey demedik ama napıcagımı bilemedim resmenn :)

Benım kayınvalıdem de kuzu görmüş .
O kdr güzel bir kuzuydu kı dıyo amcaya yalvardım bu kuzuyu bana verın dıye dıyo .

Allaaa Allaaaaaaa dedimmmm
Kendı annem ve ablamlar zaten benı sürekli hamıle görüyolar o konuda konusmııcıımm

Hahahaha resmen içlerine doguyorr

Biz söyledik herkese daha ortada ne kese var ne bişey öncesinde de hep derdim 3 ay olmadan kimseye söylemem diye ama dayanamadım şimdi çok pişmanım kese boş olur düşük olur iyi yapmışsınız siz şu forumdaki şeyleri okuyup okuyup halleniyorum. Keşke İnternet olmasaydı o kadar saçma şeylere bakıyorum ki yok kese boşken beta yükselir mi duş gebelik nedir vs. Allahın dediği olacak offf offf

Böyle şeylere bakıp lutfen canını sıkma.
İyi düşün iyi olsun . Her zaman mutlu ol . Bebeğinle konuss ..
Şarkı söylee .
Ordasın bılıyorum deee

Valla zor tutuyorum bende ama soyledigimiz de sadece ailede kalmicak akrabalarimiz cok fazla kimseye soyleme desemde yayilacak sirf oyuzden tutmaya calisiyoruz kendimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…