Kızlarr Günaydın, bişey sormak istiyorum idrarı normalden çok daha koyu gelen varmı dün akşamda bugun de öyle oldu az su içince olan koyuluk değil ama :/ yeterince su içiyorum ama baya turuncuya yakın bi koyuluk endişelendim neden böyle olmştur diye :S
Günaydın kızlar
Dün benim minik kizimin anneme hamile olduğumu söylemesiyle annemle bu sabah apar topar hastaneye gidiyoruz şu an
Bakakim ne diyecek doktorumuz.
Günaydın kızlar
Dün benim minik kizimin anneme hamile olduğumu söylemesiyle annemle bu sabah apar topar hastaneye gidiyoruz şu an
Jazzquell
kızlar desteklerınız ıcın cok tesekkur ederım. Uc gun arayla ıgne vurulucam,fitil verdi.. kalp duymaya calıstı bebek var gozukuyo ama kalp duyulmadı pazar gunu duymamız lazım dedı benım hesabıma gore 6+6 oluyorum bugun bol dınlen lutfen hakkımda hayırlısı neyse o olsun ınsallah kotu bırseyle karsılasmam..
Günaydın kızlar ben de keseyi gördüm bugün çok şükür. 2 hafta sonra bebek ve kalp atışı için çağırdı. Geç döllenme olduğu için tam hafta hesabını bebeğe göre yapicam dedi şu an ortalama 5 haftalık dedi. Kese boyutu 7.1mm. Oğlumda aynı dönem kese yuvarlaktı bunda oval
Günaydın kızlar
Hadi güzel haberleırnı beklıyoruz :)) Aramızda 1 gun var :) Ben perşembe gunu gıttım bişey göremedik
Ama 2 gun sorna gelsen göruruz dedı belki sen keseyı görursun .
Haftaya randevum bakalım off zamannn geçmeeeyiiiiiiiiiiiiiiiii
Günaydın kızlar ben de keseyi gördüm bugün çok şükür. 2 hafta sonra bebek ve kalp atışı için çağırdı. Geç döllenme olduğu için tam hafta hesabını bebeğe göre yapicam dedi şu an ortalama 5 haftalık dedi. Kese boyutu 7.1mm. Oğlumda aynı dönem kese yuvarlaktı bunda oval
Gayet iyi zaten yolk sacın gözükmesi bebeğinde oluşcağı anlamına geliyor. Sen yat dinlen hep canım dediğim gibi stres yapma bazı hamileliğin başlarında böyle lekelenmeler olabiliyomuş.