Çok sağ ol Geç olsun güç olmasın inşallahOlsun canım bi kaç gün kaymış demekki gözün aydın keseyi görmüşsünüz :) benim 2.5 hafta farketti ultrasonla sat :)
Ben kullaniyorum canim gunde 3 defa. Bende bir agri yok ama.
Anladım canımCanım hiç olumsuz düşünme lütfen .. inşallah güzel şeyler olur kesen ne kdrdı ve ultrasonda kaö hafta görünüyordu ?
Benim gittiğimde sata göre 7+5 di ultrasonda 5+1 çıktı. Doktor bi şaşırdı adet düzensizliğin var mı dedi yok aslında dedim , 5 hafta görünüyor dedi sadece keseyi görebildik o yüzden ben kalp atışını duymayı bekliyordum , geç döllenme olmuş dedi ben zaten tahmin etmiştim reglim 5 gün geçince kan değerim 27 ydi çünkü dedim , olumsuz bişey söylemedi miyom varmış ona odaklandı biraz hatta eşim korktu miyom sıkıntı mı dedi düşük fln yapmaz ağrılı geçebilir biraz ama çok dikkatli ol rapor verebilirim ilerde sana dedi bir de ilişki yasağı koyuyorum dedi
3 hafta sonraya randevu verdi ..
Senin adet düzensizliğin var mı peki ? Başka bir doktora daha git için bi rahatlasın istersen.
Nasıl oldunİnş canm benm hepimz 9 ayı kazasız belasıx atlatalm inş
Bence hemen başka doktora git kendi kendini yiyip bitireceksin yoksaAnladım canım
Senin hcg n de düşükmüş, benim dört gün geçtiğinde 500 küsür dü
Normal ilerledi hcg
Kese kaç ml vs birşey söylemedi
Ultrason görüntüsü bile vermedi
Umutlanmaya çalışıyorum ama anlık
Dr um öyle üzüldüyse diyorum ....
Başka dr a da gideyim ama boşa gibime geliyor , 300 tl en az her biri,
Önceki gebeliğim de de dr um sağlıksız gebelik demişti , hemen başka dr a gittim aynısını o da söyledi
Anladım canım
Normal ilerledi hcg
Önceki gebeliğim de de dr um sağlıksız gebelik demişti , hemen başka dr a gittim aynısını o da söyledi
Evet.hatta 1 hafta sürdü kanama lekelenme.Çok geçmiş olsun canm sende de mi kanama oldu
Benım bır tek akşamları oluyor oda butun gun oturdugumdanGünaydın kızlar müthiş bir bel ağrısıyla uyandım
Dördüncü normal gebeliğim ama hiçbiri kucağıma gelmedi, hep bu haftalarda sorun çıktı, ikisinin kalbi durduSelam canım
Allahtan ümit kesilmez
Sen moralini bozmadan bekle dediği günü
Normal gebelikmi tüp müydü?
Daha evvel kac gebeliğiniz oldu
Sen yinede baska 1 doktara git bugun.Anladım canım
Normal ilerledi hcg
Acilden nasıl giriş yapacağım ne diyeceğim ilgileneceklerini pek sanmıyorumSen yinede baska 1 doktara git bugun.
Özel olmasada acilden git bir yere.
Belki gec dollenmedir iyi haber alirsin
Maalesef yiyorum kendimiBence hemen başka doktora git kendi kendini yiyip bitireceksin yoksa
Dördüncü normal gebeliğim ama hiçbiri kucağıma gelmedi, hep bu haftalarda sorun çıktı, ikisinin kalbi durdu
Biri gelişmedi
Bunda da bebek Yok diyor
Hepsi kürtajla sonuçlandı
Elimde değil üzgünüm gerginim
Bi kere de tüp yaptırdık
O hiç tutmadı zaten
Acaba canım ne ister diye düşünüyorum sonra neyi daha kolay kusarım diye ne yesem kusuyorum yaklaşık 4 haftadır hiçbirşey fayda etmedi ilaç da içmek istemiyorum. Çalıştığım için de yemezsem sersem oluyorum mecbur yyiyorum. Daha kötü durumda olanlar varmış veya ilerlerse biz de allah korusun öyle olabiliriz hastaneye yatıp sürekli damardan beslenmek. O yüzden sürekli dua edip durumu kabullendimBulantısı olan arkadaşlar neler yiyorsunuz su bile içemez oldum ne yiycem bilmiyorum mutfağa girince çok kötü oluyorum hem açım hem sürekli midem bulanıyor yiyemiyorum çok kötü durumdayım
Alttan da baktı mıCanım hiç olumsuz düşünme lütfen .. inşallah güzel şeyler olur kesen ne kdrdı ve ultrasonda kaö hafta görünüyordu ?
Benim gittiğimde sata göre 7+5 di ultrasonda 5+1 çıktı. Doktor bi şaşırdı adet düzensizliğin var mı dedi yok aslında dedim , 5 hafta görünüyor dedi sadece keseyi görebildik o yüzden ben kalp atışını duymayı bekliyordum , geç döllenme olmuş dedi ben zaten tahmin etmiştim reglim 5 gün geçince kan değerim 27 ydi çünkü dedim , olumsuz bişey söylemedi miyom varmış ona odaklandı biraz hatta eşim korktu miyom sıkıntı mı dedi düşük fln yapmaz ağrılı geçebilir biraz ama çok dikkatli ol rapor verebilirim ilerde sana dedi bir de ilişki yasağı koyuyorum dedi
3 hafta sonraya randevu verdi ..
Senin adet düzensizliğin var mı peki ? Başka bir doktora daha git için bi rahatlasın istersen.
Günaydın allah şifa versin. Ben de mide bulantısıyla uyandımGünaydın kızlar müthiş bir bel ağrısıyla uyandım
Evet hepsi yapıldıAnladım canım
Doktorun nasıl yönlendiriyor seni
Kan pıhtılaşmasına baktırdınız mi? Genetik test yaptiniz mi
Bebeğinde etkilenir lütfen üzme kendini ..Maalesef yiyorum kendimi
Çok üzgün gerginim
Yok canm sadece karından baktıAlttan da baktı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?