- 22 Ocak 2018
- 230
- 320
- 33
rengi kırmızı değil inş.İdrar kopurmesi değil ama vajinal akıntı takvimde yazdığı gibi çok arttı su gibi değil uzayan cinsten.
Sanmıyorum cnm tıkaç kanlı olurmuş ama bendeki bu belirtide doğuma az kaldığın gostergesiymis cnmrengi kırmızı değil inş.
Hani Tıkaç diyorlarya.
Doğumu başlatan.
Ay inşş o dönemlere gelsek artık aşırı merak ediyorum bebişimiiHeycanlanmaz mı insan ya zaman çabuk geçsin diye bekliyoruz ama sanki som dçnem duruo zamana yakında emzirme gaz sorunlarını konuşçamız zamanda gelicez inşallahhhhhhhhhh
Çok üzüldüm ya. Kayınvalidenin hiç bişey almamasına değil tüm ailenin almanyada olup sana soğuk davranmalarına değersiz hissettirmelerine. Benim annemin durumu çok iyi değil anne yanı beşiği halısını perdesini yatağını nevresim takımını vs alabildi. Hep der keşke elimden gelsede herşeyini alabilsem diye. Ama bana çok yakın oturuyor balkonumdan görebiliyorum evini her zaman gelir evimin işini yapar şuan mesela bende mutfak dolaplarının içini düzenliyor. Allah bin kere razı olsun seni çok iyi anlıyorum gurbetlik ne zordur bana bir iğne bile almasın ama yanıbaşımda olsun sende ne çok isterdin. Gelme ihtimalleri yokmu peki canım?Görümcemin 2 sene önce oğlu oldu.
Kayınvalidemgil, tüm oda takımını, sepet beşik, mama sandalyesini, bebek arabasını, koli koli ıslak mendil, bez, havlu takımı birsürü kıyafet hastane çıkışı her ihtiyacını aldılar.
Damatlarına hiç iş kalmadı :)
Benim 2 düşüğüm var tüm ailem Almanyada burda kimsem yok onlardan başka.
9. Ayımızdayız toplasanız 3 kez bebek konusunu açıp sormadılar. Oğullarını çok severler hep öyle der kendisi ama sadece bir tanr hazır battaniye almış onuda yeni geçen hafta, överek gösteriyor.
Kendimi değersiz ve yanlız hissettim burda hamileliğiö boyunca, ailemin yokluğunu yanlızlığını çok hissettim..
Benim ailem bebek arabasını, çantasını, pusetini, anne yanı beşşiğini, birsürü marka ayakkabı ve kıyafet, kendi örüyor bişeyler hem maddi hem manevi çok hediyeleri destekleri oldu sağolsunlar.
Ve annem babam öyle herkese bizim aldığımızı söyleme kızım gösteriş gibi diye bana söyletmedi. Kayın validemgilde biz aldık sanıyorlar ama yeri gelince söylicem içimde kaldı.
Beklenti içine girmek istemedim hiç ama zoruma gitti hiç destek olmamaları, ailem yok sonuçta kimsem yok türkiyede, bu torunları kızından olan torun kadar kıymetli olmıcal demekki...
Aa ama yaa hamile insana böyle yapılmaz niye günahı vebali senin boynuna olsun irade onun iradesi sen zorla ağzına bişey tıkmadın ki. Hiç anlamıyorum bu kadar sinir stres yapan insanlar oruç tutunca etrafındakileri kırınca daha mı iyi oluyor yani.Ya kızlar ben şu an kendimden çok utanıyorum,bugün doktor kontrolümüz vardı,eşimle birlikte gittik ,eşim oruç ama dakika bir gol bir hastanede en başından bir sinirlendi.Siz mesela kontrol için para vermiyorsunuz ama bizim doktorumuz haftanın yarısında yurt dışında olduğu için ve tarihleri de yakalayamadığımız için ,biz kontrol diye gidiyoruz,10 gün içinde doktor olmuyor,biz tekrar para ödüyoruz.Eşim bir o yüzden gerildi,ikincisi nst de uzun kaldım,o yüzden gerildi,üçüncüsü doktora sonuç göstermek için gittik,doktor çıkmıştı onda da gerildi.Ama bütün bunlar benim dışımda gelişen durumlar ,benim yapabileceğim bişey yok ki ,oruçluyken zaten hiç çekilmiyor.Neyse biz hastaneden çıkınca çok kötü kavga ettik ama İnanın neden kavga ettiğimize dair bir neden yok ve orucunu bozdu,günahı da vebali de senin boynuna dedi bana da ,ama gerçekten hiç çekilmiyor oruçken,son zamanlarımda walla çekemeyecektim
Hayırlı olsun tam olarak kaç haftalıkken Doğumun olacak ?@victoryvivi @freyahel N Nuga1905
Kızlar doğum tarihimizi öğrendik ☺
20 mayıs ptesi günü olacak☺
Kızım 2880 gr olmuş ☺
İnşallah 3000 grmı geçerek doğmuş olacak ☺
Allahıma şükürler olsun ki herşey yolunda ☺
Allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin ☺
Sağlıcakla alalım hepimiz yavrularımızı kucaklarımıza❤
Dün benim çarşıda işim vardı eşime sen götür işe gidene kadar dedim 3te başlıcaktı işe 4-5 yere gittim önce 2 avm gezdim lohusa pijaması için beğenmedim sonra özalitçiye gittik çikolatalar hediyelikler için sticker falan çıkarttım, sonra çikolata almaya gittik balon tül vs aldım sonra kese yapıyodum onlara lavanta kurdela falan aldım derken işe zor yetişti bide arabadan inmedi hiç ben annemle gezdim ama genede yoruldu ağzım dilim kurudu diye trip attı bende sesimi çıkarmadım haklı ama bende haklıyım kendimce bunların hepsi yapılması lazım otobüslede gidemezdim hepsi farklı yerlerde. Valla doğumun olcağı gün tutma diyorumda günaha giriyorum ama çok rezil olcak o gündeYa kızlar ben şu an kendimden çok utanıyorum,bugün doktor kontrolümüz vardı,eşimle birlikte gittik ,eşim oruç ama dakika bir gol bir hastanede en başından bir sinirlendi.Siz mesela kontrol için para vermiyorsunuz ama bizim doktorumuz haftanın yarısında yurt dışında olduğu için ve tarihleri de yakalayamadığımız için ,biz kontrol diye gidiyoruz,10 gün içinde doktor olmuyor,biz tekrar para ödüyoruz.Eşim bir o yüzden gerildi,ikincisi nst de uzun kaldım,o yüzden gerildi,üçüncüsü doktora sonuç göstermek için gittik,doktor çıkmıştı onda da gerildi.Ama bütün bunlar benim dışımda gelişen durumlar ,benim yapabileceğim bişey yok ki ,oruçluyken zaten hiç çekilmiyor.Neyse biz hastaneden çıkınca çok kötü kavga ettik ama İnanın neden kavga ettiğimize dair bir neden yok ve orucunu bozdu,günahı da vebali de senin boynuna dedi bana da ,ama gerçekten hiç çekilmiyor oruçken,son zamanlarımda walla çekemeyecektim
Seçme şansım olursa ben Sabah en erkeni seçerim çünkü en zoru ilk geceyi atlatmak ve ameliyat ne kadar erken saatte olursa geceye baya iyileşmiş oluyorsunBenimde kesin degil suit isi.esim kalacak yanimda kizimda istiyor diye aklimizdan gecti bi.
Ama haklisin ya gelen ohh rahatmis burasi diye yayilirsa eyvahlarr olsun elesem.o dusunceyi daha iyi
Sor tabi hastanenle gorus.odalari gez en azindan az isik alan cok isik alan var daha dar daha genis olan var.
Saati seçemeyiz sanirim ama.ben doktorumu yoklayacagim en azindan 11 12 falan olmaz mi diye
Gene de kontrole gittiğinde doktora sor.Sanmıyorum cnm tıkaç kanlı olurmuş ama bendeki bu belirtide doğuma az kaldığın gostergesiymis cnm
Benimki hastaneye her gittiğimizde köpürüypr benim doktorum da çok yoğun biri 6-7 sefer oldu randevumuz iptal hiç normal bi saatte gitmedik ya gece nöbetine saat 11de yada sabahın köründe saat 5te gidip sıraya giriyorduk bu dediğim İstanbulun bilinen özel üni hastanesi :) ama bizimki evdeyken esiyo gürlüyor doktoru görünce yelkenler foraYa kızlar ben şu an kendimden çok utanıyorum,bugün doktor kontrolümüz vardı,eşimle birlikte gittik ,eşim oruç ama dakika bir gol bir hastanede en başından bir sinirlendi.Siz mesela kontrol için para vermiyorsunuz ama bizim doktorumuz haftanın yarısında yurt dışında olduğu için ve tarihleri de yakalayamadığımız için ,biz kontrol diye gidiyoruz,10 gün içinde doktor olmuyor,biz tekrar para ödüyoruz.Eşim bir o yüzden gerildi,ikincisi nst de uzun kaldım,o yüzden gerildi,üçüncüsü doktora sonuç göstermek için gittik,doktor çıkmıştı onda da gerildi.Ama bütün bunlar benim dışımda gelişen durumlar ,benim yapabileceğim bişey yok ki ,oruçluyken zaten hiç çekilmiyor.Neyse biz hastaneden çıkınca çok kötü kavga ettik ama İnanın neden kavga ettiğimize dair bir neden yok ve orucunu bozdu,günahı da vebali de senin boynuna dedi bana da ,ama gerçekten hiç çekilmiyor oruçken,son zamanlarımda walla çekemeyecektim
Canım benim kusura bakma da kocanı gırtlaklayasım geldi. Günahı senin boynuna ne demek hormonlarımız zaten allak bullak daha çok üstüne gelmiş. Madem sağa sola çatıp milletin gününü rezil ediceksin tutma oruç yani. Orucunu bozmaya niyeti varmış senin üstüne bırakmış. Hey allahım ayy bu adamlar neden böyyyyllleeee. Biz de çok sık kavga ediyoruz bu ara bebeğin de vebaline giriyolar böyle. Geçen gün hıçkıra hıçkıra ağlattı beni. Dedim git yüzünğ görmek sesini duymak istemiyorum. Böyle yaptı mı bırak git odada kendini kapat başka odaya dışardaysa da uzaklaş yanından iyice şaşırdı bu adamlarYa kızlar ben şu an kendimden çok utanıyorum,bugün doktor kontrolümüz vardı,eşimle birlikte gittik ,eşim oruç ama dakika bir gol bir hastanede en başından bir sinirlendi.Siz mesela kontrol için para vermiyorsunuz ama bizim doktorumuz haftanın yarısında yurt dışında olduğu için ve tarihleri de yakalayamadığımız için ,biz kontrol diye gidiyoruz,10 gün içinde doktor olmuyor,biz tekrar para ödüyoruz.Eşim bir o yüzden gerildi,ikincisi nst de uzun kaldım,o yüzden gerildi,üçüncüsü doktora sonuç göstermek için gittik,doktor çıkmıştı onda da gerildi.Ama bütün bunlar benim dışımda gelişen durumlar ,benim yapabileceğim bişey yok ki ,oruçluyken zaten hiç çekilmiyor.Neyse biz hastaneden çıkınca çok kötü kavga ettik ama İnanın neden kavga ettiğimize dair bir neden yok ve orucunu bozdu,günahı da vebali de senin boynuna dedi bana da ,ama gerçekten hiç çekilmiyor oruçken,son zamanlarımda walla çekemeyecektim
Esin sigara kullaniyor mu? Genelde sigara icenler oruc tutunca cok sinirli oluyor. Okadar sinirleniyorsa ya oruc tutmasin ya da tek basina git hastaneye. Benim esimde oyleydi onceden tek sorun siniriydi. Sikayet ede ede biraz törpülendi dikkat etmeye calisiyor. Cok zor sinirli biriyle yasamak. Ustune gitme hatasini anlar umarim. Ayrica gunahi sana niye olsun kendi bozmus orucunu.Ya kızlar ben şu an kendimden çok utanıyorum,bugün doktor kontrolümüz vardı,eşimle birlikte gittik ,eşim oruç ama dakika bir gol bir hastanede en başından bir sinirlendi.Siz mesela kontrol için para vermiyorsunuz ama bizim doktorumuz haftanın yarısında yurt dışında olduğu için ve tarihleri de yakalayamadığımız için ,biz kontrol diye gidiyoruz,10 gün içinde doktor olmuyor,biz tekrar para ödüyoruz.Eşim bir o yüzden gerildi,ikincisi nst de uzun kaldım,o yüzden gerildi,üçüncüsü doktora sonuç göstermek için gittik,doktor çıkmıştı onda da gerildi.Ama bütün bunlar benim dışımda gelişen durumlar ,benim yapabileceğim bişey yok ki ,oruçluyken zaten hiç çekilmiyor.Neyse biz hastaneden çıkınca çok kötü kavga ettik ama İnanın neden kavga ettiğimize dair bir neden yok ve orucunu bozdu,günahı da vebali de senin boynuna dedi bana da ,ama gerçekten hiç çekilmiyor oruçken,son zamanlarımda walla çekemeyecektim
Ben sezaryen olursam eğer epidural olmak isterim ama doktorumada sorucam tabiki. Genel anesteziye çok karşıydım ama geçen doğum yapan arkadaşım genel yaptı çok memnun kalmış o yüzden şimdi çok sert bakmıyorum ama genede belden uyuşmalı tercihim bebeğin ilk doğduğu anı görmeyi çok istiyorum. Sonra doktorum izin verirse ten tene temas kurmak istiyorum emzirmek istiyorum hatta çok gördüm sezaryen olupta ameliyathanede emziren doktorun insiyatifiyle alakalı inşallah hayallerim gerçek olur tabi korkup panik yapmazsamKızlar iyi akşamlar kaç gündür karar veremedim bana bi yardımcı olun nolursezeryan olacaklar spinal anestezi mi olacaksınız yoksa genel anestezi mi? Spinal beldenn anesteziyi öven de çok önermeyen de çok. O yüzden çok kafam karışık sizler ne yapacaksınız?
Ewet canım sigara kullanıyor,sigara içmediği için zaten bu kadar gergin,normalde bu kadar sinirli değilEsin sigara kullaniyor mu? Genelde sigara icenler oruc tutunca cok sinirli oluyor. Okadar sinirleniyorsa ya oruc tutmasin ya da tek basina git hastaneye. Benim esimde oyleydi onceden tek sorun siniriydi. Sikayet ede ede biraz törpülendi dikkat etmeye calisiyor. Cok zor sinirli biriyle yasamak. Ustune gitme hatasini anlar umarim. Ayrica gunahi sana niye olsun kendi bozmus orucunu.
Kesinlikle 4 yıl oldu yarısı bile bitmemiştiİyi yapmışsınbende çok indirimde almıştım valla kara cuma indiriminden iyikide almışım bide çok bereketliymiş herkes öyle diyor kendimizede kullanırız ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?