2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Benim 5. Haftada keseyi net görmek için alttan bakmıştı. Çok küçükken daha net anlaşılabilmesi için alttan bakıyor doktorlar ..ben zarar verceklerini düşünmüyorum çok hafif bakıyor zaten
Canım belki görmese bakardı alttan ama gördü keseyi zaten

Aynen gel geri tam uykuya dalar gibi ol hoop bi daha

Ben 1 saate doktora gidicem.
Bi hatirlatsaniz kalp atisini dun duydum heyecandan bisi soramadim.
Bu doktora sorayım neler soruluyordu

Sanırım bu haftalarda çok belirti olmuyor canım bana yakın olanlar öyle diyor hep :)

Kızlaar günaydınn. Diş etim öyle bi şiştiki çok acıyo napmam lazım burda diş hekimi bi arkadaş vardı bana yardımcı olsa

Reactions: H E
Kızlae mide bulantısı yaşayanlar bi programda duymuştum zencefiilli gazoz ve sade tuzlu çubuk kreker çok iyş gelşomuş hamilelik bulantısına nerden bulunur zencefilli gazoz bilemiyorum ama deneyin belki iyi geliyordur

Elvan da var denemiştim ise yarıyor
Ama sağlıklı mi bilmiyorum

Ayy şok olmuştur hamile olduğunuzu duyunca :) kistten mi geç oluyodunuz pkolular genelde geç adet olur ama.
Kist miyom artık hangisi yapıyorsa :) ama sayılıdır yabi 2 kere üst üste aynı aralıkta olduğum görsen takvimimi :) nasıl supriz yapsam diye konuşuyorduk senin eski konunda hatırlarsan :) baya şok oldu :)

Elvan da var denemiştim ise yarıyor
Ama sağlıklı mi bilmiyorum
Ewet çok kötü mide bulantılarında z miktar da tüketilse zararı olur mu bilmiyorum bunu söyleyen bir doktordu tabi kendi doktorumuza danışmakta fayda war

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…