Benim 5. Haftada keseyi net görmek için alttan bakmıştı. Çok küçükken daha net anlaşılabilmesi için alttan bakıyor doktorlar ..ben zarar verceklerini düşünmüyorum çok hafif bakıyor zaten
Dördüncü normal gebeliğim ama hiçbiri kucağıma gelmedi, hep bu haftalarda sorun çıktı, ikisinin kalbi durdu
Biri gelişmedi
Bunda da bebek Yok diyor
Hepsi kürtajla sonuçlandı
Elimde değil üzgünüm gerginim
Bi kere de tüp yaptırdık
O hiç tutmadı zaten
Arkadaşlar bulantinin en dibini yaşayanlardan biriside benim hatta öyle ki vücudum açlıktan bitap düştü..Her şey midemi bulandırıyor su bile icemiyorum..
Eşim doktora zorla yemek yemesimi gerekiyor dedi.
Doktorum ise kesinlikle zorla yememeli midesini bulandırıp kusarsa hiç iyi olmaz...Kusma sevdiğimiz bir olay değil bu yüzden hemen görmek isteriz dedi..
Peki Aç kalıyorum bebeğime zarar gelirse diye sorduğumda..
Şu anda ki senin beslenmenin bebek üzerinde bir etkisi yok..Sadece canın ne istiyorsa onları ye dedi.
Bulantısı olan arkadaşlar neler yiyorsunuz su bile içemez oldum ne yiycem bilmiyorum mutfağa girince çok kötü oluyorum hem açım hem sürekli midem bulanıyor yiyemiyorum çok kötü durumdayım
Yaa benimde aksine uyuyup uyanınca ağrım oluyor kalkar kalkmaz hemen duşa girdim belimi ovaladım suyla iyi geldi sanki
vallahi uzak durmaya çalışıyorum ama öyle yoruluyorum ki tempodan hasta düşecem diye korkuyorum.
bugün gidecek misin doktora? yoksa yanlış mı hatırladım
Cok gecmis birikmis okuyamadim hepsini..
Elhamdulillah deger 3 kat artmis 38 saatte .. :)))
Bugun yine test yaptim cizgim daha da koyulasmis.
Erkenden öğrenmek istemiyorum dedim yine oyle oldu:)))
Simdi kese icin 10 gun bekleyecegim hayirlisiyla
Yanliz mide bulantim , agzimda eksimsi acimsi o ' beta hormonu ' tadi erkenden basladi
Yaa benimde aksine uyuyup uyanınca ağrım oluyor kalkar kalkmaz hemen duşa girdim belimi ovaladım suyla iyi geldi sanki
vallahi uzak durmaya çalışıyorum ama öyle yoruluyorum ki tempodan hasta düşecem diye korkuyorum.
bugün gidecek misin doktora? yoksa yanlış mı hatırladım
Wala ben çıldırmak üzereyim ben normaldede çok tuvalete çıkan biriyim aktif mesane sendromu dedikleri bişi var ondanım yıllardır ammmaaa 2 haftadan beri uyuyamıyorum tuvalete gitmekten yoruluyorum sabaha kadar 100 milyonkere kalkıyorum